Şimdi Ara

uydu kablo uzunluğu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar uydu kablosu maksimum ne kadar kullanılabiliyor?

• istediğin uzunlukta kullan bi sorun çıkarmayacaktır...
  • çin kablolar genelde 10 mt

yerlı malı RG 6u4 kalıtesınde bır kablo kullanıyorsan eger veya RG 6u6 BAKIR olan yanı 100 metre kullanabılırsın sorunsuz....

http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=89 ornek cın kablo

quote:

Orjinalden alıntı: T.HAWK

istediğin uzunlukta kullan bi sorun çıkarmayacaktır...
  • cok tesekkurler
  • en kısa zamanda bahsettiğiniz kabloyu deniycem.
  • bu amaçla kullanılacak olan kablonun blandajı önemlidir,piyasada bol miktarda kablo var ve buna görede fiyatları var,ucuzunu alayım derken hatalı bir alım yapılmış olunabilir,gerektiği uzunlakta olacaktır zaten ,ancak uzun gelen kablonun fazla gelen kısmının yuvarlak halka şekline getirilip kullanılmasının teknik sakıncaları olabiliyor
  • ayrı ayrı kabloları birleştirerek uzunluğu arttırmadığın sürece sorun olmaz demişti bana kabloyu satan esnaf :) 30 m kabloyla sorunsuz izliyorum ben .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türksat çanak anten ebatları
    11 yıl önce açıldı
    KABLO TV UYDU YAYINI AYIRAÇ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan1985

ayrı ayrı kabloları birleştirerek uzunluğu arttırmadığın sürece sorun olmaz demişti bana kabloyu satan esnaf :) 30 m kabloyla sorunsuz izliyorum ben .

basit söğlemi ile,anten konusundada , kabololarda olduğu gibi her ek yapılan noktada bir direnç meydana gelir bir kayıptır aslında,sizin ekli kablodan yayın almanız normaldir,zamana bağlı olarak okside olmanın yaratacağı kayıpla ,bilhassa zayıf frekanslı yayınların izlenmesinde fark olabilir,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.