Şimdi Ara

UYKU LENSİ KULLANAN VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
14.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmeyenler için açıklayayım, gece uyurken takıyorsunuz o sizin gözünüzün şeklini olması gerektiği şekle getiriyor ve sabah uyandığınızda gözleriniz 0 numara olarak görüyorsunuz 15-20 saat sonra göz eski halini almaya başlıyor zaten uyku zamanına denk geliyor, sorum arkadaşlar bu lensi kullanan veya yakını kullanan varmı, internette türkiyeden tedarik konuusnda hiç bir bilhi yok bir doktor haricinde, nerede yaptırdınız kaç tl maal oldu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uyku Lensleri: Kullanıcı Yorumları ve Faydalı Bilgiler

Uyku lensleri, gece boyunca takılan ve uyurken görme bozukluklarını düzeltmeye yardımcı olan özel kontakt lenslerdir. Gece lensi kullananlar, gün boyunca gözlük veya kontakt lens kullanmaktan kurtulma avantajına sahip olurlar.

Gece Lenslerinin Faydaları:

• Gündüz Görme Bozukluğu Olmadan: Uyku lensleri, korneanın şeklini geçici olarak değiştirerek miyopi (uzağı görememe) ve hipermetropi (yakını görememe) gibi görme bozukluklarını düzeltir.
    • Konforlu Kullanım: Uyku lensleri, uyurken gözünüzde olmalarına rağmen genellikle rahattırlar.
    • Hareket Özgürlüğü: Gündüzleri gözlük veya kontakt lens kullanmaya gerek kalmaz, bu da daha fazla hareket özgürlüğü sağlar.

Gece Lenslerinin Dezavantajları:

• Yüksek Fiyat: Gece lensleri, diğer kontakt lens türlerine göre daha pahalıdır.
    • Uyum Süreci: Uyku lenslerine uyum sağlamak zaman alabilir ve bazı kişiler rahatsızlık hissedebilir.
    • Sınırlı Kullanım: Uyku lensleri sadece uyku sırasında kullanılabilir ve gün içinde gözlük veya kontakt lens takmak gerekir.

Gece Lensleri Hakkında Önemli Bilgiler:

• Uygun Adaylar: Uyku lensleri, yaş, göz sağlığı ve görme bozukluğu şiddeti gibi faktörlere bağlı olarak herkes için uygun değildir.
    • Gece Lensleri Uygulayan Doktorlar: Uyku lensleri, bu alanda eğitim almış göz doktorları tarafından uygulanmalıdır.
    • Fiyat Aralığı: Gece lensi fiyatları, kullanılan malzemelere, lens tasarımına ve doktor ücretine bağlı olarak değişebilir.

Uyku lensleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ve uygun bir aday olup olmadığınızı belirlemek için göz doktorunuza danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk defa duyuyorum o lens gözü fena ağrıtmaz mı?
  • Duz lens takin ben oyle yapiyorum 2 yildir filan sadece disarida lens eve geldimde hemen gozluge geciyorum 2-3 seneye ameliyat olcam buyumesi gecsinde bakalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz bandı gibi bir şey mi diye gelmiştim bu lens beni aşar. Bu lense cevap yazmaya layık olduğumu düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık lens kullanıyorum. Çıkar tak uğraşamam. Bi takıyorum bir ay 40 gün hatta temiz kullanırsam 45 güne kadar gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

İlk defa duyuyorum o lens gözü fena ağrıtmaz mı?

yok hocam hazır satılmıyor, sizin gözünüz özel makina ile ölçülüp kalıbı çıkarıtlıyor, yurtdışından size özel sipariş veriliyor, fiyatı 2 bin tldne fazla biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

yok hocam hazır satılmıyor, sizin gözünüz özel makina ile ölçülüp kalıbı çıkarıtlıyor, yurtdışından size özel sipariş veriliyor, fiyatı 2 bin tldne fazla biliyorum

Çizdirmek daha mantıklı değil mi? Başka bir cisim duracağına orada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    Bu telefonu kullanan varmı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Çizdirmek daha mantıklı değil mi? Başka bir cisim duracağına orada.

hocam 23-24 yaşından önce çizdirmeyi tavsiye etmiyorlar göz numarası sürekli ilerliyor çünki, benim yaş 18 o yüzden lazer olmuyor, hemde bu yöntemin şöyle bir avantajı var, lazer yaptırdığında makina kontrolünde gözünüze lazer yapıldığı belli oluyor ve bu sebeple polis subay olamıyorsunuz ancak bu yöntemde anlaşılamıyor çünki kalıba koyuyorsunuz gözü bir müdahale yok

• Uyurken rahatsız etmez mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

Uyurken rahatsız etmez mi bu?

hayır hocam özel sipariş edilen gözüne göre üretilen birşey, bu gözünüz açıkken rahatsız ediyor, uyanınca hemen çıkaracaksın
  • Şöyle bir şey olaabilir aslında.

Diyelim ki 3 derece miyopsun 4 numara hipermetrop lensi takıp gozu 7 numara yapıp çürük raporu alabilirsin

• Sen burada harcanıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0Kelvin

Sen burada harcanıyorsun.
    banada doktorum lazeri tavsiye etmedi. yaşım 26. 3 numara miyop için gözüne lazer değdirme yazık olur dedi. bende aylık lens kullanıyorum.

uyku lensini aradım internette ama satan bulamadım. lensmarket.com a mesaj attım bakalım. bende merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bradley Cooper

banada doktorum lazeri tavsiye etmedi. yaşım 26. 3 numara miyop için gözüne lazer değdirme yazık olur dedi. bende aylık lens kullanıyorum.

uyku lensini aradım internette ama satan bulamadım. lensmarket.com a mesaj attım bakalım. bende merak ediyorum.

hocam hazır satılmıyor, göz doktoruna gidip gözünüzün kalıbını çıkartıyorsunuz ve yurtdışından sipariş veriliyor, o kalıbı yapan makinayı bulmak sıkıntı. dünya gözde bile yok
  • Rüyayı daha mı net görüyorsun bununla?

Normal lens kullanmaktan neden kaçınıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Rüyayı daha mı net görüyorsun bununla?

Normal lens kullanmaktan neden kaçınıyorsun?
    Ekteki arkadaş kullanıyordu 1 yıllığının 1700 tl olduğunu normal lense göre daha sert olduğunu söylemişti
    Aylığı 140TL'ye geliyor kontakt lensin aylığı 25 TL civarı neden kontakt lens kullanmıyorsun bende kontakt lens kullanıyorum takıp çıkarmak 10 saniye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Ekteki arkadaş kullanıyordu 1 yıllığının 1700 tl olduğunu normal lense göre daha sert olduğunu söylemişti
    Aylığı 140TL'ye geliyor kontakt lensin aylığı 25 TL civarı neden kontakt lens kullanmıyorsun bende kontakt lens kullanıyorum takıp çıkarmak 10 saniye
    hocam nick için saolun mesaj çektim

ben şuan zaten gözlük takıyorum, askeri sınav için kullanmayı düşünüyorum bunun sayesinde geçmeyi planlıyorum mülakatı makina ölçümündende geçiyorsun :D ama lazerde yemiyor belli oluyor ve kabul edilmiyor
  • quote:

ben şuan zaten gözlük takıyorum, askeri sınav için kullanmayı düşünüyorum bunun sayesinde geçmeyi planlıyorum mülakatı makina ölçümündende geçiyorsun :D ama lazerde yemiyor belli oluyor ve kabul edilmiyor

Kontakt lens alsanız anlaşılırmı sırf sınav için bunu almak maliyetli olur
  • quote:

Ben kullanıyorum gençler memnunum.
  • Bu arada askere 2 gözünün numaraları toplamı 12 olanlar giremiyor. Astigmat dahil değil sadece miyopi ve hipermetropta geçerli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.