Şimdi Ara

Uyku düzenini çat diye değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler biliyosunuz ki yarın okul var, teorim şu: sabah saat 6 da yatmaya alışık olan bizler mesela bugün uyumasak okula gitsek gelsek filan saat 10'da yatağımıza girsek sonra sabah 7 de kalksak nası olur ?

• gol olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir

Selam beyler biliyosunuz ki yarın okul var, teorim şu: sabah saat 6 da yatmaya alışık olan bizler mesela bugün uyumasak okula gitsek gelsek filan saat 10'da yatağımıza girsek sonra sabah 7 de kalksak nası olur ?

Şuan uyanık olma sebebim bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bünyen mahvolur

• Ya ya ye koko cambo ya ya ye
  • fük yeeeeeeeeeaaaaaaaaah
  • Geçen sene ben öyle yapmıştım okulun ilk hafta fix düzeliyor ister istemez merak etmeyin ama önümüzdeki birkaç gün biraz koyacak söyleyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapabilirsin, çok yaptım böyle ve en iyi verimlilik böyle alınır. Anında değişim istiyorsan dediğini yapmanda fayda var. Yalnız bayılma dikkat et.
  • Uyku uzerine master yapmis bir abin olarak bunu yapmani tavsiye ederim. Simdi uyuma, sabahla. Ilk 2 dersi atlattin mi saat 9 a kadar isin kolay. Ondan sonra uyku bastirir yatarsin zaten. Gerisini alarmlarla yavas yavas halledersin.

Olm ben lisedeyken aksam 8de yatardim. Evdekilerin uyuma saatine alarm kurup kalkardim. Okuldan eve gelince 1 saat yatardim yine. Hayatim karanlikta gecmis lan. Essek kadar adam olduk hala karanlikta yasiyoruz. Sen sen ol sakin sabahlama isine filan bulasma. Yat aksam 11'de, en temizi.
    Eskiden ne hayvan adammisim ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Yapabilirsin, çok yaptım böyle ve en iyi verimlilik böyle alınır. Anında değişim istiyorsan dediğini yapmanda fayda var. Yalnız bayılma dikkat et.

yıkılsam bi sınıfta yıkılırım ama dirençli olmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

Uyku uzerine master yapmis bir abin olarak bunu yapmani tavsiye ederim. Simdi uyuma, sabahla. Ilk 2 dersi atlattin mi saat 9 a kadar isin kolay. Ondan sonra uyku bastirir yatarsin zaten. Gerisini alarmlarla yavas yavas halledersin.

Olm ben lisedeyken aksam 8de yatardim. Evdekilerin uyuma saatine alarm kurup kalkardim. Okuldan eve gelince 1 saat yatardim yine. Hayatim karanlikta gecmis lan. Essek kadar adam olduk hala karanlikta yasiyoruz. Sen sen ol sakin sabahlama isine filan bulasma. Yat aksam 11'de, en temizi.

karanlık iyidir hocam
  • Şimdi hiç uykun olmadığı için uyumadan gidebilirim diyorsun ancak saat 7 ye geldiğinde inanılmaz bir uyku bastıracak gözlerin kayacak okulsa gideceksin suratın asık gözler düşük sıraya başını koyup uyuklayacaksın okul bittiğinde ise eve gelip uyuyacaksın ve saat 8 civarı kalkacaksın ve yine geç yatacaksın kesin sonuç için yarın okula gitme ilk gün zaten salı git okula kesin sonuç
  • quote:

Uyku uzerine master yapmis bir abin olarak bunu yapmani tavsiye ederim. Simdi uyuma, sabahla. Ilk 2 dersi atlattin mi saat 9 a kadar isin kolay. Ondan sonra uyku bastirir yatarsin zaten. Gerisini alarmlarla yavas yavas halledersin.

haha estağfurullah

• son 1 yıl içinde 50 kez(belkide daha fazla) uygulamışımdır bu taktiği. halada uygularım(bkz. şuan), tavsiyede ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

karanlık iyidir hocam

Tadinda birakirsan gece guzeldir. Opusmek, icmek, her seyin tadi ayridir. Ama benim gibi b*kunu cikarirsan hayatin kayabiliyor. Millet kari kiz kovaliyordu, ben zaar gibi yatiyordum. Millet yatiyordu, ben gece klavye basinda tanimadigim insanlarla konusuyordum.
    Simdi bir sey degisti mi ? Hayir. Yine gunduz yatiyorum. Yine gece tanimadigim insanlarla konusuyorum. Ilginc bir hayatim var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

karanlık iyidir hocam

Tadinda birakirsan gece guzeldir. Opusmek, icmek, her seyin tadi ayridir. Ama benim gibi b*kunu cikarirsan hayatin kayabiliyor. Millet kari kiz kovaliyordu, ben zaar gibi yatiyordum. Millet yatiyordu, ben gece klavye basinda tanimadigim insanlarla konusuyordum.
    Simdi bir sey degisti mi ? Hayir. Yine gunduz yatiyorum. Yine gece tanimadigim insanlarla konusuyorum. Ilginc bir hayatim var.

imkanlarımız doğrultusunda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.