Şimdi Ara

UYDUNETTEKİ SIKINTI *** cozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Merhaba, son 2 senedir sıkıntısız şekilde uydunet kullanıyorum.
    Bu hafta başına kadar hiçbir problem yaşamadım.
    Salı gunu neredeyse hiçbir siteye açılmayacak şekilde yavaşlık söz konusu oldu, ve düzelmedi.
    Açtığım çağrılardan olumlu bir çözüme ulaşamadım.
    Bugun eve geldiler, Ankara'dan kaynakli oldugunu söylediler???
    1-2 gun içinde çözüleceğini belirttiler.

Halkalı / Toplukonutlar

Benzer sorun yaşayan var mı, bu hafta içerisinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 13 Şubat 2012; 21:30:52 >

• evet ben yasiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

evet ben yasiyorum

Çağrına nasıl döndüler?
    Sonuç alabildiniz mi?
  • Genel bi sorun oldugundan haberleri bile yok, iki seferdir ariyorum teknik ekip yolluyolar. Kendi kafalarina göre gelip gidiyolar benim hic haberim olmadan.
  • hocam sadece 1mbit paketi yok değil mi bu uydu netin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

hocam sadece 1mbit paketi yok değil mi bu uydu netin?

konuyla kel alaka :) ama sorunuzun cevabı 1-3-5-10-15-20 mbit tarifeler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 10 Şubat 2012; 20:57:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

hocam sadece 1mbit paketi yok değil mi bu uydu netin?

konuyla kel alaka :) ama sorunuzun cevabı 1-3-5-10-20 mbit tarifeler mevcut

hocam eve cıkacagım pek biligim yok k. bakma:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buradan detaylı bilgi edinebilirsiniz

www.uydunetburada.com/uydunet_tarifeleri.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Genel bi sorun oldugundan haberleri bile yok, iki seferdir ariyorum teknik ekip yolluyolar. Kendi kafalarina göre gelip gidiyolar benim hic haberim olmadan.

Evet hocam aynı sekilde gelip gidiyorlar haberimiz olmuyor. Bı haber verme not bırakma falan yok, 3. Çağrıdan sonra eve gelip modeme vs baktılar. 2 gün daha devam edebileceği söylendi, bekliyoruz bakalım.
  • quote:

Genel bi sorun oldugundan haberleri bile yok, iki seferdir ariyorum teknik ekip yolluyolar. Kendi kafalarina göre gelip gidiyolar benim hic haberim olmadan.

Evet hocam aynı sekilde gelip gidiyorlar haberimiz olmuyor. Bı haber verme not bırakma falan yok, 3. Çağrıdan sonra eve gelip modeme vs baktılar. 2 gün daha devam edebileceği söylendi, bekliyoruz bakalım.
  • quote:

buradan detaylı bilgi edinebilirsiniz

www.uydunetburada.com/uydunet_tarifeleri.html

sağol hocam
  • bu hafta sürekli sorunluydu internet, bahsedilmiş 2 gün sürer diye, bugun 2.gun ve internet yerlerde sürünüyor.
    adamlara göbekten baglandım 2 yıllık anlasma yaptım yoksa kaldırıp atacak gibi oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabardinka

bu hafta sürekli sorunluydu internet, bahsedilmiş 2 gün sürer diye, bugun 2.gun ve internet yerlerde sürünüyor.
    adamlara göbekten baglandım 2 yıllık anlasma yaptım yoksa kaldırıp atacak gibi oldum.

Gercekten sürünüyor su anda. Sayfaları yüklemiyor, yarıda kalıyor falan tam işkence. Reklamlar falan acilmadigi için sayfalar iPad den biraz daha rahat yüklüyor. .Tekrar çağrı acacağım. Modemden mı diye şüphelenmeye başladım ama zannetmiyorum, 1.5 senede durduk yere modem arıza vermesi ihtimalini görmüyorum. Arris marka kablosuz modem.
    Neyse 1 gün daha bekleyelim bakalım.

Yer: Halkali - toplu konutlar - İstanbul
  • modemi gündeme getirmeyin sakın yoksa arıza modemden der geçerler, 5 senelik scientific atlanta modem var daha tık demedi, kendi yükseltici problemlerini modeme yüklemeye kalktılar en son, sonuç yükseltici değişti modem aynı :) adamlar yaptıkları işi bilmiyor zaten cihazı bağlayıp sinyal değeri ölçüyorlar sadece, o yüzden uyanık olun :)
  • Heheh benimki de tam 10 senelik Askey,bir gün olsun tık demedi maşallah:)
  • Yeter artık valla bıktım, ben TTNet kullanıcısıyım. Oturduğum bölgede rezalet. Okuduğum uydunet rahatsızlıklarından ötürü (bir ara kullanmıştım memnundum fakat yıllar yıllar önceydi köprünün altından çok su akmış anlıyorum ki) ona da geçmeye cesaret edemiyorum. İki ucu kötü değnek durumları. Çok can sıkıcı. Bir de teknolojik, gelişen, ilerleyen ülkeyiz ya ona bitiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcocuk -- 13 Şubat 2012; 10:33:43 >
  • valla onu bunu bilmem bende zırt bırt kesinlikle bi sorun çıkıyor. Bugünde baktım hızım 10 olması gerekirken sabit 6 mbit alıyordum. Aradım evet dedi ilgilenicez, neden böyle dedim portlardan olabilir dedi artık ne anlama geliyorsa.
  • uydunet te zaten sürekli bir arıza mevcut. sucuda hic kendilerine almazlar.

10 seneyi aşkın kullandım . Arıza icin aradıgımda hep aynı cevaplar ; bakım var , genel bir problem , bölgenizde calısma var , bilgisayarınıza virüs girmiş heheuhae

asıl en güzeli su :

Kablotv kablosu cektim kendim görüntü cızırtılıydı neyse dedim bu işi işini bilen yapsın diye kablotvyi cagırdım . Adam baktı kabloya falan düzgün dedi sizin Televizyon Bozulmuş demez mi abi dedim ne diyosun sen sıfır bu tv daha yok ya bozulabilir diyo bozuk diyor gel iceri diger kabloya baglayaım tvyi dedim götürdüm adamı cam gibi görüntü.

özet gecersek , turksattaki elemanlar ve hizmet kalitesi yerlerde sürünüyor . Sürekli bir geçiştirme yapıyorlar.
  • Bugün itibari ile sorunum çözüldü. Normal hızına geldi. Umarım tekrar yasamam. Keyif kaçırıyor.

Yer:Halkali toplu konutlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 13 Şubat 2012; 21:36:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.