Şimdi Ara

Uyanınca ağızda oluşan acı, iğrenç tad. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
78.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alkol alınca acayip oluyo kardeş dilini değil heryerini fırçala istersen sabah kalkınca bi başağrısı bi ağız tuhaflığı :o)))
  • hoca bide düşünsene kız arkadaşın zabahın köründe geliyo evine ondan sonra geliyo yanına o pis ağız kokusu öööörrrğğğğğkk deyü kaçıyo kıs ehihihih
  • bu bi hastalık denebilir adı da reflü dür yemek yiyip yattığınızda daha çok olur. doktora gidin ilaç veriyo bi süre sonra geciyo. iiirenç ağız kokusu yapar.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by TT</i>
    <br />
    midede HCl vardır. hatta pepsinojeni pepsine çevirir.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

pepsinojeni pepsine çeviren HCl değildir; pepsindir.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb®</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by TT</i>
    <br />
    midede HCl vardır. hatta pepsinojeni pepsine çevirir.

pepsinojeni pepsine çeviren HCl değildir; pepsindir.

doğru +1
  • sebebi neyse beni de ifritediyor...Sabahları kalktıgımda genelde ağzımda kan birikiyor...ve kan tükürüyorum ve bu hadise 94senesinden beri ben de var
  • kesinlikle mide ve varsa diş çürümesinden kaynaklanıyor..

bunu önlemek çarelerinden bitaneside gece uyumadan 2 saat bişey yememek..vede yiyeceksen yogurtlu ürünler yemek..belki saçma ama gerçek..
    yoğurt hazmi kolaylaştırıyo..kokuyu önlüyor..

ve şu eczanelerde satılan bitkisel özlerden hazırlanmış diş macununu kullanmanı tavsiye ederim...harikaa
  • diş macunu olarak miswaaak olur mu ¿ yada adı öyle bişey
  • Ya beyler madem konu mideden açıldı birşey sormak istiyorum. Ya benim yemek yedikten hemen sonra karnımda ağrılar hissediyorum %80 her yemekten sonra oluyor bu. Bunun nedeni nedir acaba? Annem bilgisayara yetişmek için yangından mal kaçırır gibi yemek yiyosun diyo gerçi [rntg] sizce özel bir nedeni olamaz mı?
  • Arkadasım bence sen uyur alkol içer olabilirsin evdeki siseleri kontrol et.
    Alkol içip yatıncada sabah berbat bir tat oluyor ondan diyordum
  • aynen bende de oluyor.
  • gündüz uyuyunca oluyor bende ağzımı hissetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: azrael_13

hoca bide düşünsene kız arkadaşın zabahın köründe geliyo evine ondan sonra geliyo yanına o pis ağız kokusu öööörrrğğğğğkk deyü kaçıyo kıs ehihihih

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES.

quote:

Orijinalden alıntı: azrael_13

hoca bide düşünsene kız arkadaşın zabahın köründe geliyo evine ondan sonra geliyo yanına o pis ağız kokusu öööörrrğğğğğkk deyü kaçıyo kıs ehihihih

bunu kaçırmışım

• bende de var nedeni gastrit çok lanet bi hastalık kolay kolay geçmiyor
  • bende de tam grip başlama aşamsında oluyo ekşi ekşi böle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImaginePerest -- 22 Haziran 2013; 0:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

bence de ,sorun mideden
    bende gastrit var
    aynen oyle oluyor
    Che arkadaş haklı

bilmeyenlere hemen hatırlatayım
    gastrit ülserin başlangıcıdır
    gastritte yediklerine dikkat etmessen ülser olursun.
    sonra çık işin içinden çıkabilirsen

Vay anasını, herif mide kokusu hakkında şiir yazmış, biz hala 400 madde.
  • hortlatmışınız ya la , bendede oluyor bu havanın pisliğinden olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

bende de var nedeni gastrit çok lanet bi hastalık kolay kolay geçmiyor

Maalesef bende de gastrit var sanırım. Dilim de beyaz oluyor :/ Kötü bir durum, doktora henüz gitmedim. Sıkıntı, stres yapınca; acı,ekşi şeyler yiyince midem sinyal veriyor, bazen çok kötü ağrıyabiliyor(Bu daha çok ygs-lys strer dönemimde oluyordu). Kendiliğinden geçmez mi bu lanet şey ya ?
  • Yatmadan önce bir elma yemeni öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.