Bildirim
Uygun Fiyatlı MP3 Kulaklık Önerisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Max fiyat? Kulaklık türü? Müzik türü? Mp3 çaların markası modeli? -
quote:
Orijinalden alıntı: kornography
Max fiyat? Kulaklık türü? Müzik türü? Mp3 çaların markası modeli?
markası-modeli "GO global opportunities LK-V891S" bimeks'ten almıştım bilindik değil ama işimi goruyor. fiyatta ise 20TL civarı sonuçta profosyonel bişey istemiyorum ama dandik bişeyede para vermeyim sonuçta ;) ozellikle philipsin 20TL civarında birkaç tane kulaklıkları var ama hiç bilgim yok hangısını alsam bilemiyorum yardımcı olursan sevınırım. -
20 TL'ye Philips'in berbat modellerini boşver hocam. Sennheiser MX80'e bak. NT ve Teknosa'larda vardı. f/p oranı iyidir. Philips'ten kat kat iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ğ.
20 TL'ye Philips'in berbat modellerini boşver hocam. Sennheiser MX80'e bak. NT ve Teknosa'larda vardı. f/p oranı iyidir. Philips'ten kat kat iyi.
onerin için teşekkurler hocam yanlız philips bu kadar mı kötü aklım karıştı şimdi:( -
quote:
Orijinalden alıntı: onzy
quote:
20 TL'ye Philips'in berbat modellerini boşver hocam. Sennheiser MX80'e bak. NT ve Teknosa'larda vardı. f/p oranı iyidir. Philips'ten kat kat iyi.
onerin için teşekkurler hocam yanlız philips bu kadar mı kötü aklım karıştı şimdi:(
Bana göre kötü. -
quote:
quote:
quote:
onerin için teşekkurler hocam yanlız philips bu kadar mı kötü aklım karıştı şimdi:(
Bana göre kötü.
:D bende kullandında hiçbir şekilde memnun kalmadın sandım :D
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bana göre kötü.
Kullandım ve hiçbir şekilde memnun kalmadım. Zaten kullanmadığım bişey hakkında yorum yapmam yada şöyle duydum derim merak etme.
Hayırlı bayramlar, iyi forumlar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Bana göre kötü.
Kullandım ve hiçbir şekilde memnun kalmadım. Zaten kullanmadığım bişey hakkında yorum yapmam yada şöyle duydum derim merak etme.
Hayırlı bayramlar, iyi forumlar.
eyvallah hocam ozaman sanada iyi bayramlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X