Şimdi Ara

UyduNet Twitter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uydunet bağlantımla twitter'a giremiyorum,uydunete attığım maile cevap olarak "mahkeme kararıyla engellenmiştir." dediler. Öyle bir bilgide bulamadım ayrıca farklı servis sağlıyıcılarından giriliyor??
    Sizlerde sorun varmı ?



  • ShankaFB kullanıcısına yanıt
    Tüm iss'lerde bi erişim engeli yasal olarak şuan yok telefonla tekrar sorun bence. Kullandığınız dns den kaynaklı olabilir kontrol edin, google dns kullanın.
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    ben de giremiyorum bilgisayardan twiter'a. ama wirelles ile bağlanınca telefondan girebiliyorum. dns ayarlarıma bakayım.
  • ShankaFB kullanıcısına yanıt
    google dns ile giriliyor. ancak neden buna gerek var anlamıyorum.
    8.8.8.8
    8.8.8.4 yapın.
  • mobile.twitter.com 'dan bağlanıyor. ancak neden masaüstü sitesine giriş yapılamıyor, anlamadım bir türlü.
  • birahalasoguk kullanıcısına yanıt
    google dns veya diğer dns servisleri her zaman her siteye destek verecek bide bi kaide yok, dns kullanmasanız da sağlayıcı size bir dns yönlendirmesi yapar. Desteklemeyen bloklanan dns adresleri istediğiniz sayfaya girmesine engel olur.

    Mobil sürümlerin bazılarında aplikasyon içerisinde gömülü olabilmekte..
  • _A_N_I_L_ kullanıcısına yanıt
    az çok teknolojiden anlarım ama bunu anlamadım gerçekten. dns ayarı yapmadan yasaklı olmayan siteye girmesi lazım değil mi? ben mi ayarlayacağım dns'i de babam falan girmeye kalksaydı dns'in nereden değişeceğini bile bilmez gider müşteri hizmetlerini arardı. saçma geldi bana. direk girmesi lazım işte dns mns ne kastırıyorlar
  • Chrome için Zenmate eklentisini kurup girmeyi deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birahalasoguk kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcileriyle vatandaşımız sıkı bir şekilde anlaşıyor onu çok iyi anladım dün müşteri hizmetlerini hız güncellemesi için 4 kez aradım 1 kez takım lideri olmak üzere meğer adamlar işi çözmüş ondan her bağlanana DNS ayarı teklif ediyorlar
  • keyfi sansür uyguluyor adamlar. mahkeme kararı sırf uydunet için mi geçerli, başka servis sağlayıcılardan girilebiliyor twittera.

    abv.
  • Bazı sitelere dns ile giremezsiniz. Bunun engellemesini routing'den engelleyerek yapıyorlar. Bir siteye girmek istediğiniz zaman dns sunucusuna gidiyor diyorki kardeşimwww.twitter.com 'un ip adresi ne diyorsunuz oda size adresi veriyor. Ip ile giriyorsunuz. Şimdiye kadar dns ayarıyla bu domainlerin cevabını alabiliyordunuz. Yavaş yavaş ip'lere block atmaya başladılar. Onun için dns değiştirerek ip alsanız bile artık giremiyorsunuz. Halk diliyle Eskiden yol tarifini kapatıyorlardı dns ile başka yerden yol tarifi alıyordunuz şimdi işin kısası yol tarifini alsan bile yol kapalı, yolu kapatıyorlar direk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ackay

    keyfi sansür uyguluyor adamlar. mahkeme kararı sırf uydunet için mi geçerli, başka servis sağlayıcılardan girilebiliyor twittera.

    abv.

    Kimse keyfi karar uygulayamaz. Sende erişim hakkı engeli diye mahkemeye ver o zaman uydunet firmasını?

    Kendilerine tebliğ edilen karar neyse onu uygularlar. Hele de bir kamu kurumu bunu keyfi yapsa adamı asarlar.

    Biraz mantıklı olun lütfen. Btk ya yazarakta bilgi alabilirsiniz istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.