Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.804
Cevap
96
Favori
312.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimleriyle renk katan arkadaşlara teşekkürler,

Ben de kanal alarak bir kaç revizasyon yaptım, kablo görmeye tahammül edemiyorum da

@teknika, artık ses çok daha güzel geliyor gerçekten, iyi ki uyardın üstad hoparlörleri ayırdım çok fark etti gerçekten, tekrardan teşekkürler

Yeni Resimler :

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 1 Ağustos 2009; 19:44:29 >
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i

• quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

cfiliz medeni cesaretinizden dolayı sizi kutlu yorum ben olsaydım hertarafı toplar öyle resim çekerdim ama siz çok rahat bişekilde dur bi resim çekim de forum a atım demişsiniz

Özellikle ilk fotoğrafta aradan biraz kumaş top ve diğer oyuncakların da göründüğünü fark ettim. Evde 11 aylık sürekli emekleyen bir insan olunca, toplasanız bile fazla uzun sürmüyor

Sonuçta işin şakası bir yana, gerçek dinleme şartlarının görünmesini istediğim için de fazla değişiklik yapmadım, bibloların vs vs rezonans yapacağını tahmin ediyorum mesela.. Değil mi @teknika Yarbay'ım..?

@rap_üstad, teşekkürler Rahat ve fonksiyonel yapmaya çalışıyoruz evi, öyle büfeydi vitrindi yok

• Yakışır kardeşime.

Güzel günler de kullan.

quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Ben de kanal alarak bir kaç revizasyon yaptım, kablo görmeye tahammül edemiyorum da

@teknika, artık ses çok daha güzel geliyor gerçekten, iyi ki uyardın üstad hoparlörleri ayırdım çok fark etti gerçekten, tekrardan teşekkürler

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 4 Ağustos 2009; 15:41:48 >

• @twindiablo, vay slim kardeşim selamlar

Foto için teşekkürler, lâkin bu slimleri upgrade etmek gerek
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • twindiablo o center orada olmaz !!!

Orijinalden alıntı: altanpsx

twindiablo o center orada olmaz !!!

Nerede olmalı ?

Teşekkürler.

@twindiablo, vay slim kardeşim selamlar

Foto için teşekkürler, lâkin bu slimleri upgrade etmek gerek

Pek slim sayılmam 107 kg.

Orijinalden alıntı: twindiablo

quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

twindiablo o center orada olmaz !!!

Nerede olmalı ?

Teşekkürler.

tv nin samsung logosunun tam önüne konumlandırabilirsinkulak seviyesinde olmasına dikkat et

önlerde;

arkada;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 5 Ağustos 2009; 19:57:16 >
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD

• buda benim tesko :D foto makinesi araba kaldigi icin cep telefonu ile simdi cektim,resimler rezalet arti bide gece cekimi

wd hd player(babamin kullanmadigi ve bana gereksiz yere verdigi )
    xbox360 arcade(bizzat bulgaristandan bi hevesle aldigim ayda bi kere oynadigim :) )
    dsmart(bi hevesle aldigim vede 1 aydir tv izlemedigim )
    biri internet(bundan memnunum ve hakkini veriyorum :) )
    televizyon,bimeks in bomba 1500 ytl promosyonundan fullhd toshiba-modelini bilmiom :)
    asus marka hediye gelen netbook um
    televizyonun yaninda hediye edilen logitech 2+1(10 numara)
    guc kaynagi(sadece modeme bagli : elektrik gidince internet olsun diye )
    hp all in one (okulu bitirmemde en buyuk yardimcim )

muzik olayina gelirsek,2+1 logitech kullaniyorum,mavi torbada ceset yok bana verilen bi 5+1 var ama heryer kablo olur diye takmiyorum....marantz anfi(hp nin altindaki) belki 30 senelik calisiyor ama kullanmiyorum.... sonucta 2+1 yettiyor bana

evimin en sevdigim kosesi;bekar adam icin butun elektronigini bi kosede halletmek iyi oluyor

• Anfinin üstünü hiç bir zaman kapatma. Dvd'yi anfinin üstünden al.

quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

bende sistemin son halini sizlerle paylaşayım arkadaşlar;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusaaa -- 5 Ağustos 2009; 22:28:17 >

• eresgü saolasın ilk defa sistemden böyle ses aldım referans evi sallıyordu van heizing filminde

•  Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)
  • Buda benim gariban ses sistemim. Sistem HP dv5000 serisinden pavillion 5198ea modeli bilgisayar, Sony SDM-S93 monitör, Creative X-FI Extreme Audio Notebook 7.1 ses kartı, Ön kolonlar için Sony LBT-XB80 AV müzik seti, Arka-geri-merkez-subwoofer için Shov IHOO MT5.1, Ayrıca tüm kanallar stereo özelligini abrtmak için elden geçirilmiş modelini hatırlayamadığım Minton hoperlör.

Orijinalden alıntı: burakdc

Buda benim gariban ses sistemim. Sistem HP dv5000 serisinden pavillion 5198ea modeli bilgisayar, Sony SDM-S93 monitör, Creative X-FI Extreme Audio Notebook 7.1 ses kartı, Ön kolonlar için Sony LBT-XB80 AV müzik seti, Arka-geri-merkez-subwoofer için Shov IHOO MT5.1, Ayrıca tüm kanallar stereo özelligini abrtmak için elden geçirilmiş modelini hatırlayamadığım Minton hoperlör.

hocam sistem iyide,kapaklardaki tavsanlar yakismamis

• quote:

teknika Tarih 5 Ağustos 2009; 22:18:19
    Anfinin üstünü hiç bir zaman kapatma. Dvd'yi anfinin üstünden al.

üstad zaten geçici orada,arka odaya alacağım onu
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD
  • sn. @hayabusaaa arkadaşım 2. resimde vitrinde duran şişeler dolumu... doluysa onların yeri orası değil gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umur BEY -- 7 Ağustos 2009; 18:50:21 >

Arkadaşlar selam, forumda arama yapmama rağmen bulamadım, kullanıcıların sistemlerini resimlerle ve detaylarla anlattıkları ortak bir başlık göremedim. Bu yüzden biraz da avforums'un DIY sayfasını da çok sevdiğim için bizim de böyle bir sayfamız olsun istedim.

Yani bu başlıkta herkes kendi sistemlerini, sistemi kurdukları odalarını ve ince detaylarıyla paylaşırsa bence çok güzel olur. Hepsi bir başlık altında toplanmış olur diye düşündüm, umarım sizler de ilgi gösterirsiniz.

Başlığı açan kişi olarak boş geçmeyeceğim tabii bu ilk mesajı. Aşağıda benim nacizane salonu görebilirsiniz. Salon yaklaşık 35 metre kare ve bu eve yeni taşındığım için maddi olarak biraz dar da olmamızın da sebebiyle aman aman bir ses sistemim yok, uzunca bir süre de olamayacak gibi

Salonda kabloların görünmemesi için sizlerin de görebileceği gibi parkelerle uyumlu olması açısından 2 metresi yaklaşık 7 TL tutan kanallar kullandım, bunları Bauhaus'dan temin edebilirsiniz, şahsi görüşüm Koçtaş'ta satılanları almayın fiyat olarak aynı olsalarda malzeme kalitesi çok farklı.

TV : Samsung 37R81B
    Ampli : Kenwood KRF-V6090D-S (100w X 6) AVR
    Hoparölrler : Pure Acoustics Slim Dream
    Sub : Onkyo SKW-150X
    Media Player : Western Digital TV Player
    DVD Player : Samsung HD870
    TV Platform : D-Smart (Standart)

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

http://forum.donanimhaber.com/m_22939070/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.