Şimdi Ara

uzaktan kumandalı araba yapmak istiyorum(elektrikli basit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
28.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 8.sınıf bir öğrenciyim.Helios fırçalı bir dc motor war.Şansa aldım yani sirkeciden almak için dolaşıyordum.Bir seyyarda gördüm ve 10 tl den aldım.Adam bunu bir akü ile çalıştırdı.Yok böyle bir ses baya hızlı dönüyordu acaip ses çıkarıyordu.Adam bana akünün 15tl oldugunu söyledi almadım.Çok hoşuma gitti.Ve daha sonra bir pilciye girdim adama dedimki bir araba yapmak istiyorum.Dedim 30A da zorlanıyor motorum dedim.Adam bana acaip bir fiyat çıkardı.Sorun bendeydi birşey bilmeden girmiştim.Adam bana bişeyler anlattı.Ben anlamadım saol abi deyip cıktım.

Yapacağım şeyin basit olması ama ağır olup hızlı gitmesi lazım akü almak istemiyordum.çünkü ağırdı ama sonra pişman oldum.Genede araba hızlı giderdi.Şimdi sizden istediğim şeyler benim n-eler temin etmem gere k yardımlarınızı esirgemeyiniz

Liste:

1adet servo motor önün sağa sola dönmesi için
    1adet alıcı ve kumanda

aldıgım motorların özellikleri:http://robotus.net/robot-malzemeleri/helios-dc-motor-72v-24500rpm/

başka neye ihtiyacım war yardımlarınızı esirgemeyiniz

• Kardeşim sen gidip 10 15 liraya bi uzaktan kumandalı araba al onun devrelerini tak ama bişey değişmez oda var tabi eğer çok yapmak istiyorsan bir dünya şeyle uğraşman gerekir ama öyle lap diye kalkışmaman lazım iyice araştır neler gerekir nasıl yapılır vb gibi şeyleri sonra paranı biriktir yap derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafafe123

Merhabalar ben 8.sınıf bir öğrenciyim.Helios fırçalı bir dc motor war.Şansa aldım yani sirkeciden almak için dolaşıyordum.Bir seyyarda gördüm ve 10 tl den aldım.Adam bunu bir akü ile çalıştırdı.Yok böyle bir ses baya hızlı dönüyordu acaip ses çıkarıyordu.Adam bana akünün 15tl oldugunu söyledi almadım.Çok hoşuma gitti.Ve daha sonra bir pilciye girdim adama dedimki bir araba yapmak istiyorum.Dedim 30A da zorlanıyor motorum dedim.Adam bana acaip bir fiyat çıkardı.Sorun bendeydi birşey bilmeden girmiştim.Adam bana bişeyler anlattı.Ben anlamadım saol abi deyip cıktım.

Yapacağım şeyin basit olması ama ağır olup hızlı gitmesi lazım akü almak istemiyordum.çünkü ağırdı ama sonra pişman oldum.Genede araba hızlı giderdi.Şimdi sizden istediğim şeyler benim n-eler temin etmem gere k yardımlarınızı esirgemeyiniz

Liste:

1adet alıcı ve kumanda

aldıgım motorların özellikleri:http://robotus.net/robot-malzemeleri/helios-dc-motor-72v-24500rpm/

baya iyi bir paraya ihtiyacın var baştan söyleyeyim sana ilk olarak şase lazım motor var zaten uzaktan kumanda lazım servo lazım birde pil lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: wert95

quote:

Merhabalar ben 8.sınıf bir öğrenciyim.Helios fırçalı bir dc motor war.Şansa aldım yani sirkeciden almak için dolaşıyordum.Bir seyyarda gördüm ve 10 tl den aldım.Adam bunu bir akü ile çalıştırdı.Yok böyle bir ses baya hızlı dönüyordu acaip ses çıkarıyordu.Adam bana akünün 15tl oldugunu söyledi almadım.Çok hoşuma gitti.Ve daha sonra bir pilciye girdim adama dedimki bir araba yapmak istiyorum.Dedim 30A da zorlanıyor motorum dedim.Adam bana acaip bir fiyat çıkardı.Sorun bendeydi birşey bilmeden girmiştim.Adam bana bişeyler anlattı.Ben anlamadım saol abi deyip cıktım.

Liste:

1adet alıcı ve kumanda

baya iyi bir paraya ihtiyacın var baştan söyleyeyim sana ilk olarak şase lazım motor var zaten uzaktan kumanda lazım servo lazım birde pil lazım

150 TL ?

ELİMDE HAZIR BU PARA BİRİKTİREBİLİRİMDE DAHA MALUM ÖĞRENCİYİZ.

NOT:YORUMLAR İÇİN TEŞEKKĞR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafe123 -- 29 Ocak 2013; 20:49:29 >

• elindeki motor 8.5 veya 9.5 t olması lazım ve bu bir drift rc araba motoru internetten araştırabilirsin fiyatları kesin bir şey söyleyemem çünkü nasıl bir şey istiyorsan ona göre fiyatlar değişiyor
  • şimdi neler almalıyım sizin bu motora uygun gördüğünüz parçaları yazarmısınız
  • quote:

şimdi neler almalıyım sizin bu motora uygun gördüğünüz parçaları yazarmısınız

8.sınıfsın otur sbsye çalış.(elektronikle yazın uğraşırsın)

Öğretmen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzaktan kumandalı araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.