Şimdi Ara

Uydunet - modem online olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma format attım.Ben modemı usb den kullanıyorum.Usb girişini yükledim.Ve modein gerekli bütün ışıkları yanmasına rağmen internete bağlanamıyorum.Bilgisayarı ilk açtıktan sonra 5 dk felan bağlanabiliyorum o da resimler geç açılıyo sayfa geç yükleniyo.Lütfen arkadaşlar yardım edin.
    Gerekli bilgileri vereyim size.Anakart Driverlarını yüklemedim.Modem: Netmaster CXC-150.Çok sinirleniyorum modemin gerekli bütün ışıkları yanıyor ama neden bağlanamıyorum yaaaa hatta ağ bağlantılarımda Bağlandı,Güvenlik Duvarlı gözüküyo neden böyle oluyo arkadaşlar yardım ederseniz size çok dua ederim teşşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• anakar driver derken modemin sürücüsünü kastediyorsun acaba?? peki modeme reset atmayi denedinmi?
  • netmaster cxc 150
    power: yanacak
    cable : yanacak
    usb: yanacak

bu üçü yanıyorda giremiyorsanız.
    1-ip değiştirmeyi deneyin
    2- usb driverını kaldırıp yeniden kurun.
    3- eğer halen bağlanamıyorsanız servisi arayın gelsinler .....4440126

Technitium MAC Address Changer
    ayrıyeten bu yazılımı kur. change mac adresinden farklı mac ver sonra disable et. bazen işime yarıyo...dene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 11 Şubat 2010; 21:40:45 >
  • dns problemi var 4.2.2.2 ve 4.2.2.3 değiştirirseniz düzeliyor.
  • reset atmayı deneyin
  • bendede oluyor son zamamlarda geç online oluyor modem ,heralde yogunluktan ,türksatta işn suyunu cıkarttı tt den farkı kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vodefone online ping sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar,
    internet hattını nakil ettirdim dün bağladılar bugün açılır dediler,modemdeki bütün ışıklar yanıyor ama internete bağlanamıyorum...yardımcı olursanız sevinirim....
  • yukarıda yazıyor cevaplar zaten gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.