Şimdi Ara

Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.803
Cevap
96
Favori
308.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet üstad konuyu ayrı bir başlık altında toplayabiliriz bence daha iyi olur hemde konu dağilmaz sehpaları yaptırdıktan sonra yine burda paylaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 3 Kasım 2014; 23:25:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da benim başka bir sehpam en ölçüsü 48 cm tamamen birinci sınıf CANADA dan getirilmiş kırmızı meşe ağacıdır Çivi vida kesinlikle yoktur zivanalı Geçme ve WÜRTH özel yapıştırıcısıyla montajlanmıştır
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    O zaman şimdiye kadar özel olarak sehpa yaptırmış baba yiğit bir arkadaşımızı başlık açmaya davet edelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

O zaman şimdiye kadar özel olarak sehpa yaptırmış baba yiğit bir arkadaşımızı başlık açmaya davet edelim :)

Katılıyorum.
    Benimde uzun süre aklımı kurcalayan bir konu bu..
  • Bu konuda bize sayın turuncu55 destek gerçeğini düşünüyorum formda çok arkadaşımız bu konuda arayış içinde bir nevi birbirimize yardımcı olmuş oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 3 Kasım 2014; 23:39:49 >
  • Mustafa biz bu işte tabiri caizse lisans yapan birini arıyoruz sen resmen evde subwoofer yaptın :):) hemde ne subwoofer maşallah, yani sen master sayılırsın o nedenle aslında bu konuyu açmakta sana yakışır :)
  • Üstad hakikaten sizin marangoz ile aranızda iyi bu işi siz yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 3 Kasım 2014; 23:46:21 >
  • Şimdi esas olan Hİ-Fi sehpasının amacı mı görsellikmi ?
    Görsellik ise düşük maliyet ile istenilen şeyler ortaya çıkabilir.

Esas işin teknik detayları önemli.

Daha subun ayaklarını yeni birkaç gün önce takabildim.Ama yakışıklılığı arttı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96142209/mpage_3/tm.htm
  • Gördüm üstadım son derece şık olmuş güle güle kullanın
  • YAZICIOĞLU kullanıcısına yanıt
    Hem görsel lik hem işlev

• Bunlar benim sehpanın resimleri ve marangoza verdiğim çizim.

Ben de sehpayı yaparken Tamer Beyin sehpasından yola çıkmıştım. Kendisinin sehpası çok şık durmasına rağmen AVR, hoparlör ve diğer cihazlar yan yana olmayınca daha güzel gözükür diye düşünmüştüm. Fakat fotolara tekrar bakınca sanki öyle daha şık olurmuş Gerçi eve gelen herkes çok beğeniyor ama şu an yapacak da birşey yok.

Bu arada mecidiyeköy'de evimin neredeyse yanında 2 tane marangoz var. İkisi de hiç mırın kırın etmedi. Çizimi gösterdim fiyat aldım, ucuz olana yaptırdım, işçiliği de fena olmadı. Benim sehpa 1 sene önce 500 TL'ye mal oldu. Malzeme olarak mdf kullandım. Gerçek ahşap kullanınca fiyatlar uçuyor. Bizim gibi 2-3 bin TL'lik sistemi olan adama da 2000 TL sehpa hali ile pahalı geliyor. Bu sebeple mdf f/p ürünü olacaktır.

Bu konuda yakın çevrede marangoza ihtiyacı olan biri varsa benim marangozun telefonunu verebilirim. Hatta bana çizimi atarsanız Cumartesi adama gösterip fiyat da alabilirim. En azından Kocaeli'nden gelmesinden kolay olur Ayrıca başlığı açalım da, adı ne olacak? Tv ve ses sistemi sehpaları mı ?

Tamer Bey selamlar
    Foto"ları mesaj yazarken en sondaki resimde kırmızı ile işaretlediğim kısımdan 480p ön izlemeli seçeneğinden yüklerseniz dana gibi çıkmaz Hem de tıklandığında büyük açılır.
     Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar) Üyelere Ait Ses ve Görüntü Sistemleri Galeri Başlığı (Resimler ve İnce Detaylar)

• Bu arada sayın Sakgöz, Oppo gibi BD playerlar ile ilgili sorduğum soruya cevap vermiştiniz ama ben teşekkür etmemiştim. Şimdi önceki mesajlara bakarken hatırladım, kusura bakmayın
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah üstadım ne teşekkürü buranın amacı zaten bilgi paylaşımı
  • Hifi sephasının amacı hem görsellik ve işlevlik olarak ön plana çıkması önemli resimlerden gördüğümüz gibi basit ve sade sepha daha dikkat çekiyor ve hoşumuza gidiyor mesala ikea satılan basit bir sepha benim çok hoşuma gidiyor istediğin renk olsa hemen alıcam

almak istediğim sephanın linki:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 4 Kasım 2014; 9:18:41 >

Hocam linkteki sehpanın aynısı bende var.Alttaki linkten benim sistemin fotoğraflarından sehpanın durumunu görebilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_33360662/mpage_46/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orada Olmayan Adam -- 4 Kasım 2014; 11:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Hocam linkteki sehpanın aynısı bende var.Alttaki linkten benim sistemin fotoğraflarından sehpanın durumunu görebilirsin.

Üstad son resimde sepha bel vermiş gibi duruyor aslında orayada bir ayak konsa daha sağlam olur bunun başka rengi yokmu acaba beyazda çok şık duruyor ama benim mobilyalara uymuyor sepha çok basit ve kullanışlı bunu Mobilyacılar daha sağlam bir malzeme ile kaça yaparlar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Üstad son resimde sepha bel vermiş gibi duruyor aslında orayada bir ayak konsa daha sağlam olur bunun başka rengi yokmu acaba beyazda çok şık duruyor ama benim mobilyalara uymuyor sepha çok basit ve kullanışlı bunu Mobilyacılar daha sağlam bir malzeme ile kaça yaparlar acaba

Abi resmi tam
    Ortadan tam karşıdan ve göbek seviyesinin uzerinde bir yükseklikte çektiğin zaman tun resimlerde boyle oluyor benim bir çok resimde de boyle sehba Yada masa bel vermiş gibi ama gercekte alakası yok. Iphone la çekince boyle olmuyor mesela

• uyarın için teşekkürler üstad sepha nasıl kahve rengi olsa güzel olmazmıbenim bots.av.711 bölmeden dışarı çıkarayım istiyorum
    Onun yerine hifi bi sehba al bence

Hocam bende beyaz takıntısı var sizi bilmiyorum ama beyaz renk beni daha rahatlatıyor.Kahve rengi ise hep içimi karartmıştır.Ne mobilyada ne de günlük kıyafetlerimde kahve rengini kullanamıyorum.Bel verme olayında ise durum foto ile alakalı @eraycelik80'in dediği gibi sıkıntı yok.Sehpanın arka kısmında kolay çıkabilen aralıklı kapak var,o yüzden kabloları çok iyi saklıyor.
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.