Şimdi Ara

üyelik olan sitelere giremiyorum...:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum bilgisayarıma format attığım hallde bazı sitelere giremiyorum özellikle üyelik isteyen sitelere kesinlikle ulaşamıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...

• hata mı veriyor ne oluyor biraz açarmısın...
  • hata vermiyor ama girmemede izin vermiyor başka bir bilgisayardan bağlandığımda o kullanıcı şu anda bağlı felan diyor ama benim bilgisayarmda buna izin vermiyor... msnim açılıyo ama mailerimi okuyamıyorum kulanıcı adı ve şifreyle ilgili hiç bi yere girmiyor güvenlik kodları görünmüyor...basit videolar oyunlar açılmıyor...
  • Senin çözümün burada arkadaşım : http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

hata vermiyor ama girmemede izin vermiyor başka bir bilgisayardan bağlandığımda o kullanıcı şu anda bağlı felan diyor ama benim bilgisayarmda buna izin vermiyor... msnim açılıyo ama mailerimi okuyamıyorum kulanıcı adı ve şifreyle ilgili hiç bi yere girmiyor güvenlik kodları görünmüyor...basit videolar oyunlar açılmıyor...

Bak anlatmış sorununu Laf dalaşına gerek yok

"Çözüm burda" diyince sorunu tam olarak tespit ettiniz zannettim. Çoğu konuya da bu linki vermişsiniz , dikkatimi çekti.

Bu linki verdiğim konulara bakarsanız kişilerdeki sorunların hep aynı veya benzer olduğunu farkedeceksiniz ki bu konudada çözüm @serji adlı arkadısımızın verdiği programdır
  • teşekkürler linki inceliyorum sizede zahmet oldu...servis pack2 kurun dediler kurduk ama bir türlü olmadı birde bunu deneyelim...tekrardan teşekkürler...
  • arkadaşlar göndermiş olduğunuz linkteki işlemi yaptık ama yinede düzelmedi lütfen yardım edin artık kafayı yemek üzereyiz herşeyi denedik ama olmuyor olmuyor olmuyor farklı bir fikri olan varsa lütfen acil olacak cevap atsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fotografci_kiz

arkadaşlar göndermiş olduğunuz linkteki işlemi yaptık ama yinede düzelmedi lütfen yardım edin artık kafayı yemek üzereyiz herşeyi denedik ama olmuyor olmuyor olmuyor farklı bir fikri olan varsa lütfen acil olacak cevap atsın...

acaba internet güvenlik ayarların son seviyedemi banada olmuştu orta yaptım hepsini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malatya/Arapgir

acaba internet güvenlik ayarların son seviyedemi banada olmuştu orta yaptım hepsini

bunuda denedik malesef olmadı...artık sinirimiz bozuldu bilmiyorum nasıl düzelecek yapmadığımız bir yol kalmadı gibi...kaç değişik cd'den format attık ayriyetten farklı internet sağlayıcıları yüklendi, flaşlarda sorun vardır dedik flaş yüklendi ama yok yok yok hiçbirşey olmadı nasıl bir sorun bizde bilmiyoruz o kadar çok kişiye sorduk ama malesef yardım edemediler...
  • Vakti zamanında benim başıma gelmişti , normal olan sitelere girebiliyodum , ancak kullanıcı adı ve şifre girilen sitelere bağlanamıyordum.

ne yaptıysam olmadı , en son bi şansımı denemek için modemin yetkili servisini aradım.

bana modem ayarlarında "enforce MTU" diye bir seçeneği işaretlememi söyledi...nasıl olduysa ayarı bozulmuş, hiç kurcalamamıştım halbuki.

Sorun düzeldi...

emin olmak için farklı bir modem deneyin, ya da direk dediğim seçeneği bulun.

kolay gelsin

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 15 Temmuz 2008; 15:02:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.big

Vakti zamanında benim başıma gelmişti , normal olan sitelere girebiliyodum , ancak kullanıcı adı ve şifre girilen sitelere bağlanamıyordum.

ne yaptıysam olmadı , en son bi şansımı denemek için modemin yetkili servisini aradım.

bana modem ayarlarında "enforce MTU" diye bir seçeneği işaretlememi söyledi...nasıl olduysa ayarı bozulmuş, hiç kurcalamamıştım halbuki.

Sorun düzeldi...

emin olmak için farklı bir modem deneyin, ya da direk dediğim seçeneği bulun.

kolay gelsin

edit: imla

çok teşekkürler gerçekten sorun modemde imiş aklımıza geldi ama nasıl olurd diye düşündük bir yol bulamadık modeme reset atıp bütün bilgileri tekrar girince düzeldi... Allah razı olsun....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.