Şimdi Ara

UYKU LENSİ KULLANAN VARMI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
14.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy0611

Bu arada askere 2 gözünün numaraları toplamı 12 olanlar giremiyor. Astigmat dahil değil sadece miyopi ve hipermetropta geçerli.

Hocam bende onu diyom işte bunla yok edicez onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Bu arada askere 2 gözünün numaraları toplamı 12 olanlar giremiyor. Astigmat dahil değil sadece miyopi ve hipermetropta geçerli.

Hocam bende onu diyom işte bunla yok edicez onu

Devleti kandırma kardeşim. Başına iş alırsın.

• quote:

hocam nick için saolun mesaj çektim

ben şuan zaten gözlük takıyorum, askeri sınav için kullanmayı düşünüyorum bunun sayesinde geçmeyi planlıyorum mülakatı makina ölçümündende geçiyorsun :D ama lazerde yemiyor belli oluyor ve kabul edilmiyor

nası belli olmuyor olur bence anlarlar bi türlü hiç olmadı parmak sokarlar lens varmı yokmu diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Ekteki arkadaş kullanıyordu 1 yıllığının 1700 tl olduğunu normal lense göre daha sert olduğunu söylemişti
    Aylığı 140TL'ye geliyor kontakt lensin aylığı 25 TL civarı neden kontakt lens kullanmıyorsun bende kontakt lens kullanıyorum takıp çıkarmak 10 saniye

nerede 25 tl? Oasys 50 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Ekteki arkadaş kullanıyordu 1 yıllığının 1700 tl olduğunu normal lense göre daha sert olduğunu söylemişti
    Aylığı 140TL'ye geliyor kontakt lensin aylığı 25 TL civarı neden kontakt lens kullanmıyorsun bende kontakt lens kullanıyorum takıp çıkarmak 10 saniye

Ben Purevision kullanıyorum aylığı şimdi hesapladım 20 TL'ye denk geliyor 3 ay 60 TL
    www.lensmarket.com
    PureVision 2 HD Saydam Lens
    http://www.lensmarket.com/bausch-lomb/purevision-2-hd

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

quote:

ben şuan zaten gözlük takıyorum, askeri sınav için kullanmayı düşünüyorum bunun sayesinde geçmeyi planlıyorum mülakatı makina ölçümündende geçiyorsun :D ama lazerde yemiyor belli oluyor ve kabul edilmiyor

nası belli olmuyor olur bence anlarlar bi türlü hiç olmadı parmak sokarlar lens varmı yokmu diye

Hocam siz olayı yanlış anlamışsınız bu lensin özelliği uyurken takılması zaten. Gündüz takmiyorsunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Ben Purevision kullanıyorum aylığı şimdi hesapladım 20 TL'ye denk geliyor 3 ay 60 TL
    www.lensmarket.com
    PureVision 2 HD Saydam Lens
    http://www.lensmarket.com/bausch-lomb/purevision-2-hd

he ben yanlış anlamışım aylığı demişsiniz

• uyku lensi.Takmadan uyuyamıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

quote:

Hocam siz olayı yanlış anlamışsınız bu lensin özelliği uyurken takılması zaten. Gündüz takmiyorsunu

askeri sınavı bunun sayesinde geçmeyi düşünüyorum demişsin ondan dedim

• Anlamadim tamam sekli degistiriyor falan ama ne yarari var yani onu aciklar misin hocam

• .koter. kullanıcısına yanıt
    420p olan rüyalarım artık 1080p hd , teşekkürler Sleeping Lens

• quote:

Orijinalden alıntı: Weeaboosour

Anlamadim tamam sekli degistiriyor falan ama ne yarari var yani onu aciklar misin hocam

hocam gözünüzde gözlük veya lens olmadan gözleriniz 0 derece olacak şekilde yaşantınıza devam ediyorsunuz, herkesin farklı bir kullanma sebebi var kimi asker polis olduğu için kullanıyor kimisi okul için falan, n
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.