Şimdi Ara

Uydunet Kullananlar Buraya: Tp-Link Kablo Modem Türkiye Pazarına Gelsin Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
10
Favori
18.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uydunet kullanıcıları, tp-link firmasının tc-7610 model docsis 3.0 kablo modeminin (amazon fiyatı 49.90 dolar) Türkiye pazarında satılması için tp-link'e sesimizi duyuralım.
    Tp-Link resmi destek konusunda yazdığım mesaja destek verirseniz belki Türkiye'ye getirirler. Mesajım şurada:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114946262



  • Bu sadece kablo modem. Router ve wi-fi özelliği yok.
  • @cormen
    Evet. Forumda görüldüğü gibi çoğu kişi kablolu kablo medemle birlikte tp-link, asus veya linksys kablosuz router / access point kullanıyor.
    Hatta netmaster kablosuz modemi olup modemin kablosuz özelliğini devre dışı bırakan ve tp-link veya asus'un router / access point'iyle kullandığını forumda yazan epey kişi olmuş.
    Tp-link türkiye kablo modem pazarına girerse diğer firmalar da (Motorola, Netgear, Arris, D-link, Zoom gibi) rekabet nedeniyle girer ve ilerde kablosuz modeller de gelir.
    Rekabet olunca fiyatlar da düşer.
    Tabi sizin gibi mevcut modemlerden memnun olanlar yine eski modemleriyle devam edebilir.
  • Bence 20-60 TL arası DOCSIS 3.0 uyumlu en az 8x4 kanal bindirmeli bir kablo modem alın.Kablo modemin yaptığı iş sonuçta belli, aldığı sinyali düzeltip ethernet portuna internet sinyali olarak gönderiyor.

    Sonra kendinize, yapacağınız işe göre bir router alın.
    Basit bir router 50 TL iken donanımlı ev tipi router 1000 TL fiyatlara kadar çıkıyor.Ticari olanlara hiç girmiyorum bile.
    Bu seçimi iyi yapın çünkü problemlerin %99'u bu aşamada çıkıyor..

    Modem+Router kombosu her zaman problem çıkaracakmış gibi geliyor bana; Çünkü kimi kullanıcı çekmiyor diyor, kimisi dosya transferi yavaş diyor, kimisi dosya gönderiyorum ama modem kilitleniyor diyor, kimiside çekiyor ama internete bağlanmıyor diyor.Sonuçta sürekli bir şikayet var.

    Ben birde şuna anlam veremiyorum; Kablo kirliliğinden ve cihazın fazla elektrik kullanımından kaçınmak için modem+router kullanmak istiyorum diyenler var.Yan yana duran 2 cihaza 70 cm'lik bie CAT5/6 kablo bağlanacak altı üstü.Kullandığı elektrikse emin olun ki aylık olarak WC'ye girdiğinizde kullandığınız elektrik sarfiyatını geçmez.




  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    2008'de almıştık herhalde Router'ı şu an Qos özelliğinin eksikliğini çekiyoruz. Dediğiniz gibi çok önemli bu router seçimi.

    O değil 8 senedir taş gibi çalışıyor maşallah router.
  • Arkadaşlar Selam,

    TP-LINK olarak gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. En kısa sürede aksiyon alıyoruz. Arkadaşlarımız gelişmeler hakkında size bilgileri peyderpey iletecektir.

    Ali Dinçer
    TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı
  • @Ali_Dincer

    Sayın Dinçer,
    İnanın konuyu açarken bu kadar hızlı geri dönüş olacağını düşünmemiştim. Duruma süratle ilgi ve alaka gösterip, somut adımlar atılacağını bildirmenizi takdirle karşıladığımı belirtmek isterim.
    Saygın bir dünya markasının profesyonel ve koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı çalışma disiplinine örnek teşkil eden yaklaşımınız vesilesiyle, şahsınızda Tp-link Türkiye ekibine ve tabii ki Tp-link Global'e teşekkürlerimi sunarım.
    Selamlar

    fujita kasagura



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-654089A38 -- 4 Mart 2016; 23:33:32 >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Ben 2 yıl evvel Netmaster'la yaşadığım sıkıntılar sırasındada bu durumu Türksat'a izah etmeye çalıştım.Marka model umurumda değil ancak ne diye müşterinizi illa tek marka, tek model bir cihazı almaya zorluyorsunuz? Sonuçta kablo modemi ADSL/VDSL modem gibi gidip VatanBilgisayar'dan yada Bimeks vb. gibi teknoloji mağazalarından seçip, beğenip alamıyorsunuz, alternatifiniz yok.Buna bir çözüm bulmanız lazım diye bas bas bağırdım zamanında.

    Bence Türksat düzgün çalışan bir kablo MODEM (MODEM+ROUTER DEĞİL) verdikten sonra 126'ya gelecek şikayet telefonlarını %50 düşürebilir gibi geliyor.

    Mesela 50 TL'ye modemi versin, 100 TL gibi bir fiyata orta karar standart Türksat kendisi güvendiği bir router satışı yapsın, veyahut bu seçimi müşteriye bıraksın.Servis gelsin bağlantı zamanı ve eğer routerıda bizden aldıysanız ücretsiz ayarlarını yapacağız desin ayarlasın gitsin.Yoksa sorumluluğu müşteriye bıraksın, müşteri kendi karar versin.

    Ben şahsen, internet hayatını Feysbuk ve Twitterla geçiren birisiyle aynı kefeye konmak, aynı muameleyi görmek istemiyorum internet konusunda.

    Bırakın seçim şansı bende olsun.




  • destek
  • Eğer teknik desteği TP-LINK kendisi verecekse çok iyi olur. Sentim gibi dünyadan bir haber süper-amatör firmalara teknik destek sorumluluğu yüklenecekse ülkede infial çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Eğer teknik desteği TP-LINK kendisi verecekse çok iyi olur. Sentim gibi dünyadan bir haber süper-amatör firmalara teknik destek sorumluluğu yüklenecekse ülkede infial çıkar.

    @programmer_onur
    Çok büyük ihtimal tp-link verir.
  • Arkadaşlar
    Tp-link'in Türkiye kablo modem pazarına giriş yapacağını duyuran meajı yazan Ali_Dincer isimli kullanıcının Tp-link ülke müdür yrd. sayın Ali Dincer'in resmi hesabı olduğu Tp-link donanım haber resmi destek konusunda teyit edilmiştir.
    Mesaj olarak desteğinizi yazmayı ihmal etmeyin lütfen. Hep beraber sesimizi duyuralım, Tp-link'e ürünlerinin pazara girmesi halinde talebin ne kadar fazla olacağını gösterelim ve süreci hızlandıralım.
  • Ben de Netmaster çöpü kullanmaktayım, fiyat uygun olursa alırım. Ayrıca 1 gün içerisinde olumlu cevap gelmesi çok güzel bir olay.
  • Eskiden uydunet kullanırken netmasterın çekim kalitesini vb hiç beğenmemiştim

    Şimdi ttnette tplink var
    Bununki de iyi değil
    İnternet gidince otomatik bağlanmıyor
    Arayüze girip tekrar bağlanı seçmek zorundayım

    Tabi bu modemler firmaların kampanyalı modemleri

    Net masterdan sa tplink i kullanırım

    Tplink wa854 re kullanıyorum
    Memnunum müşteri hizmetleri iyi aradım gayet çok iyi yardımcı oldular
    Umarım kısa sürede tp link kablo modemler gelir

    Ve forumda tplink yönetiminden birinin cevap vermesi de ayrıca bir sempati kazandırıyor
    Bizi kaale aldıklarını gösteriyor
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-654089A38 -- 10 Mart 2016; 12:32:54 >
  • destek bizden gereği TP-Link'ten..!!
  • Archer c7 kullanan varmi router olarak yada ikinci el bir d7 var modemini kapatip r9uter olarak kullanicam tavsiye edermisiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum o archer modeli ulkeye geldigi ve uygun bi fiyattan satildigi an alirim direk.. Kurtarin bizi tp link

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Uydunet'e ilişkin şikayetler Netmaster'ın kablo modeminin wifi verimliliği ile ilgiliyse bunun kısa vadede çözümü Netmaster+Wan girişli iyi bir kablosuz router (Tplink veya başka marka) değil mi sonuçta?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.