Şimdi Ara

Uzaktan kumandalı Helikopter önerisi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son günlerde uzaktan kumandalı helikopterlerler (ne deniyorsa) ile ilgilenmeye başladım ve bitane almayı düşünüyorum. Markette vs. satılanların çoğu çin malı hemen kırılacak diye almaktan korkuyorum. Bana sağlam ve çok pahalı olmayan bi uzaktan kumandalı helikopter önerisi verecek olan var mı?

• Bime bazen geliyorlar ucuz ama çabuk bozuluyorlar bimcopter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimdekileri biliyorum bi keresinde denemek için almıştım bozulup kırılması 2 günümü almadı
  • www.enkaliteliuzaktankumandalıhelikoptervetabifiyatıdaçokuygun.com
  • En dusk lama v4 veya soloproya bak bu 2 sinin yedekleri kolay bulunur baslangic icin idealdir marketten oyuncakcikdan aldiklarin 1 hafta kullanirsn pervane kirildiginda cope gider. Lamav4 veya solopro 4 kanllidir pilotaji gelistirir ilerde 6 kanalli bi heliye gecebilirsin sorun olursa ozelden sor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

En dusk lama v4 veya soloproya bak bu 2 sinin yedekleri kolay bulunur baslangic icin idealdir marketten oyuncakcikdan aldiklarin 1 hafta kullanirsn pervane kirildiginda cope gider. Lamav4 veya solopro 4 kanllidir pilotaji gelistirir ilerde 6 kanalli bi heliye gecebilirsin sorun olursa ozelden sor.

Sağolun hocam dediklerinize bakıcağım eğer uygun olursa alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzaktan kumandalı araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.