Şimdi Ara

Uydunet kullanan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uydu net kullananlar yardım etsın tarıfeler nasıl net hızı nasıl begenıyor musunuz?

• Kullananlara sormuşsun ben kullanmıyorum bulunduğum yerde olmadığı için; ama burda olsa bir dakika bile tereddüte düşmem hemen smile'yi iptal eder geçerim. Düşünsene ttnet altyapısından daha kötü olabilir mi?
    Ttnet alt yapısından kaç kişi memnun ki sen geçmekte tereddüt ediyorsun. Vakit kaybetme bölgende hangi alternatif varsa birinde karar kılıp ttnet alt yapısından kurtul.
  • Benım yasadıgım kucuk oldugu ıcın pek uydunet nasıl net hızı falan bılmıyorum daha baglayanda olmamıs sehirde ondan bi sorma ıhtıyacı duydum ama baglama nıyetım var cok ıs gorur yanı.Tarifeler falan arastrmak ıstedım
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE....BÜYÜK ATATÜRK...TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR...
  • 4 yıldır kullanıyorum,birkaç ay öncesine kadar iyiydi,fakat bu sıralar problemler yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöpadam

Uydu net kullananlar yardım etsın tarıfeler nasıl net hızı nasıl begenıyor musunuz?

Kalite semt semt hatta sokak sokak değişiyor. Semt belirtirseniz orada yaşayanlardan daha sağlıklı bilgi alırsınız.
    Millenicom kullanan?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selamlar,

ben içerenköyde oturuyorum. burada uydunet kullanan arkadaşlar var mıdır ? yorumlaırnı alabilir miyim ?

teşekkürler
  • ben 4.leventte oturuyorum. uydunet kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır. telekoma göre daha ucuz tabi. bi ara altyapı çalışması yapıyorlardı 5-6 ay önce. o zamanlar nette yavaşlama oluyordu ama son zamanlarda sıkıntı yaşamadım.

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Uydu net kullananlar yardım etsın tarıfeler nasıl net hızı nasıl begenıyor musunuz?

Kalite semt semt hatta sokak sokak değişiyor. Semt belirtirseniz orada yaşayanlardan daha sağlıklı bilgi alırsınız.

Evet arkadaş haklı.Bulunduğunuz bölgeye bağlı.Bulunduğunuz bölge iyiyse vazgeçemezsiniz.Ama bulunduğunuz bölge kötü bir bölgeyse(bu aralar bayağı azaldı) o zaman vay halinize.

Merhaba,

Uydunet için alacağınız modem en az DOCSIS 2.0 destekli olsun.. 15* Mbps ve üzeri düşünüyorsanız DOCSIS 3.0 destekli almanız gerekiyor.

5 Mbps veya üzeri sınırsız düşünürseniz Uydunet Alana Kablo Tv Bedava kampanyasını değerlendirebilirsiniz..

1 Mbps sınırsız veya kullandığın kadar öde tarifelerini düşünürseniz Hoşgeldin Uydunet kampanyasını değerlendirebilirsiniz..

Tabi hali hazırda kablo tv veya Teledünya abonesi iseniz veya olmayı düşünüyorsanız seçenekler değişebilir.

Saygılar...

* 15 Mbps ve 20 Mbps hızlarında sınırsız tarifeye abone olan müşterilere taahhüt edilen hız Docsis 3.0. standartlarına uygun olan modemler ile karşılanabilecektir. Docsis 3.0. standartlarına uygun modem kullanmayan abonelerin tercih ettikleri hızda internet bağlantısı yapamamalarından Türksat A.Ş. sorumlu değildir. Docsis 3.0. standartlarına uygun modemlerin kullanılabileceği iller Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Konya’dır. Bu illerin dışında kalan illerde 15 Mbps ve 20 Mbps’lik Uydunet hızlarına abonelik kaydı yapılmayacaktır. kaynak: http://www.uydunet.net/tarifeler.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabloteknik -- 25 Mart 2011; 0:29:25 >

• Merhaba Hocam;

Sana elimden geldiğince bilgi vereyim Uydunet ile ilgili.

Ben 1 seneyi aşkındır Uydunet 1 Mbit sınırsız abonesiyim. İnterneti de her amaçla kullanırım(download ve online oyun gibi).

Bu 1 sene içerisinde download hızım her zaman ortalama 121-122 kb arası oldu(hattım mükemmel olsa 128 kb görürüm hatta bazı geceler 180-200 kb arasını gördüğüm oldu). Dolayısıyla download için çok ideal bir bağlantı.

Ayrıca WoW ve TF2 gibi online oyun da oynuyorum. Bazı geceler WoW da 400 ms gördüğüm zamanlar oldu ama benim için pek dert olmadı(TTnet kullanan arkadaşlar o zamanlar en az 800 ms görüyordu).

Dolayısıyla eğer yaşadığın yerde Uydunet varsa ben sana almanı öneririm. Ama bağlantın sıkıntılı olur, çok arıza kaydı açarsın ben karışmam

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: duhbaci

Merhaba Hocam;

Sana elimden geldiğince bilgi vereyim Uydunet ile ilgili.

Ben 1 seneyi aşkındır Uydunet 1 Mbit sınırsız abonesiyim. İnterneti de her amaçla kullanırım(download ve online oyun gibi).

Bu 1 sene içerisinde download hızım her zaman ortalama 121-122 kb arası oldu(hattım mükemmel olsa 128 kb görürüm hatta bazı geceler 180-200 kb arasını gördüğüm oldu). Dolayısıyla download için çok ideal bir bağlantı.

Ayrıca WoW ve TF2 gibi online oyun da oynuyorum. Bazı geceler WoW da 400 ms gördüğüm zamanlar oldu ama benim için pek dert olmadı(TTnet kullanan arkadaşlar o zamanlar en az 800 ms görüyordu).

Dolayısıyla eğer yaşadığın yerde Uydunet varsa ben sana almanı öneririm. Ama bağlantın sıkıntılı olur, çok arıza kaydı açarsın ben karışmam

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Sağol verdıgın bilgiler için bende genelde oyun ıcın arıza cıkarmı endısesı tasıyorum Lol Attıgımda lag falan download da güzel idir senın tarifen fiyat olarak ne kadar oduyorsun peki.

• Arkadaslar 10-15-20 Mbit icin docsis 3.0 sart degil. Ben 20 Mbit docsis 2.0 ile cok rahat 2.4 megabyte hizlara ulastim hic kopma dalgalanma olmadan. 10 ve üzeri icin docsis 3.0 sart demisler siz onlara kanmayin sart degil, ha durumunuz vardir parayi basar 3.0 alirsaniz tabi o daha güzel olur.
    fakat 2 gün önce bir şey fark ettim sizde de oldu mu merak ediyorum
    10 Mpbz 40 gb kotalı tarifem vardı her gün netten direk dizi izliyorum donma v.s. sorunu olmadan
    ayın 1 de 10 mpbz sınırsıza geçtim ve o günün öğleden sonrasından itibaren donmalar, takılmalar, nete girememeler başladı...
    hız aynı sadece kota sınırsız diye böyle bir şey olabilir mi? yoksa bana mı denk geldi

Orijinalden alıntı: can.avar

Bende arada sıkıntı yaşasamda genel anlamda memnunum ve 2007 den beri kullanıcısıyım
    10 Mpbz 40 gb kotalı tarifem vardı her gün netten direk dizi izliyorum donma v.s. sorunu olmadan
    ayın 1 de 10 mpbz sınırsıza geçtim ve o günün öğleden sonrasından itibaren donmalar, takılmalar, nete girememeler başladı...
    hız aynı sadece kota sınırsız diye böyle bir şey olabilir mi? yoksa bana mı denk geldi

Çok ilginç hocam bende 5 mbps sınırsızdan 10mbps eko pakete geçtim 50gb akk var. baglantı sürekli kopuyor yaklaşık5-6 yıldır aboneleriyim bende 1 dk lıgına gidiyor o modemin ışıkları yanıp sönüyor sonra geri geliyor bugun aradım bir kaç bişey yaptırdılar sonra 1 saat normaldi tekrar yapmaya başladı..

• quote:

Orijinalden alıntı: lostkate34

quote:

Orijinalden alıntı: can.avar

Bende arada sıkıntı yaşasamda genel anlamda memnunum ve 2007 den beri kullanıcısıyım

Çok ilginç hocam bende 5 mbps sınırsızdan 10mbps eko pakete geçtim 50gb akk var. baglantı sürekli kopuyor yaklaşık5-6 yıldır aboneleriyim bende 1 dk lıgına gidiyor o modemin ışıkları yanıp sönüyor sonra geri geliyor bugun aradım bir kaç bişey yaptırdılar sonra 1 saat normaldi tekrar yapmaya başladı..

gün içinde ara ara yapıyor bende de
    o zaman sınırsız olmamak lazım yoksa bu sıkıntı uzayıp gidecek
    bunu fark edince telefonla eskiye döneyim dedim ayda bir hak tanıdıkları için bu ay idare edeceğiz artık
    aslında şu 20 mbps hd modem v.s. kampanyası vardı 3 ay sinema tv bedava ona geçmek istemiştim fakat teknik sorunların ötürü aboneleri o kısma geçiremiyorlarmış. iptal edip evden başkasının adı ile abone olmak lazımmış

• dizinin daha 2. dak donma oldu.
    eskiden başladıktan kısa bir süre sonra 20.dak gelirdi, rahat rahat izlerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.