Şimdi Ara

Uydunet'e geçmek istiyorum kullananlar yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTNET denen firmadan gına geldi. 3 mbit için her ay 67 TL bayılıyoruz. Net kopuyor, alt yapı çalışması bitmiyor vsss...

http://www.kablonet.com.tr/int-uydunet-tarifeleri

Eko sınırsız 50 AKN olan aklıma yattı. Ama pişman olurum diye korkuyorum. Bursa Merkez'de oturuyorum. Yorumlara baktığımda Uydunet'in ping ve yavaş olduğunu yazmış bir kaç kişi. Sizce sorun yaşar mıyım? Ayrıca kendilerine ait modem verip + kurulum ücreti alıyorlarmış galiba? Olumlu veya olumsuz yorum bekliyorum lütfen :)

• Uydunet kullanıp da memnun olmayan pek az insan gördüm... 7/24 açık ve 10 yıldır 2-3 kere kesinti olmuştur bende... Tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Uydunet kullanıp da memnun olmayan pek az insan gördüm... 7/24 açık ve 10 yıldır 2-3 kere kesinti olmuştur bende... Tavsiye ederim...
    ben 1 haftadır kullanıyorum 50 mbps bağlattım 50 sinide kullanabiliyorum yavaslama kopma hiç olmadı sadece oyunlarda ttnete göre 10 15 ping fazla oynuyosun onlarda oyunu etkileyecek pingler olmuyo genellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkumbagTutu

ben 1 haftadır kullanıyorum 50 mbps bağlattım 50 sinide kullanabiliyorum yavaslama kopma hiç olmadı sadece oyunlarda ttnete göre 10 15 ping fazla oynuyosun onlarda oyunu etkileyecek pingler olmuyo genellikle

Online oyun olarak şimdilik Counter Strike 1.6 oynuyorum. İleriki zamanlarda illaki başka online oyunlar oynarım. 50 sini de kullanabiliyorum derken saniyede 5 megabayt download yapabiliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5888A84FC -- 13 Şubat 2015; 15:31:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5888A84FC

quote:

Online oyun olarak şimdilik Counter Strike 1.6 oynuyorum. İleriki zamanlarda illaki başka online oyunlar oynarım. 50 sini de kullanabiliyorum derken saniyede 5 megabayt download yapabiliyor musunuz?

Alıntıları Göster
    İnternetten düşmeyi bağlantı kopmasını unuttum.. 10 aydır kullanıyorum 1 kere bakım oldu ve kesildi o kadar... uydunetteki tek sorun bence modemin wifi çekim gücü başka tek sıkıntısı yok... İzmirdeyim bu arada. 20 mb bağlantım var dibine kadar alıyorum hızı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildizz35 -- 13 Şubat 2015; 15:59:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yildizz35

İnternetten düşmeyi bağlantı kopmasını unuttum.. 10 aydır kullanıyorum 1 kere bakım oldu ve kesildi o kadar... uydunetteki tek sorun bence modemin wifi çekim gücü başka tek sıkıntısı yok... İzmirdeyim bu arada. 20 mb bağlantım var dibine kadar alıyorum hızı..

Alıntıları Göster
    yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bende, daha önce ttnet filan da kullandım ama cidden en az problem çıkaran uydunet. adres değişikliğinden yaptığım için taşıdıktan sonra modemle ilgili bikaç problem çıkarıyor ama genel olarak stabil ve düzenli diyebilirim, çok baş ağrıtmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GRaVeYaRD16

quote:

evet saniyede 5.2 megabayt download yapabiliyorum çoğu zaman bu tabi indirdğiniz siteylede alakali en kötü 4.5 falan çekiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

TTNET denen firmadan gına geldi. 3 mbit için her ay 67 TL bayılıyoruz. Net kopuyor, alt yapı çalışması bitmiyor vsss...

Eko sınırsız 50 AKN olan aklıma yattı. Ama pişman olurum diye korkuyorum. Bursa Merkez'de oturuyorum. Yorumlara baktığımda Uydunet'in ping ve yavaş olduğunu yazmış bir kaç kişi. Sizce sorun yaşar mıyım? Ayrıca kendilerine ait modem verip + kurulum ücreti alıyorlarmış galiba? Olumlu veya olumsuz yorum bekliyorum lütfen :)

benden size tavsiye hiç düşünmeden geçin derim
    demiryolu altındayım çok uzun yıllardır kullanıyorum geçen 2 sene ttnet uydum ama kablonet kadar verim alamadık tahahütüm bitti şimdi yine uydunete döndüm allaha şükür iyiki dönmüşüm.
    oyun oğum oynar bi şikayetini duymadım
    modemi ücreti aylık 3lira yanılmıyorsam aylık
    evde biliyorsunuz her şey tvden tutun uydu+bilgisayarlar her şey bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalı963

quote:

TTNET denen firmadan gına geldi. 3 mbit için her ay 67 TL bayılıyoruz. Net kopuyor, alt yapı çalışması bitmiyor vsss...

demiryolu altındayım çok uzun yıllardır kullanıyorum geçen 2 sene ttnet uydum ama kablonet kadar verim alamadık tahahütüm bitti şimdi yine uydunete döndüm allaha şükür iyiki dönmüşüm.

Peki Uydunet bağlatmam için bir şart gerekmiş sanırım. Kablo TV mi, uydu tv mi öyle bir şeydi. Bizde uydu için çanak anten var ve ufacık bir uydu kutusu var. Acaba onun gibi birşey mi? Çok masraf çıkartıyorlar mı kurulum için?

• quote:

quote:

quote:

Peki Uydunet bağlatmam için bir şart gerekmiş sanırım. Kablo TV mi, uydu tv mi öyle bir şeydi. Bizde uydu için çanak anten var ve ufacık bir uydu kutusu var. Acaba onun gibi birşey mi? Çok masraf çıkartıyorlar mı kurulum için?

Alıntıları Göster
    verilen modem böyle bir kaliteli internete yakışmıyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

verilen modem böyle bir kaliteli internete yakışmıyor sadece

Niye ki? Hız yada kablosuz ağda sorun mu çıkartıyor?
  • Sinyal gücü 1 odadan çıkınca bağlantı sağlıksızlaşmaya başlıyor 10 dk da bir kopmalar meydana geliyor
  • 383Z4 ile 2 kere kopma kopma bende fazla olmuyor sorun şu ki eski Netmaster CXC-150 modem çok daha hızlı açılıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

383Z4 ile 2 kere kopma kopma bende fazla olmuyor sorun şu ki eski Netmaster CXC-150 modem çok daha hızlı açılıyordu.
    kablosuz bağlantınızda kopmalar yaşayacaksınız.. eğer bu kopmalardan şikayet edecekseniz geçmeyin uydunete.
    bunun dışında herhangi bir sıkıntı yok.. 4 senedir kullanıyorum bir kere tek internet kesildi sebebi ise bulunduğum bölgedeki teknik çalışmadan kaynaklanıyordu.
  • değerli arkadasım size büyük ihtimalle binanızda kablo tv yoktur vede bu sebeple binanızda kablo tv çekilmesi için bir sözleşme imzalatırlar sizden bunu istemişlerdir
    bunun içinde herhangi bir ücret ödemezsiniz
    kablo tviçin uydu alıcı veya çanağa ihtiyaç olmaz bunu size kablo ile evin içine kadar kendileri getirip kuruyorlar
    verilen modem ve teledünya yayınları içinde cihazı onlar ücretli veya kampanyası varsa ücretsiz kurup bırakıyorlar
    http://www.turksatkablo.com.tr/internet buradan bakıp kendinize uygun tarifeyi bulabilirsiniz
  • quote:

değerli arkadasım size büyük ihtimalle binanızda kablo tv yoktur vede bu sebeple binanızda kablo tv çekilmesi için bir sözleşme imzalatırlar sizden bunu istemişlerdir
    bunun içinde herhangi bir ücret ödemezsiniz
    kablo tviçin uydu alıcı veya çanağa ihtiyaç olmaz bunu size kablo ile evin içine kadar kendileri getirip kuruyorlar
    verilen modem ve teledünya yayınları içinde cihazı onlar ücretli veya kampanyası varsa ücretsiz kurup bırakıyorlar
    http://www.turksatkablo.com.tr/internet buradan bakıp kendinize uygun tarifeyi bulabilirsiniz
    http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Cihazlar
    kullandığım modem cihaz budur.evde androıd stıc +iki laptop +cepleri saymıyom+bir uydu alıcı+ikide tablet wreles bağlantımız var
    çekim gücü için şikayetim yok niye derseniz yazın 3.kata terasa tv ve uydu cihazını çıkarıyoruz aksamları oradan bile bağlanıp uydudan paylasımlı yayınları seyrediyoruz
    tabiiki zaman zaman syrekte olsa sorun oluyor

• quote:

http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Cihazlar
    kullandığım modem cihaz budur.evde androıd stıc +iki laptop +cepleri saymıyom+bir uydu alıcı+ikide tablet wreles bağlantımız var
    çekim gücü için şikayetim yok niye derseniz yazın 3.kata terasa tv ve uydu cihazını çıkarıyoruz aksamları oradan bile bağlanıp uydudan paylasımlı yayınları seyrediyoruz
    tabiiki zaman zaman syrekte olsa sorun oluyor

Alıntıları Göster
    Bende tp link td-w8151n var. 4 bina öteden çekiyor. acaba TTNETin diğer kampanyalarına mı geçsem. Fibernet 49TL di

• quote:

Bende tp link td-w8151n var. 4 bina öteden çekiyor. acaba TTNETin diğer kampanyalarına mı geçsem. Fibernet 49TL di

Alıntıları Göster
    Oyun oynuyorsan kotayı yüksek tut
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Oyun oynuyorsan kotayı yüksek tut

Alıntıları Göster
    bende kullanıyorum 3 senedir memnunum ufak tefek sıkıntılar oluyor ama ttnetten daha iyi olduğunu söyleyebilirim online oyun oynayacaksan 75-150 gb akn si olan bir paket seç derim hızda 25 falan olsun
  • quote:

karar vermek size kalmıs
    ama o fiyata sizi geçirmezler eğer ttnet üyeliğiniz sizin üstineyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.