Şimdi Ara

Uydunet ne zaman hız arttıracak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türksat Uydunet ne zaman hız arttırımında bulunacak veya hız fiyatlarını indirecek bir fikri olan var mı? Bir yıldan fazladır tarife değişmedi

• bi ara paket çıktı 3mb 49 tl onun dışında değişim yok.şuan 24 ay taahüte indirimli fiyatlar var 6 ay indirimli modem hediye.sitesinden bakmıştım geçen
  • Evet, güzel kampanyaları var (her servis sağlayıcının olduğu gibi). Yalnız şunu anladım ki taahüt vermek pek akıllıca değil, çünkü 2 senelik taahüt sırasında daha cezbedici kampanyalar çıkıyor, ama taahüdünüz olduğu için bunlara giremiyorsunuz (girseniz bile pahalıya patlıyor).
    En azından 1 mbit hızı arttırsalar taahüt veren eski kullanıcılarını çok sevindirirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boleros -- 3 Kasım 2011; 13:14:31 >
  • eskidendi onlar, buna da şükretmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boleros

Evet, güzel kampanyaları var (her servis sağlayıcının olduğu gibi). Yalnız şunu anladım ki taahüt vermek pek akıllıca değil, çünkü 2 senelik taahüt sırasında daha cezbedici kampanyalar çıkıyor, ama taahüdünüz olduğu için bunlara giremiyorsunuz (girseniz bile pahalıya patlıyor).
    En azından 1 mbit hızı arttırsalar taahüt veren eski kullanıcılarını çok sevindirirler

aşağı yukarı kampanyalar benzer oluyor.kaldki bu mantıkla hareket edersek yine hiç bir kampanya yakalayamayız çünkü her kampanyada 24 ay taahüt oluyor önemli olan kampanyasızda fiyatların cazip olması.

bencede 1mbit internet artık çok çok yavaş bu çağda.en düşük 3mbite çekmeli şuanki tarifelerinde uydunet.tabi fiyatlarıda ona göre sıralamalı 3mbit 29tl den başlayarak.ama bunlarda hayal gibi şuanda.keşke öyle olsa ama

• Hiz artirimi olacagini zannetmiyorum 521 kullananlar zorla 1024e gecirildi. 1024 kullananlarin cogunlugu ise fiyattan dolayi kaliyorlar o tarifede yoksa cekilecek dert degil. En fazla yeni yilda yeni kampanyalar cikartirlar birini secip yararlanmak lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Hiz artirimi olacagini zannetmiyorum 521 kullananlar zorla 1024e gecirildi. 1024 kullananlarin cogunlugu ise fiyattan dolayi kaliyorlar o tarifede yoksa cekilecek dert degil. En fazla yeni yilda yeni kampanyalar cikartirlar birini secip yararlanmak lazim

bence artık 1mbitlik paketi kaldırıp ya 3mbitliği 29 tl yapmalılar yada en kötü 1mbiti 2mbit yapmalılar.işte o zaman çok müşteri kazanır fakat bunun yanında alt yapıyıda güçlendirmeleri lazım.hızı veremedikten sonra 3mbiti 29 yapsa ne 19 yapsa ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Hiz artirimi olacagini zannetmiyorum 521 kullananlar zorla 1024e gecirildi. 1024 kullananlarin cogunlugu ise fiyattan dolayi kaliyorlar o tarifede yoksa cekilecek dert degil. En fazla yeni yilda yeni kampanyalar cikartirlar birini secip yararlanmak lazim

bence artık 1mbitlik paketi kaldırıp ya 3mbitliği 29 tl yapmalılar yada en kötü 1mbiti 2mbit yapmalılar.işte o zaman çok müşteri kazanır fakat bunun yanında alt yapıyıda güçlendirmeleri lazım.hızı veremedikten sonra 3mbiti 29 yapsa ne 19 yapsa ne

bizim altyapi daha yeni yenilendi hic sorun yok.Musterilerin %70-80 arasi 1024de kolay kolay artirima olayina girmez.Sadece kampanya ve fiyat degisimi olu anca 3-5 sene sonra birseyler degisir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

bizim altyapi daha yeni yenilendi hic sorun yok.Musterilerin %70-80 arasi 1024de kolay kolay artirima olayina girmez.Sadece kampanya ve fiyat degisimi olu anca 3-5 sene sonra birseyler degisir

öylede hala uydunetten çoğu bölgede sorun yaşayanlar var sonra yaygınlıkta gelişimi yok.adam kiracı mesela 2 sene taahütle giremiyo uydunete çünkü taşınırsam gittiğim yerde uyduner olurmu acaba diye düşünüyo.bu sorunlarıda çözmek lazım.

şahsen benimde mart ayında ttnete olan taahütüm dolcak.55tl lik paketteyim,daha uygun arayışlar içindeyim ama bunlarda düşündürmüyor değil.ttde şuan stabil en kötü 4mbit hız alıyorum bağlantıda kopma yaşamıyorum.belki sorun yaşıyor olsam farklı düşünebilirdim ama fiyat uygun diyede misal uydunete geçip sıkıntı çekmete istemiyorum.uydunet uyumlu modemimde yok.evde 2 laptoptan bağlanıyoruz wireless modem şart,ee taahüte girmesem gidip 100-150 ye modem almam lazım vs vs.

• Uydunet 1 seneyi geçti hız arttırımında bulunmadı daha önceleri 8-9 ayda hız arttırımı ve tarife değişikliği yapılıyordu şimdi ise sadece taahhütlü kampanyalar yapılıyor. 1mbtlik paket kaldırılıp en düşük bağlantı hızı 3 veya 5 mbte çıkarılsa çok iyi olur. 10 yıldır kablonet kullanıcısıyım bu güne kadar kablonet bağlantısında hiçbir sorun yaşamadım taahhüt edilen hızda ve bazen üzerinde bağlantı alıyorum sanırım bölgemizdeki altyapı kalitesinden kaynaklanıyor. Hız arttırımının 3-5 seneyi bulacağını düşünmüyorum. Bir başka konu ise cari açık ve bu yüzden sürekli faturalara ''güncelleme'' geliyor ve daha fazlası gelecek belkide uydunet fiyatlarda indirim yapmayarak bir nevi ''güncelleme'' yapıyor diye düşünüyorum.
  • Ben kendilerine mail attım.Cevap ta verdileri ama 1 satır. Ben bütün maillerimde de uzun uzun belirttim herşeyi. Bu foruma da bakmalarını özellikle söyledim. Benim görüşüm hızı artırmayacaklar.
  • uydunet adil kullanım sistemine geçemediği için hız arttırmıyor. Hız arttırırsa o da geçer adil kullanım uygulamasına bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

uydunet adil kullanım sistemine geçemediği için hız arttırmıyor. Hız arttırırsa o da geçer adil kullanım uygulamasına bence

İşte tam düşündüğüm şey. Bu adil kullanım olayından geçmiyorlar bence de. Ama şu da var. Benim hiçbir arkadaşımda adil kullanım olayı olmadı. Adam 540gb veri indirmiş düşün 1 ayda. TTnet teler ve 8mbit fiyatına 16mbit kullanıyorlar hem de hız düşmesi yapmıyorlar. Unuttular mı nedir bilmiyorum da birçok online oyunda server bunlar oluyor bu yüzden ve ping değeleri de gayet iyi. Superonline tarafını bilmiyorum da benim gördüğüm ttnet te bu hız düşürme olayı denk gelene geliyor. Ben daha tanıdıklarımda hız düşmesi olayı görmedim kotayı geçtikten sonra. Adamlar takır takır veri indiriyor. 3mbit i 5 yapsınlar başka birşey istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hyde

quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

uydunet adil kullanım sistemine geçemediği için hız arttırmıyor. Hız arttırırsa o da geçer adil kullanım uygulamasına bence

İşte tam düşündüğüm şey. Bu adil kullanım olayından geçmiyorlar bence de. Ama şu da var. Benim hiçbir arkadaşımda adil kullanım olayı olmadı. Adam 540gb veri indirmiş düşün 1 ayda. TTnet teler ve 8mbit fiyatına 16mbit kullanıyorlar hem de hız düşmesi yapmıyorlar. Unuttular mı nedir bilmiyorum da birçok online oyunda server bunlar oluyor bu yüzden ve ping değeleri de gayet iyi. Superonline tarafını bilmiyorum da benim gördüğüm ttnet te bu hız düşürme olayı denk gelene geliyor. Ben daha tanıdıklarımda hız düşmesi olayı görmedim kotayı geçtikten sonra. Adamlar takır takır veri indiriyor. 3mbit i 5 yapsınlar başka birşey istemiyorum.

şuan ttnet hız düşmesi kimseye yapmıyor yaa. Bir ara yaptı sonra bıraktı. Herkes download ı köklüyor. Superonline ise tam tersi. Göz açtırmıyor. Saniye de düşürüyor hızı.

Ben ttnet kullanıyorum ve çok iyi değerde ping değerleri ve download hızları alıyorum. TTNET şuan hız düşümü neden yapmıyor bilmiyorum ama eli kulağında gibime geliyor heran o da geçebilir sanki.

• uydunette geçsin o zaman adil kullanıma.arkadaşında dediği gibi ttnet hiç uyguladığı görülmemiş.1mbit te çok yavaş bi hız 4-5 mbitten geçince heleki çok çok yavaş gelir
  • Uydunetin amacı her kullanıcıya aynı hız ve kalitede hizmet vermek uydunette adil kullanım hakkına geçerse adslden bir farkı kalmaz.
  • Adil kullanım gelmeden, en azından daha hızlı seçenekler konmasa bile mevcut seçeneklerin fiyatı düşürülmeli artık... Ayrıca upload hızı da şu rezil 1mbit'ten kurtulup adam gibi 3-5mbit falan olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokak lambası

Uydunetin amacı her kullanıcıya aynı hız ve kalitede hizmet vermek uydunette adil kullanım hakkına geçerse adslden bir farkı kalmaz.

çevremde adsl in adil kullanımı uyguladığı birini görmedim kendimde dahil.ayda 600-700gb download yapan arkadaşlarımda bile hız düşmesinden eser yok.adsl deki tek sorun fiyat.birde hizmetini tam götüremediği noktalar.bunları halletse zaten kimse arayışa girmez.
  • fiyat mı? şaka mısın... adamlar 50tl'ye 16mbit veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

fiyat mı? şaka mısın... adamlar 50tl'ye 16mbit veriyor.

16mbit 50 tl mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgty89 -- 5 Kasım 2011; 21:03:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.