Şimdi Ara

Uydunet Kullananlar Buraya: Tp-Link Kablo Modem Türkiye Pazarına Gelsin Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
10
Favori
18.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her şey iyi hoş ama mevcut abonelerden bu modem değiştirme olayını çok az yapan olur, örneğin ben daha yeni abone oldum ve modemi de 24 aya bölerek ödüyorum. arayıp sordum modemi iade edebilir miyim diye, edemezsin dediler, iptal edip yeniden başvuru lazımmış.

yani demem o ki geleceğe yönelik bir adım olabilir bu sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

her şey iyi hoş ama mevcut abonelerden bu modem değiştirme olayını çok az yapan olur, örneğin ben daha yeni abone oldum ve modemi de 24 aya bölerek ödüyorum. arayıp sordum modemi iade edebilir miyim diye, edemezsin dediler, iptal edip yeniden başvuru lazımmış.

yani demem o ki geleceğe yönelik bir adım olabilir bu sadece.

Uydunet hizmeti Kablonet olarak hizmete başladığında sadece Motorola modemler varmış.Diğer firmalar yıllar sonra bu pazara girmiş ve sonradan girmelerine rağmen çok iyi satış rakamlarına ulaşılmış durumda.Uydunetle ihale veya anlaşma da sağlanırsa mevcut durumdaki gibi doğrudan uydunet aboneliğiyle dağıtımı da mümkün olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-654089A38 -- 19 Mart 2016; 9:52:23 >
  • Bu güzel haber için teşekkür ederiz.Sabırsızlıkla bekliyor olacağız.
  • bu konu defalarca bu forumlarda tartışıldı-tartışılıyor.hepimiz tabiki bu ülkede çok çeşitlilik içinde neden netmaster tekeline takıldığımızı sorguluyor.diğer firmalardan gayret bekliyor.
    sesimizi duyurmak adına açılan bu konuda sayın ali Dinçer'in haberdar olup hemen ilgilenerek harekete geçmeside muhteşem bir gelişme.
    yalnız şunuda unutmayın,netmaster'a hiçbir zaman mecbur değilsiniz,yurtdışında bir çok güzel model modem var.istediğinizi alabilirsiniz.yurtdışından alış veriş yapmak eskisi gibi zor değil.
    çok basit bir şekilde alıp 15-20 günde elinizde oluyor.biraz cesaretli olup yurtdışı alış verişlerinede bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

bu konu defalarca bu forumlarda tartışıldı-tartışılıyor.hepimiz tabiki bu ülkede çok çeşitlilik içinde neden netmaster tekeline takıldığımızı sorguluyor.diğer firmalardan gayret bekliyor.
    sesimizi duyurmak adına açılan bu konuda sayın ali Dinçer'in haberdar olup hemen ilgilenerek harekete geçmeside muhteşem bir gelişme.
    yalnız şunuda unutmayın,netmaster'a hiçbir zaman mecbur değilsiniz,yurtdışında bir çok güzel model modem var.istediğinizi alabilirsiniz.yurtdışından alış veriş yapmak eskisi gibi zor değil.
    çok basit bir şekilde alıp 15-20 günde elinizde oluyor.biraz cesaretli olup yurtdışı alış verişlerinede bakın...

Kablo modemleri öyle aldım taktımla olmuyor. Bahsettiğiniz ADSL/VDSL teknolojisine has bir şey. Kablo internet teknolojisinde durum farklı, ISS'nin sistemine kurulum yapmadığı kablo modemi aboneler kullanamaz. Santral tarafı o modemi sistemine tanımlaması ve gerekli sistem ayarlarını, sistem güncellemelerini yapması gerekiyor. Türksat A.Ş.(Uydunet) Motorola Arris Docsis 3 modemleri bile sistemine çok geç entegre etti. Yurt dışından bir şekilde Motorola Arris Docsis 3 modem alan temin edenler, uzun zaman kullanamadılar. Kullanmayı başaranlarda bir sürü sorun yaşadılar. Ne zamanki Türksat A.Ş.(Uydunet) sistemine Motorola Arris Docsis 3 modem çalışacak şekilde güncelledi, o zaman stabil çalışmaya başladı.

Yani, olay kablo modemi almakla bitmiyor. ISS'ninde bu kablo modeme tam anlamıyla destek vermesi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uydunet hangi modemleri destekliyor?
    Netmaster
    Motorola Arris Docsis 3
    Dışında
    Yurtdışından destekleyen varsa alabiliriz
    Alan olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik, Netmaster ve Motorola dışında, tam destek verdiği marka yok. TP-Link Türkiye piyasasına girerse ona da tam destek verir. Elle tutulur kablo modem markalarından geriye Netgear kalıyor. Onuda zaman gösterecek. Şimdilik netgear marka kablo modem almak gibi bir hata yapmayın. Ha çalışmaz mı çalışır ama bir sürü sorun çıkar. Üstelik bu sorunlar, modeminizden dolayı değil, santral tarafından olduğu için elinizden hiç bir şey gelmez.

Yurt dışından kablo modem temin etme şansınız varsa, Motorola Arris Docsis 3 modemlerden birini alın geçin derim. Kafanız rahat olur. TP-Link kablo modemler tam anlamıyla Türkiye piyasasına girmeden ve Türksat A.Ş.(uydunet) sistemlerini TP-Link modemlerin sağlıklı çalışacağı şekilde güncellemeden sakın TP-Link kablo modem almayın. Bu işlerin ne olacağı hiç belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_Dincer

Arkadaşlar Selam,

TP-LINK olarak gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. En kısa sürede aksiyon alıyoruz. Arkadaşlarımız gelişmeler hakkında size bilgileri peyderpey iletecektir.

Ali Dinçer
    TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı

Tp-Link Türkiye Kablo modem tanıtım sayfasında "Archer CR700 " modele ait büyük resmi gördüğünüzde heyecanlanıyorsunuz.
    Anlık yaşadığınız mutluluk hüsrana dönüşüyor çünkü TC-7610 model için link yerleştirilmiş ve tek bir tane TÜRKÇE açıklama yok.

TC-7610 linkinin üzerinde bile NEW yazıyor.

TP-LİNK TÜRKİYE olarak siz acaba hangi pazara girmeye hazırlanıyor, aksiyon alıyor sunuz?
  • Tp-Link modem yurtdışından alsak, şu anda çalışır mı bizim altyapı ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali_Dincer

Arkadaşlar Selam,

TP-LINK olarak gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. En kısa sürede aksiyon alıyoruz. Arkadaşlarımız gelişmeler hakkında size bilgileri peyderpey iletecektir.

Ali Dinçer
    TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı

Ali bey en kısa sürede ülkemizde uygun bir fiyatla satışını bekliyoruz, biz uydunet kullanıcılarını netmaster tekelinden kurtarmanız dileği ile.
  • amazondan veya başka yerden temin ederim getirtirim diyen olur ise ben bir tanesine talibim, gerirtecek arkadaş sipariş vereceği zaman bana ÖM. den ulaşsın
    Bu mesaja eklenen görseller:

Uydunet Kullananlar Buraya: Tp-Link Kablo Modem Türkiye Pazarına Gelsin Kampanyası
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    üst mesajlarda yazıldığına göre
    türksat, sadece netmaster motorola arris destekliyormuş.
    bunu alırsanız çalışmayacakmış ( sorunlu yani)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

çalışır diye biliyorum ben sadece mac adresini uydunete bildirmemizin yeterli olacağını düşünüyorum.

bunu öğrenmenin tek yolu var uydunete mail atmak birde tplinke mail atmak gelecek cevap garanti olur, müsait olan arkadaşların mail atararak durum tespiti yapmaları ve buraya çalışıp çalışmayacağı konusunda bizlerini bilgilendirmesini rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Şimdilik, Netmaster ve Motorola dışında, tam destek verdiği marka yok. TP-Link Türkiye piyasasına girerse ona da tam destek verir. Elle tutulur kablo modem markalarından geriye Netgear kalıyor. Onuda zaman gösterecek. Şimdilik netgear marka kablo modem almak gibi bir hata yapmayın. Ha çalışmaz mı çalışır ama bir sürü sorun çıkar. Üstelik bu sorunlar, modeminizden dolayı değil, santral tarafından olduğu için elinizden hiç bir şey gelmez.

Yurt dışından kablo modem temin etme şansınız varsa, Motorola Arris Docsis 3 modemlerden birini alın geçin derim. Kafanız rahat olur. TP-Link kablo modemler tam anlamıyla Türkiye piyasasına girmeden ve Türksat A.Ş.(uydunet) sistemlerini TP-Link modemlerin sağlıklı çalışacağı şekilde güncellemeden sakın TP-Link kablo modem almayın. Bu işlerin ne olacağı hiç belli olmaz.

Netgear şu anda netmaster firması tarafından getirtilen en son model kablosuz modemin aynısı, yani içi netgear dışı netmaster bu konuyu uydunet yeni dağıtıma başladı denildiğinde epeyce incelemiştim, ve sonuçta netgear olduğunu tespit etmiştim.

http://www.netmaster.com.tr/urun/68
    CBW-383ZN KABLOSUZ KABLO MODEM

http://www.netgear.com/home/products/networking/cable-modems-routers/

• TP-LINK, Motorola'dan iyi mi sinyal konusunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

çalışır diye biliyorum ben sadece mac adresini uydunete bildirmemizin yeterli olacağını düşünüyorum.

bunu öğrenmenin tek yolu var uydunete mail atmak birde tplinke mail atmak gelecek cevap garanti olur, müsait olan arkadaşların mail atararak durum tespiti yapmaları ve buraya çalışıp çalışmayacağı konusunda bizlerini bilgilendirmesini rica ediyorum

Tp-link Türkiye donanım haber resmi destek konusunda bu konuyu sorabilirsiniz.Linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_86454182/tm.htm

• Paylaştığınız ekran görüntüsü,Turksat'ın sorunuzu yanlış anladığını gösteriyor.Tarif ettikleri (telefon hattı üzerinden internet çıkışı sağlayan) adsl modem.En sağlıklısı,yukarıda yazdığım gibi,sorunuzu Tp-link Türkiye resmi destek konusunda sormak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

Uydunet attığım e-posta'ya bu şekilde cevap vermiş;

Uydunet Kullananlar Buraya: Tp-Link Kablo Modem Türkiye Pazarına Gelsin Kampanyası

saçmalamışlar,
    mesajları tam okumadan anlamadan cevap yazıyorlar, bende mail attım bekiyorum cevabını.
    quote:

Sayın teknik ekip yetkilisi.
    netmaster modemler dışında herhangi bir marka docsis 3,0 modem uydunet şebekesinde çalışmaya uygunmu?
    mesela yurt dışından başka bir modem getirmiş olsam çalışır mı.
    netgear,motorola,TpLink gibi,
    resimde eklediğim bir modem mevcut, yine Belçika’da kullanmakta olduğumuz ve şu anda elimizde fazladan bir adet netgear docsis 3,0 modem mevcut bu modemlerden birisini getirdiğimde uydunet şebekesinde çalışırmı.
    modemlerin özelliklerine bakmanız amacıyla linkleri ekledim.
    http://www.amazon.com/TP-LINK-Certified-XFINITY-Charter-TC-7610/dp/B010Q29YF8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1459061473&sr=8-1&keywords=tp-link+tc-7610+docsis+3.0+cable+modem
    http://www.amazon.com/NETGEAR-CM400-1AZNAS-Certified-Comcast-Networks/dp/B0111MRLES/ref=sr_1_sc_2?ie=UTF8&qid=1459061523&sr=8-2-spell&keywords=netgeardocsis+3.0+cable+modem

• 2010 yılında usa'dan aldığımız modemleri turksata kabul ettirene kadar neler çektik,ufak bir ayarlama ile çözdüler işi güzelde oldu.

netmaster kullanmamaya direndik

motorola(arris)eski sbg6580 var şebeke kaynaklı dışında modemde stabilite gitmedi.6 yıldır devamlı açık 3 pc 3 telefon 2 laptop eskitti evde:)

Wifi hep 5GHz'de çalışıyor evin şekli itibariyle her yerinde rahat bağlantı sunuyor.

İlerde güzel bir AC router alabilirim o kadar :)

Stabil kaliteli bir modem + Router en güzel çözümlerdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 28 Mart 2016; 17:37:16 >
  • quote:

Uydunet hangi modemleri destekliyor?
    Netmaster
    Motorola Arris Docsis 3
    Dışında
    Yurtdışından destekleyen varsa alabiliriz
    Alan olabilir

Netmaster ve Arris/Motorola desteklediğini teknik ekip söyledi bana doğrudan. Diğer markalar için bir tanımlama yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.