Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.804
Cevap
96
Favori
312.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: JakX
    @eozen81

Sizinde o figürlere şaşırdım. Tv nin tam önünde dikkitinizi çekmiyor mu?

Amma eleştirdim bende Kusura bakmayın. Ben bekarım tabii o yüzden bazı şeyleri anlayamıyorum.

O figürler evliliğin bir sembolü Açıkçası gözüme takılmıyor sadece tv yi sağa sola çevirirken gıcık oluyorum o kadar

Alıntıları Göster
    .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 30 Temmuz 2009; 18:44:54 >
    MCintosh C50 - MCintosh MC601 Mono Mono - Mcintosh MPC1500 Power Controller - Paradigm Signature S8 - Paradigm Signature S2 Surround - SVS Ultra Center - SVS Ultra Surround Back - SVS PB 16 Ultra SW - Lunette 2 Curve Perde 135" - JVC RS67 Projektör - Nvidia Shield TV - Onkyo 818 AVR - QNAP Nas Server - Roon Server - Oppo UDP-205, İ7 işlemci, Nvidia Quadro 2GB Ekran Kartı, SSD, 32GB Bellek, Dell Mini Kasa, TetherPro 5 Metre USB 3.0 5Gb/sn Uzatma Kablosu, Cardas Gümüş USB 2.0 USB Kablo, Mcintosh Power Kablolar, Audioguest Gibraltar, Audiquest Colorado RCA, Audioquest SKY RCA, Vandenhull Power Kablolar, Acrolink Power Kablo, Audioquest King Kobra XLR, Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli 1M,2M ve 25 Metre Hdmi Kablo

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

.......

Alıntıları Göster
    @aliyilmaz

quote:

yorum olsun diye yorum yapmayın lütfen.

Yorumlarım son derece doğru seninde bildiğin gibi ama senin bu lafın oldukça agresif olmuş. Ben senin evinde kaç kişi olduğunu, kaç oda olduğunu vs bilemem. Yorumumu yaparım sende cevap verirsin kimseye yorum yapma izni verip vermemek sana kalmıyor maalesef.

Ayrıca dikkatli okursan sırf sana hitaben değil, hemen her evde olan şeyleri yazmışım. Bence salonda film izlenmez buda benim fikrim. Pek çok insan evinde ufakta olsa bir odayı ayırabilir ve bence çok daha mantıklı yazdıklarım bunlardı.

• quote:

@aliyilmaz

quote:

Yorumlarım son derece doğru seninde bildiğin gibi ama senin bu lafın oldukça agresif olmuş. Ben senin evinde kaç kişi olduğunu, kaç oda olduğunu vs bilemem. Yorumumu yaparım sende cevap verirsin kimseye yorum yapma izni verip vermemek sana kalmıyor maalesef.

Ayrıca dikkatli okursan sırf sana hitaben değil, hemen her evde olan şeyleri yazmışım. Bence salonda film izlenmez buda benim fikrim. Pek çok insan evinde ufakta olsa bir odayı ayırabilir ve bence çok daha mantıklı yazdıklarım bunlardı.

Alıntıları Göster
    rahatsılık için kusura bakmayın. yorumlarımı siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 30 Temmuz 2009; 18:45:42 >
    MCintosh C50 - MCintosh MC601 Mono Mono - Mcintosh MPC1500 Power Controller - Paradigm Signature S8 - Paradigm Signature S2 Surround - SVS Ultra Center - SVS Ultra Surround Back - SVS PB 16 Ultra SW - Lunette 2 Curve Perde 135" - JVC RS67 Projektör - Nvidia Shield TV - Onkyo 818 AVR - QNAP Nas Server - Roon Server - Oppo UDP-205, İ7 işlemci, Nvidia Quadro 2GB Ekran Kartı, SSD, 32GB Bellek, Dell Mini Kasa, TetherPro 5 Metre USB 3.0 5Gb/sn Uzatma Kablosu, Cardas Gümüş USB 2.0 USB Kablo, Mcintosh Power Kablolar, Audioguest Gibraltar, Audiquest Colorado RCA, Audioquest SKY RCA, Vandenhull Power Kablolar, Acrolink Power Kablo, Audioquest King Kobra XLR, Paugge Hdmi 2.0b Premium Sertifikalı 4K 60Hz 18Gbps HDR Dolby Vision HDCP 2.2 Destekli 1M,2M ve 25 Metre Hdmi Kablo

• quote:

@aliyilmaz

quote:

Alıntıları Göster
    Açıkcası TV boyutu için izleme mesafesi banada çok uzak geldi, özellikle altyazılı filmler tam bir işkenceye dönüşebilir.
    Fakat herkez imkanlarınca haraket ediyor. Eminimki @aliyilmaz da aslında tersler gibi yazmak istemedi ama malum yazım ve konuşma dili farklılıklar yaratabiliyor.

En nihayetinde burası forum, ortamı ve kültürüde düzeylice tartışmak olduğuna göre herkez çizgisini aşmadan eleştirebilir diye düşünüyorum.
    Hararete gerekçe yaratmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

Açıkcası TV boyutu için izleme mesafesi banada çok uzak geldi, özellikle altyazılı filmler tam bir işkenceye dönüşebilir.
    Fakat herkez imkanlarınca haraket ediyor. Eminimki @aliyilmaz da aslında tersler gibi yazmak istemedi ama malum yazım ve konuşma dili farklılıklar yaratabiliyor.

En nihayetinde burası forum, ortamı ve kültürüde düzeylice tartışmak olduğuna göre herkez çizgisini aşmadan eleştirebilir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 30 Temmuz 2009; 18:48:33 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

sen kendine bak.

quote:

sen önce kendine hakim ol.

quote:

sen evinde ne yaparan yap

quote:

sen önce ne okuduğunu anla.

Arkadaşım hiç merak etme sen herkesin terbiyesi ortada.

Anlamadığım şey, madem bu konuda bu kadar agresifsin (koltukların hakkında falan), neden foroğraf koyuyorsun..

• Yok yok biraz tersler gibi olmuş, niyetin o olmayabilir ama klavyenden öle çıkmış sanırım. Ama niyetinin öle olmadığını düşünüyorum.
    Tabiki hiç birşeyin yerini değiştirmek zorunda degilsin, burdaki hiç bir yorum zorunluluk içermiyor, sadece dostane taviyeler bunlar. Hem sen memnunsan dediğin gibi belkide resim yanıltıcıdır.

quote:

bir kere o salonda dediğin sarsıntıyı yapacak eşya yok ve zaten belli bir yere kadar sesi açabiliyorsun.
    ikincisi evde zarar verecek çocuk yok.
    üçüncüsü 4 kişilik evde herkes bir oda kapınca sistemi hangi odaya koyacaksın?
    dördüncüsü tv nin karşısında iki adet tekli koltuk var, ben böyle daha rahat izliyorum
    beşincisi bana ne misafirden en fazla 1 saat oturup gidecek. evimi misafire göre dizayn edecek değilim.

quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz

haklısın @oronra

ama naapabilirim ki şimdi birde televizyonu mu değiştireyim uzak diye. ayrıca resim göz yanılmasına neden olabiliyor. aslında altyazılar falan gayet rahat o mesafeden okunabiliyor.

üstelik ben tersler gibi yazmadım.

• bu konuya başka da bir yorum yazmayacağım. peki sen çok terbiyelisin kusura bakma ozaman.

quote:

quote:

quote:

sen kendine bak.

quote:

sen önce kendine hakim ol.

quote:

sen evinde ne yaparan yap

quote:

sen önce ne okuduğunu anla.

Arkadaşım hiç merak etme sen herkesin terbiyesi ortada.

Anlamadığım şey, madem bu konuda bu kadar agresifsin (koltukların hakkında falan), neden foroğraf koyuyorsun..

• quote:

Yok yok biraz tersler gibi olmuş, niyetin o olmayabilir ama klavyenden öle çıkmış sanırım. Ama niyetinin öle olmadığını düşünüyorum.
    Tabiki hiç birşeyin yerini değiştirmek zorunda degilsin, burdaki hiç bir yorum zorunluluk içermiyor, sadece dostane taviyeler bunlar. Hem sen memnunsan dediğin gibi belkide resim yanıltıcıdır.

quote:

bir kere o salonda dediğin sarsıntıyı yapacak eşya yok ve zaten belli bir yere kadar sesi açabiliyorsun.
    ikincisi evde zarar verecek çocuk yok.
    üçüncüsü 4 kişilik evde herkes bir oda kapınca sistemi hangi odaya koyacaksın?
    dördüncüsü tv nin karşısında iki adet tekli koltuk var, ben böyle daha rahat izliyorum
    beşincisi bana ne misafirden en fazla 1 saat oturup gidecek. evimi misafire göre dizayn edecek değilim.

quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz

haklısın @oronra

ama naapabilirim ki şimdi birde televizyonu mu değiştireyim uzak diye. ayrıca resim göz yanılmasına neden olabiliyor. aslında altyazılar falan gayet rahat o mesafeden okunabiliyor.

üstelik ben tersler gibi yazmadım.

Alıntıları Göster
    quote:

sadece dostane taviyeler bunlar.

Bizim bu Türk Milletine ne olduysa artık, ne yazsan kötü oluyorsun. İnsanın kendi niyeti kötü olunca demek sürekli karşısındakileride kötü niyetli sanıyor. Koltukların yeri saçma diyorsun karşındaki sana kendine hakim ol diyor. İnsan gerçektende bağlantıyı kurmakta zorlanıyor aradaki..

Sırf burda değil genel olarak forumda adama tavsiye yazıyorsun onu ukalalık olarak algılıyor hep böyle.. Asıl hata yazmak sanırım burda. Ne söylesen hata çünkü.

• Seninde kötü niyet taşımadığını düşünüyorum ama yazım dilindeki "koltukların açıları çok saçma" yakıştırman yanlış anlaşılıyor. Keşke koltukların açıları bence doğru degil sonucu etkiler gibi çok daha yumuşak bişiler yazsaydın eminimki bu hararet olmayacaktı.

Olur böle şeyler forumlarda, dediğim gibi konuşma dili ile yazım dili aynı olmadığından böle yanlış anlamalara yol açabiliyor.

Bence daha fazla büyütmeyin, belliki iki tarafta kırıcı olmaya çalışmıyor ama istemeden yanlış anlaşılmalar doğdu. Öpüşüp başıralım hadi

quote:

quote:

Bizim bu Türk Milletine ne olduysa artık, ne yazsan kötü oluyorsun. İnsanın kendi niyeti kötü olunca demek sürekli karşısındakileride kötü niyetli sanıyor. Koltukların yeri saçma diyorsun karşındaki sana kendine hakim ol diyor. İnsan gerçektende bağlantıyı kurmakta zorlanıyor aradaki..

Sırf burda değil genel olarak forumda adama tavsiye yazıyorsun onu ukalalık olarak algılıyor hep böyle.. Asıl hata yazmak sanırım burda. Ne söylesen hata çünkü.

• quote:

Seninde kötü niyet taşımadığını düşünüyorum ama yazım dilindeki "koltukların açıları çok saçma" yakıştırman yanlış anlaşılıyor. Keşke koltukların açıları bence doğru degil sonucu etkiler gibi çok daha yumuşak bişiler yazsaydın eminimki bu hararet olmayacaktı.

Olur böle şeyler forumlarda, dediğim gibi konuşma dili ile yazım dili aynı olmadığından böle yanlış anlamalara yol açabiliyor.

Bence daha fazla büyütmeyin, belliki iki tarafta kırıcı olmaya çalışmıyor ama istemeden yanlış anlaşılmalar doğdu. Öpüşüp başıralım hadi

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Cidden düşünüyorum şu anda acaba bende mi bir gariplik var yada sizler çok mu başka tür yerlerde yaşayıp konuşuyorsunuz?

Siz konuşurken koltukların yeri saçma dese biri normal hayatta alınır mısınız bunu gerçekten merak ediyorum? "Saçma" bir küfür yada argo değil bunun nesine alınır insan?

Ben kimseye küsmedim barışayım. Ben kimseyle küsmek yada darılmak için bahaneler aramam çünkü samimiyim.

Bana biri böyle söylese bende yerim yok evde keşke yerim olsaydı sinema salonu yapsaydım diye cevap verirdim bu kadar. Kendine gel, sen benim koltuklarım hakkında yorum yapamazsın demezdim şahsen.

Neyse buda benim son mesajım olsun. Düşüncelerimi söyledim. Bundan sonra mesajda yazmak istemiyorum zaten bir ara yazmıyordum rahattım okurum geçerim. Bu kadar tahammülsüz olmayın.

• quote:

Cidden düşünüyorum şu anda acaba bende mi bir gariplik var yada sizler çok mu başka tür yerlerde yaşayıp konuşuyorsunuz?

Siz konuşurken koltukların yeri saçma dese biri normal hayatta alınır mısınız bunu gerçekten merak ediyorum? "Saçma" bir küfür yada argo değil bunun nesine alınır insan?

Ben kimseye küsmedim barışayım. Ben kimseyle küsmek yada darılmak için bahaneler aramam çünkü samimiyim.

Bana biri böyle söylese bende yerim yok evde keşke yerim olsaydı sinema salonu yapsaydım diye cevap verirdim bu kadar. Kendine gel, sen benim koltuklarım hakkında yorum yapamazsın demezdim şahsen.

Neyse buda benim son mesajım olsun. Düşüncelerimi söyledim. Bundan sonra mesajda yazmak istemiyorum zaten bir ara yazmıyordum rahattım okurum geçerim. Bu kadar tahammülsüz olmayın.

Alıntıları Göster
    Bu akşam da benim nacizane sistemin fotoğrafları geliyor

Bakalım, hanım salonun ortasında ayakta çocuk sallamayı bitirsin de

• quote:

Orijinalden alıntı: cat_power

Bu akşam da benim nacizane sistemin fotoğrafları geliyor

Bakalım, hanım salonun ortasında ayakta çocuk sallamayı bitirsin de

Alıntıları Göster
    en kısa zamanda fotoları ekliyeceğim

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ya bu hatun kısmı yok mu valla enteresanlar, neyse kedili biblolu falan gene hoparlörlere izin almışsın, alamayanlar da var

Şaka bir yana resimler için teşekkürer, burası salon mu ve kaç metrekare ortalama?
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Ya bu hatun kısmı yok mu valla enteresanlar, neyse kedili biblolu falan gene hoparlörlere izin almışsın, alamayanlar da var

Şaka bir yana resimler için teşekkürer, burası salon mu ve kaç metrekare ortalama?

Alıntıları Göster
    Hakkaten bu nasıl bir dekor yaa.

Ayakkabılar. Bezler. Heykeller. Çiçekler falan.

Şaka mı? Ciddi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Şaka mı? Ciddi mi?

Hocam, ayakkabılar ve bezler dekor değil, sadece ev dağınıklığı Heykeller, çiçeklerse baki kalıyor

@eozen81,
    Matkap vs depoladığım ardiyede bir tanede metre vardı, bulup bi ölçeyim Ama şekilden de biraz anlaşılabileceği gibi, salonum dikdörtgen değil...

Hanımdan izin aldık ama, toz kapaklarını çıkmama izin yok şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 1 Ağustos 2009; 16:09:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Şaka mı? Ciddi mi?

Hocam, ayakkabılar ve bezler dekor değil, sadece ev dağınıklığı Heykeller, çiçeklerse baki kalıyor

@eozen81,
    Matkap vs depoladığım ardiyede bir tanede metre vardı, bulup bi ölçeyim Ama şekilden de biraz anlaşılabileceği gibi, salonum dikdörtgen değil...

Hanımdan izin aldık ama, toz kapaklarını çıkmama izin yok şimdilik

Alıntıları Göster
    @cfiliz evinin ortamı çok sıcak görünüyor.buarada 9.6 lar gözüme çok iri geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

@cfiliz evinin ortamı çok sıcak görünüyor.buarada 9.6 lar gözüme çok iri geldi

Alıntıları Göster
    cfiliz medeni cesaretinizden dolayı sizi kutlu yorum ben olsaydım hertarafı toplar öyle resim çekerdim ama siz çok rahat bişekilde dur bi resim çekim de forum a atım demişsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

cfiliz medeni cesaretinizden dolayı sizi kutlu yorum ben olsaydım hertarafı toplar öyle resim çekerdim ama siz çok rahat bişekilde dur bi resim çekim de forum a atım demişsiniz

Alıntıları Göster

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

• quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.