Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.803
Cevap
96
Favori
308.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullan hocam en iyisini yaptın media player işinde Dune candır gerisi heyecandır selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Güle güle kullan hocam en iyisini yaptın media player işinde Dune candır gerisi heyecandır selamlar

Neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Güle güle kullan hocam en iyisini yaptın media player işinde Dune candır gerisi heyecandır selamlar

Neden

Söyleyeyim 1,5 senedir kullanıyorum 30-40gblık filmleri çok yüksek bitratelileri dahil çatır çutur oynatır, sahneler arası kasmadan hızlıca geçiş yaparsınız, 3d iso yu oynatır, true hd-dts ma felan zaten oke, altyazıları sorunsuz ve keskinliği-fontu çok iyidir. Popcorn a400 ün berbat idi. Üzerindeki Sigma chip diğer android playerlardaki telefonlar için üretilmiş olan chiplere benzemez, sigmayı araştırın. Afişleme YADİS çok kullanışlı ve tatlıdır. Cihaz stabil ve hızlıdır. Bende bir de şu meşhur Pioneer 140 var media player olarak hantal Dune ye göre. Benim sebeplerim bunlar, daha iyisini başka bir firma yaparsa onu alırım elbet. Eğer youtube xmbc felan tarzı uygulamalarla işiniz yoksa bence bundan iyisi yok. Ağ performansının da iyi oldugunu duydum ayrıca. (@ astramastra). Bu kadar olumlu yönünü yazınca markanın fanatiği sanmayın beni, siz sorunca ben memnuniyetimi dile getirdim. Olumsuz yönleri de vardır muhakkak ama ben denk gelmedim Selamlar..

• quote:

Dune hd base kullanıyorum. Üzerine mp şuan için yok yadis olayı başlı başına tercih sebebi kullanmayan farkı anlayamaz.
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Ustat goruntu kalitesi diğer ozellikleri iyi de yadis ney abi ya ws live hub film Hdd atar atmaz kendi netten alıyor dune yıllardır yapmadı mı yapamadı mı valla anlamadım gitti

• quote:

Ustat goruntu kalitesi diğer ozellikleri iyi de yadis ney abi ya ws live hub film Hdd atar atmaz kendi netten alıyor dune yıllardır yapmadı mı yapamadı mı valla anlamadım gitti

Doğrudur hocam ama yamj kadar zahmetli değil daha pratik, sizin dediğiniz gibi olsa daha iyi olurdu artık değişeceğini sanmam çünkü yadis 3.parti bir yazılım dune ile resmi bir bağı yok diye biliyorum selamlar

• Beyler aimp3 kullananlar için buyrun hi-fi skinler konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_99205525/f_//tm.htm#99205525

benim sistem technics olduğu için bu skini kullanıyorum:  Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

skinler görsel olarak mükemmel kasetçalar dönüyor kaset resmini değiştirebiliyorsunuz vs

• beyler Hpm serisi bir hoparlor alıcam.. Temiz bulmama göre 40 - 50 -60- 70 olabilir :))) 100 çok uçuk rakamlarda o daha sonra... Bir iki foruma baktım 40-60-100 harici ara modeller alınmaz diyorlar ... 40 ağır basıyor iki çeşit var ama buldugum , bir normal yuvarlak bass sürücülü , birde us versiyon dedikleri çerçeve kenarları beşgen gibi gri çerçeve olan model var... Bu ikisinin farkını bilen varmı ?

resimlerini ekleyeyim daha net anlaşılsın

normal hpm-40

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

Hpm-40 US modeli

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 10 Kasım 2014; 20:29:30 >

• Devian kullanıcısına yanıt
    Hpm alacaksınız bence 60 veya 100 alın. Fakat iyi inceleyin temizini bulmak çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

Hpm alacaksınız bence 60 veya 100 alın. Fakat iyi inceleyin temizini bulmak çok zor.

2 gündür türk yabancı forumlarda hpm leri okuyorum... 100 ler bana göre değil aslında , büyük salonda yüksek ses isteyen bir seri.. Ben ise düşük ses dinleyen biriyim.. 60 daha uygun olur sanırsam da su anda da 60 satan kimse yok tr de Temiz olup olmadıgını anlamam çok zor zira o tecrübeye sahip değilim.Ancak kozmetiğinin temziliğine dikkat edebilirim dinleyerek falan anlamam mümkün değil..
  • quote:

quote:

quote:

Neden

Söyleyeyim 1,5 senedir kullanıyorum 30-40gblık filmleri çok yüksek bitratelileri dahil çatır çutur oynatır, sahneler arası kasmadan hızlıca geçiş yaparsınız, 3d iso yu oynatır, true hd-dts ma felan zaten oke, altyazıları sorunsuz ve keskinliği-fontu çok iyidir. Popcorn a400 ün berbat idi. Üzerindeki Sigma chip diğer android playerlardaki telefonlar için üretilmiş olan chiplere benzemez, sigmayı araştırın. Afişleme YADİS çok kullanışlı ve tatlıdır. Cihaz stabil ve hızlıdır. Bende bir de şu meşhur Pioneer 140 var media player olarak hantal Dune ye göre. Benim sebeplerim bunlar, daha iyisini başka bir firma yaparsa onu alırım elbet. Eğer youtube xmbc felan tarzı uygulamalarla işiniz yoksa bence bundan iyisi yok. Ağ performansının da iyi oldugunu duydum ayrıca. (@ astramastra). Bu kadar olumlu yönünü yazınca markanın fanatiği sanmayın beni, siz sorunca ben memnuniyetimi dile getirdim. Olumsuz yönleri de vardır muhakkak ama ben denk gelmedim Selamlar..

Birde şu fark var , ben pc den çıkış alıyordum recevierıma film izlerken hdmi ile... Dune u bagladıktan sonra görüntü pek fark edemedim çok iyi değil gözlerim zaten olduysada göremem (gözlük takmam lazım takmıyorum inadına..) ama sesde inanılmaz fark oldu.Yani şöyleki ayrıntılar duyulmaya başladı surroundlardan.Mesela hd olarak vampire diaries izliyorum aynı dizide aynı codecli aynı sezon pc den izlerken bu kadar detaylı sesler gelmiyordu.Ona hayran kaldım.

• lambalı sisteme geçtiğimden primare'lerim takım halinde satılıktır, tek olarak da satılabilir, fakat takım halinde fiyat biraz daha uygundur, ilgilnen pm atabilir

primare A32
    primare Pre32
    primare CD31

http://www.audiophile.org/satilik/amplifikatorler/transistorlu/ilan/25927/primare-takim-a32-pre32-cd31/

ilave olarak ihtiyaç fazlası 2x2 metre spade to spade sonoran plateau hoparlör kablosu var, onu liste fiyatının altında vereceğim

http://www.audiophile.org/satilik/kablolar/hoparlor-kablosu/ilan/25924/sonoran-plateau-sp-kablosu-2x2-spade-to-spade/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turushanovgu -- 26 Kasım 2014; 9:24:41 >

• turushanovgu T kullanıcısına yanıt
    Ss amp camiası için büyük bir kayıp oldu

Ama bizim lamba camia si için büyük bir kazanç oldu

Hadi hayırlısı

• quote:

Ss amp camiası için büyük bir kayıp oldu

Ama bizim lamba camia si için büyük bir kazanç oldu

Hadi hayırlısı

teşekkür ederim :)))
    hayırlısı olsun, inşallah memnun kalırım yeni sistemden
  • quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

lambalı sisteme geçtiğimden primare'lerim takım halinde satılıktır, tek olarak da satılabilir, fakat takım halinde fiyat biraz daha uygundur, ilgilnen pm atabilir

primare A32
    primare Pre32
    primare CD31

http://www.audiophile.org/satilik/amplifikatorler/transistorlu/ilan/25927/primare-takim-a32-pre32-cd31/

ilave olarak ihtiyaç fazlası 2x2 metre spade to spade sonoran plateau hoparlör kablosu var, onu liste fiyatının altında vereceğim

http://www.audiophile.org/satilik/kablolar/hoparlor-kablosu/ilan/25924/sonoran-plateau-sp-kablosu-2x2-spade-to-spade/

Hayırlı olsun Turushan Bey,

Hangi lambalı amfiye geçtiniz? 804 diamondları lambalıyla sürmek çok güç, çok kuvvetli bir lambalı lazım.

• playdead kullanıcısına yanıt
    Lambali güçsüz olayı tamamen yanılgı ve genelleme ustat

• Aynı mesajı atacaktım. :)

Müstakbel bir B&W kullanıcısı olarak aynı konu kafamı kurcalıyordu ?
  • tunç bey teşekkür ederim, octave hp 300 mk2 pre aldım, bugün işlemlerini tamamlayacağım, şimdilik a32 powerla kullanacağım, satılırsa yine octave lambalı power kovalayacağım veya uygun eşleşen başka güçlü bir lambalı
  • quote:

Lambali güçsüz olayı tamamen yanılgı ve genelleme ustat

Genelleme yapmıyorum özel bir durumdan bahsediyorum: Turushan beyin kullandığı 804 Diamondların önceki sahibi bendim ve lambalı ile sürmeye çalışıyordum. Mid ve tizlerde oldukça başarılı olmasına rağmen bas frekanslarda sürme güçlüğü vardı ki bendeki amfi de ortalama lambalıların üzerinde bir güce sahip.
  • playdead kullanıcısına yanıt
    Yapıyorsunuz demedim ustat genelde boyle bir yanılgı var dedim sadece bw kullandığınızı biliyorum sizide sıfayen tanıyorum

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.