< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisikletçi -- 5 Ekim 2023; 20:6:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1.3 Milyona kadar performanslı araba

-
-
Şartlarını zorlayıp elektrikli Megane alabilirsin.
Diğer türlü hem sıfıra yakın, hem 150hp üzeri araç Civic dışında yok gibi bir şey.
-
Yasin 25 ise i20 n al geç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mg4 alabilirsin. 0-100'ü 7.5 saniye falan. 20 bin kilometre yapıyorsan yakıt konusu da çok avantajlı olacaktır.
bu fiyatta civic 182 hp den iyisi yok bence, 0-100 önemli değil de 120 den sonra çoğu araba kağnı gibi, civic u yönden güzel veya eski ama alfe romeo 170 hp olanlarda fena değil
-
Giulietta aslında 1.4 170 hp olmasına rağmen civicden iyi hızlanıyor. 2 adet 1.75 tbi qv versiyonu var 235 hp aslında tam alınacak araba ama çekiniyorum piyasası parçası vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haklısınız hocam bende eski ve küçük şehirdeyim diye yanaşmamıştım gilu'ye en güzeli 182 hp manul civic olabilir, youtube videosu var 265 km kadar çıkıyor stage 2 yaızlımlı manuel 1.5 civicler. bence eşiniz vs kullanmayacaksa manuel alın geçin
-
Cvt normal civic kullandim cvt şanzıman berbat bişe. Tabi performans hissiyatı olarak konuşuyorum. Sorumsuzluk beklentisi olana bişey diyemem. Kullandığım turbo civic manueldi. Manuel ve hb almayı düşünüyorum. Henüz evli değilim o yüzden eş sorunu olmayacak. İleride çocuk evlilik vs olduğunda araç tercihinde muhtemelen bu kadar özgür olmayacağım
Çinli araçlara onyarginiz yoksa mahşerin 3 atlısı var
Omoda 5 sizin için biçilmiş kaftan deneme sürüşü yaparsanız kesin ikna olursunuz
hyundai i20n veya skoda fabia monte carlo 1.5 tsi dsg.
-
Piyasa parça dediğin an Civic alınır
Başka araba sormaya gerek yok
hocam bende şu aralar olmasa da kısa bir zaman da inşALlah performanslı bir araca geçmek istiyorum. şuan ki aracım 1.4 i20 100 hp(eşim yeni şoför diye ilk arabası olarak aldık :) ) benim de aklımda eb başta cvt 1.5 civic vardı eşimden dolay otomatik şart gibi, yoksa i20n cidden güzel. neyse sormak istediğim 1.5 civic 182 hp ile fabia 1,5 tsi 150 hp gerçek hayatta 0-100 olsun, 120 km üzeüri hızlanmalarda olsun, uzamalarda olsun sizce hangisi daha iyidir bu konuda?
-
Megane 1.3 tce
O fiyata sıfır omoda 5 tabiki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
150'lik dsg fabia tokatlar 182'lik cvtli civici.
-
508 1.6 puretech 180 bg olanlara bakabilirsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Omoda 5
omoda 5 akar. lastikler ve jantlara revizyon da yapılırsa on numara bir performans aracı.
-
Performans'tan kasıt nedir ?
Şahsen 350-400 hp den düşük otomobillere "Performanslı" demek çok değişik bir düşünce tarzı.
Konuya en kötü Golf R, Civic Type R konuşulur diye girdim ama konuda Megane 1.3 tce'ler, 1.5 tsi'lar konuşulunca bi gülümseme geldi
-
Okuduğunu anlamayanlar görünce de bana gülümseme geldi
Adam 1.3 milyona kadar demiş, kalkıp golf R ya da Type R beklemek garip.
Okuduğunu anlamayanlar görünce de bana gülümseme geldi Adam 1.3 milyona kadar demiş, kalkıp golf R ya da Type R beklemek garip. |
Çinli araçlara onyarginiz yoksa mahşerin 3 atlısı var
Omoda 5 sizin için biçilmiş kaftan deneme sürüşü yaparsanız kesin ikna olursunuz |
Yasin 25 ise i20 n al geç
|
Yaş 25 i20N yapıştır geç, bu paraya gelen diğer bütün araçlar şehir içi çevik ve kıvrak hissettiren “performans” araçları. Aralarında gerçekten performans olan i20N. En azından kütleye göre büyük diskler, limited slip diff. ve iyi yol tutuşu var.
Bu arada ufak bir dipnot 150 HP DSG çoğu vag aracı 182 hp VTEC’i katlayıp cebine koyuyor. CVT civic ve 1.5 ecotsi leonun defalarca beraber kalkmasına yürümesine şahit oldum (arkadaşlarımda var ikisi de) CVT ve sedan kasa civic’i köreltiyor özellikle 0-150 arası leon uçup gidiyor yani. Otoban hızları farklı hikaye tabi ki ben günlük kullanımdan bahsediyorum. Bence manuel sıkıntı değilse bu soruya tek geçerli cevap i20N. Leon, civic, omoda bu araçların hepsi sınıfına göre atik olan sıradan araçlar sonuçta |
Benzer içerikler
- nissan terrano 2.7 tdi
- kışın araba yıkanır mı
- 0.9 tce clio
- 46/2 c trafik cezası itiraz
- arabada termostat olmazsa ne olur
- byd türkiye"de hangi modelleri üretecek
- akü markaları
- kia ev 3 fiyat
- uçan araba fiyatları
- byd 7 kişilik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X