Letgoda 5bin TL yazıp denedim millet baya favoriye ekledi. PC'de Cpu yerine Apu olsaydı belki satabilirdim. |
Uzmanlar tarih verdi: Ekran kartı fiyatlarında keskin düşüş geliyor (15. sayfa)
-
-
3600 liraya rx6700xt aldığım için beni ilgilendirmeyen problem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartlarının önerilen son kullanıcı fiyatına düşmesi için arz fazlası olması lazım. Ama şuan çip problemimnden dolayı bu 2022 leri ancak bulur.
-
hadi düşsün de bi sistem toplasak be bıktık artık
-
ilana f5 yapıp yeni 16.199,46 TL fiyatı görüp oha demek bedava.
-
boşuna ümitlenmeyin dolar artışı izin vermez ucuz almamıza. kafa rahat.
-
yakın arkadasım gecen hafta 3060 ti bakıyordu kendıde 11 bın cıvarındaydı ıstedıgı kart. 1 hafta sonra karta yaklasık 1k zam gelmıs.
1 haftada 1k lık zam akıl alır gıbı degıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 29 Ekim 2021; 13:28:33 > -
Bu haberler Cem Uzan'a hapis şoku haberleriyle yarışır.
-
Alıntı
metni:Ekran kartlarının maliyeti, 2021 yazının sonunda önerilen fiyatlara dönecek. Dönmedi...
Alıntı
metni:Analistlere göre ekran kartlarının maliyeti düşmeye devam edecek ve Ağustos ayında üreticinin tavsiye ettiği fiyatlar seviyesine ulaşacak. Ulaşmadı...
-
Bende düşeceğini savunuyordum ama pes ettim.Bu ülkede hiçbirşey daha düşmez ve sonumuz venezuelladan beter olacak.
-
Arkadaşım keşke düşse ama olmayacak, diyelim ki kartlar gerçekten msrp fiyatına geldi, dolar-tl dönüşümünden tokat yiyoruz
-
Kasım ayındayız rtx 3090 msi ekran kartı 64000 TL şaka gibi. Bu parayı verecek akıldan yoksun biri var mı?
-
Daha bide bu gözü aç hükümet gider extra vergi koyar.Mesela mart ayı dolar 13 lira 500 dolar msrp fiyatı olan kart yine 10000tl e gelir bu hükümetin gitmesi lazım.
-
En temizi yurt dışından kartı çantaya atıp getirtmek tanıdığa. Tabi kart bulunursa XD
-
Bu uzmanlar nvidianin kart üretimini durduracagini da tahmin etmisler miydi? Nvidia bildigin fiyatlar tam düsecekken üretimi durdurdum dedi. Gelde chip krizine bagla hadi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 14 Kasım 2021; 17:51:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız güzel düştü dikkat edersen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
La ne komik bir haber bu laaaaa yoksa yalan haber mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ee, ne zaman düşüyor?
-
5000₺ ye 3070ti ları görür gibiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X