Şimdi Ara

VANTUZ TUTMUYOR önerisi olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tomtom xxl navigasyonum var daha alalı 3 4 ay oluyor ama tomtomun vantuz tutmuyor yapıştırıyorum yarım saat sonra sanırım düşüyor navigasyon taksak hepten düşecek heralde iyi olsun diye tomtom aldım kalitelidir diye ama böyle sorunla karşılaştım navigasyonu seviyorum ama vantuz problem yarattı bu sorunu daha önce yaşayan var mı ne yaptılar ben silikonlasak dedim ama bu seferde vantuza yapıcak silikon hepten bozulur sanırım sıcaklardan dolayı fakat bunu düşünmeleri lazımdı şirketin sadece benim vantuz mu yapıyor ki bilemedim ne yapsam arkadaşlar...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vantuz Tutmuyor: Yapışmayan Vantuzları Yapıştırma İpuçları

Vantuzlar, hayatı kolaylaştıran pratik araçlar olabilir, ancak bazen yapışmazlar. Vantuzlu telefon tutucuları, vakumlu telefon tutucuları ve plastik vantuzların yapışmaması sinir bozucu olabilir. İşte yapışmayan vantuzları yapıştırmak için bazı ipuçları:

• Yüzeyi Temizleyin: Vantuzu yapıştıracağın yüzeyin temiz ve kuru olduğundan emin ol. Kir, yağ veya toz, vantuzu yapışmasını engelleyebilir.

• Vantuzu Islatın: Vantuzu hafifçe ıslatmak, yüzeyle daha iyi temas etmesini sağlayabilir.

• Hava Kabarcıklarını Çıkarın: Vantuzu yüzeye uyguladıktan sonra, parmaklarınla veya bir kartla hava kabarcıklarını dışarı doğru itin.

• Yüzey Pürüzlüse Zımpara Yapın: Yüzey pürüzlüyse, zımpara kağıdı ile hafifçe zımparalayabilir ve ardından yüzeyi temizleyebilirsin. Bu, vantuza daha iyi yapışma yüzeyi sağlayacaktır.

• Vazelin veya Silikon Sprey Kullanın: Küçük bir miktar vazelin veya silikon spreyi vantuza veya yüzeye sürmek, yapışmayı artırabilir.

• Çift Taraflı Bant Kullanın: Vantuzun etrafına bir şerit çift taraflı bant sarabilir ve ardından yüzeye yapıştırabilirsin. Bu, vantuza ek destek sağlayacaktır.

• Farklı Bir Yüzey Deneyin: Vantuzlu ürünün yapışmadığı yüzey uygun olmayabilir. Farklı bir yüzey deneyebilir veya bir vantuzsuz ürün seçebilirsin.

Bu ipuçlarını takip ederek, yapışmayan vantuzları başarılı bir şekilde yapıştırabilir, hayatını kolaylaştırabilir ve cihazlarını güvenli bir şekilde tutabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vantuzu ıslat arkasını öyle yapıştırmayı dene
  • başka önerisi olan var mı arkadaşlar..
  • Cam kirlidir. Önce camı camsille temizlemeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dexter_

vantuzu ıslat arkasını öyle yapıştırmayı dene

en etkili çözümdür
  • aynı cihaz bendede var takarken cam yüzeyi temiz olsun iyice bastırdıktan sonra kilit işaretine doğru çevirceksin vakumu 7/24 arabamda takılı hiç düşme problemi olmadı bence montajını doğru yağmadığın için düşüyor
  • O araba bütün gün güneş altında duruyor ve kabin sıcaklığı 50 dereceyi buluyorsa normaldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1- Cam iyice silinir
    2- Günün en sıcak saati aracın en sıcak olduğu zaman çok ama çok hafif şekilde ıslatılır ve yapıştırılır.
    Vantuzun içindeki sıcak buhar soğudukça vakum etkisi yapacağından en sıcak saatte yapıştırılmalı ki soğudukça vakum artsın.
  • saç kurutma makinası ile ısıtıp deniyeceğim.

• Nedense aklima
    Camim vantuz tutmuyor
    Icini islatmayinca
    Navigasyon durmuyor
    Vantuzu yapistirmayinca

Turkusu geldi. Yukardaki arkadaslar dogru demis. Care olmuyorsa vanduzu igneyle del. Vantuzun ortasini iyice cama bastir. Sonra igneyle deldigin yeri yapistiriciyla kapat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.