Şimdi Ara

Digitürk UYDU ANTENİ KISA DEVRE YAPTI uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar dijitürk kutumu yeni taşındığım evimde oturma odasındaki bağlantı noktasına taktım ancak EUTELSAT olarak ayarlı kutu hiçbir kanalı çekmedi, sorduğumda yeni yapılmış olan binada TURKSAT kullanılıyormuş, TURKSAT kurulumu yaptım ancak toplasan 40 kanal buldu arama sonucu, bende digitürkü aradım onlarda TURKSAT a geçiş yapmam gerektiğini söylediler, bende tamam geçiş yaptırın beni dedim kanalların çoğunun olmadığını da belittim,24 saat içinde kanalların açılacağını belittiler, 1 gün sonra eve geldim TV yi açtım ekranda ;

    "UYDU ANTENİ KISA DEVRE YAPTI"

    uyarısı belirdi, hala da duruyor uyarı....


    ne yapmalıyım bu uyarı ile karşılaşan ve çözen oldu mu?



  • Bende eutelsattan türksata geçiş yaptım. Öncelikle dikkat etmeniz gereken çok önemli bir nokta var. Eutelsattan geçişte diyorlar ki abonelik feshi olacak fesih bedeli ödeyin. Buna dikkat edin gerekirse gelip ücretsiz çanak kursunlar. Eutelsatta 60 lira ödüyordum şamp. Paketi belgesel ve filmlere hd kutu ki 3 ay bedavaydı. Türksatta 75 tl istediler :) bunları hallettikten sonra kutunuzu değişiyorlar ya da fabrika ayarlarına dönüp yeniden taratıyorlar. Bunun içinde bir kod veriyorlar size ve o kodu uydu ayarları bölümünden giriyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

    Bende eutelsattan türksata geçiş yaptım. Öncelikle dikkat etmeniz gereken çok önemli bir nokta var. Eutelsattan geçişte diyorlar ki abonelik feshi olacak fesih bedeli ödeyin. Buna dikkat edin gerekirse gelip ücretsiz çanak kursunlar. Eutelsatta 60 lira ödüyordum şamp. Paketi belgesel ve filmlere hd kutu ki 3 ay bedavaydı. Türksatta 75 tl istediler :) bunları hallettikten sonra kutunuzu değişiyorlar ya da fabrika ayarlarına dönüp yeniden taratıyorlar. Bunun içinde bir kod veriyorlar size ve o kodu uydu ayarları bölümünden giriyorsunuz.

    benim standart paketti 26,99 TL, türksat a geçersem 19,99 olacak dediler, 5 ay daha taahhütüm devam ediyor.



    Ama ben getirip kutuyu merkezi sistem girişine bağladım Türksat kurulumu yaptım EUTELSAT tan kanal çıkmayınca




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.