Şimdi Ara

UyduNet Modem Arayüzü Yardım CBW-700V

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar CBW-700V Modemim var 1 hafta öncesine kadar modem kendi kendine resetlendi Wi-fi şifresi felan değişti fakat modem arayüzüne giremiyorum o gün teknik servisi aradım Wi-Fi şifresini değiştittirdim ertesi gün Wi-Fi den deneyeyim dedim modem arayüzüne girmeyi oradan çok rahat giriyor fakat koblo bağlı iken girmiyor ve hangi hakla hizmet Bridge yaptım forumda görmüştüm İp değiştirme diye 192.168.0.1 girmiyor 192.168.100.1 den giriyorum fakat admin password yazıyorum tıklıyorum Bu web sayfası kullanılamıyor Diyor kafayı yiyicem bazen giriyor şifre değiştiriyim diyorum uygula diyorum yine Bu web sayfası kullanılamıyor diyor anlayan biri varsa acil arkadaşlar.

• Kedi26 kullanıcısına yanıt
    modemi resetlemeyi denedin mi peki?
  • Evet resetledim olmuyor
  • Modem hata raporunda ne yazıyor ?
  • Bu web sayfası buunamadı diyor şimdi 192.168.0.1 ve 192.168.100.1 e girmiyor ne iş yahu
  • Modemi resetlediğinde 192.168.0.1 e geri dönmesi lazım.

Birde bilgisayarın ağ ayarlarından ip adresini otomatik al de, belki manuel ip adresi yazmışsındır o yuzden bağlantı kuramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedi26

Bu web sayfası buunamadı diyor şimdi 192.168.0.1 ve 192.168.100.1 e girmiyor ne iş yahu

Sayın Kullanıcımız,

Yaşadığınız sorunla ilgili olarak NetMASTER Destek Hattı'nı ararsanız, danışmanlarımız sorununuzu çözecektir.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Modemi resetlediğinde 192.168.0.1 e geri dönmesi lazım.

Birde bilgisayarın ağ ayarlarından ip adresini otomatik al de, belki manuel ip adresi yazmışsındır o yuzden bağlantı kuramazsın.

Yok otomatik ip alda fakat olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Orijinalden alıntı: Kedi26

Bu web sayfası buunamadı diyor şimdi 192.168.0.1 ve 192.168.100.1 e girmiyor ne iş yahu

Sayın Kullanıcımız,

Yaşadığınız sorunla ilgili olarak NetMASTER Destek Hattı'nı ararsanız, danışmanlarımız sorununuzu çözecektir.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Aradım fakat kendi makinalarından girebilidklerini ve bilgisayarımda sorun oldugunu söyledir ama Wi-Fi ile girebiliyordum şimdi giremiyorum
    Modemi resetledim 192.168.0.1 e döndü ama Bu web sayfası kullanılamıyor diyor kafayı yiyicem ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.