Şimdi Ara

Siteye IP adresi ile girmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 aydır araştırıyorum fakat belirlenmiş IP adresini tarayıcıya yazdığımız zaman siteye giriş yapamıyorum.

Binlerce free hostinglerden site açtım fakat ayarlamaları yapamadım.

Böyle birşey gerçekten varmı ? Yani tarayıcıya ip yazarak siteye normal şekilde girmek mümkün mü ?

Kendi sitemde CloudFlare olduğu için direct ip lere izin vermiyor.

DNS veya SSH ile ayarlar yapılıyor diye biliyorum veya NO-IP gibi sitelerden ayarlanır diye biliyorum..

Bu konuda yardım edebilecek arkadaş varmı acaba ?

Mesela site.subdomain.com bu site mesela.. ftp'den "forum" klasörü attım > site.subbomain.com/forum/ yazdığım zaman forum sayfası açılıyor. Peki bir IP atayarak örneğin " 95.12.34.56/forum/ yazdığım zamanda aynı şekilde forum açılabilir mi ?

Allah razı olsun şimdiden yardımlarınız için.

• Merhaba,

Sunucuyu yönetiyor isen olur yok paylaşımlı hosting kullanıyor iseniz olmaz.

Çünkü paylaşımlı hosting de ip adresi direk default sayfaya yonlenir o sayfayı da sunucu yöneticisi belirler.

Arastirman gereken makale virtualhosting ve virtual directory

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim bi araştırayım..
  • ücretsiz vps bulamadım. Hepsi ya kredi kartı istiyor yada 1 aylık için telefon doğrulama vb.. istiyor.. bazı free vps lerde ise mail gelmiyor vs.. hepsi kapatmış..

buna benzer başka bir seçeneğim varmıdır arkadaşlar ?

aslında şunu yapmak istiyorum ;

bi programı, program üzerinden kendi forumuna değil de benim kurmuş olduğum foruma yönlendirmek istiyorum..

Bunu sağlamam içinde hosts dosyasına "bizim ip - ana forumun ip'si" yazarak olur..

Bu şekilde başka alternatif birşey varmıdır ? yani program falanda olur yeterki program kendi forumuna değil benim foruma yönlendirirlsin ?

şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online İP ADRESİ nedir.?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.