Şimdi Ara

Uyduya yazılım nasıl atılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Botech piko - 106 uydu alıcım var. üstünde mini usb girişi var. buraya usb kablosunu bağlıyorum. Ucunu bilgisayara mı takıcam ? USB Stick'e takmam gerekiyor sanırım ama dişi olan girişi nasıl stick'e takayım ? Kafam almadı bir türlü

• eğer masa üstü bilgisayar kullanıyorsan rs232 kablo alıcaksın ve cihazın için uygun yazılımı indirip bir ucunu pc ye bir ucunuda cihazına bağlıycaksın. eğerki laptop kullanıyorsan Usb-rs232 dönüştürücü kullanıcaksın dostum. ama bence bunlarla uğraşacağına git bir uyducuya 10 tl ye attır derim. zira emek isteyen bir olay bu.
    FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

eğer masa üstü bilgisayar kullanıyorsan rs232 kablo alıcaksın ve cihazın için uygun yazılımı indirip bir ucunu pc ye bir ucunuda cihazına bağlıycaksın. eğerki laptop kullanıyorsan Usb-rs232 dönüştürücü kullanıcaksın dostum. ama bence bunlarla uğraşacağına git bir uyducuya 10 tl ye attır derim. zira emek isteyen bir olay bu.

Arkadaşımıza katılıyorum, sonuçta uydu işi yapana gidebilirsiniz,uğraşmadan gidip sorunsuz olarak işi bitirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 15 Ekim 2012; 21:07:54 >
    usb girişinden yazılım atmak için yazılımı usb belleğe atmak geekiyor, daha sonra cihazın menüsüne girip usb ile güncelleme menüsüne basacaksınız ama her marka ve modelde sistemler değişik olduğu için ilgili modelin forumlarını google üzerinden araştırmanız gerekiyor.
    zor bir şey değil,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psp'ye video nasıl yüklenir?
    20 yıl önce açıldı
    format nasıl atılır.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.