Şimdi Ara

Utaniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunum bu kardeslerim abilerim. kendimi mental
    olarak hazirliyorum ama su ozguven yerine gelmiyor. Oraya cok istememe ragmen giremiyorum. Aslinda cok ihtiyacim var spora. bunu nasil asabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

Sorunum bu kardeslerim abilerim. kendimi mental
    olarak hazirliyorum ama su ozguven yerine gelmiyor. Oraya cok istememe ragmen giremiyorum. Aslinda cok ihtiyacim var spora. bunu nasil asabilirim.

Neye giremiyorsun?
  • neyden utanıyosun hocam ?
  • salona baslamak icin. zayifim.kollar 27 cm. oraya gitsem butun bakislar bana donucek. ben dikkat cekerim orda bu halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coco.Jambo -- 4 Haziran 2013; 11:21:49 >
  • Ne dikkat çekmesi, tam mevsimindesin. Yeni başlayanlarla dolu salon.
  • oradaki herkes arnold değil

• quote:

salona baslamak icin. zayifim.kollar 27 cm. oraya gitsem butun bakislar bana donucek. ben dikkat cekerim orda bu halde

kimse anasının karnından 40 cm kolla çıkmıyor kardeşim boşuna takıntı yapmışsın. İstersen salona başlayana kadar kendine güveninin gelmesi açısından 3 - 4 ay evde çalışabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasarayli kafasi
    8 yıl önce açıldı
    Kiz boyle yazdi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Milletin ne yapacağına , ne diyeceğine , ne düşüneceğine bakarsan öyle kalmaya devam edersin ve ufacık şeylerden büyük problemlerin olur . Korku korkaktır , sen öyle düşündüğün için öyle geliyor sana ve gözünde büyütüyorsun . Orada kendini geliştiren herkes doğuştan öyle değil sen de biliyorsun . Bir kere gittin mi zaten alışırsın , zaman kaybetmeden git . Hem iyi yanından bakarsan kilo problemin yok orada sabahtan akşama kadar tepinen koşan (meclisten dışarı , kimseyi küçük görme gibi bir şey yok ) donuna kadar ter akıtan kilolu insanlar gördüm sen de göreceksin . Hem düzenli devam edersen geliştikçe etrafındakiler de bunu fark ettikçe özgüvenin de acayip yerine gelecek . Bundan üç ay sonrasını düşün orda tanıştığın hocan veya abilerin len ilk geldiğinden bu yana acayip geliştirdin kendini helal olsun sana diyecekler . Neyse bazı yerler gereksiz oldu , birazda uzun oldu . Kusura bakmayın .

• quote:

salona baslamak icin. zayifim.kollar 27 cm. oraya gitsem butun bakislar bana donucek. ben dikkat cekerim orda bu halde

hocam gitmeden kendiliğinden mi koıllar gelişecek güldürme beni bir git ya

• Görende Gold's Gym e başlayacak sanır.

Mahalledeki spor salonuna gideceksin, çok birşey bekleme çoğu kişi senin gibidir daha..
  • Bizim salonda bir adam var muhtemelen 50 kilo kol çevresi 15 cm vardır ya da yoktur.

Christian Bale'in The Machinist'deki hali gibi ama azimle çalışıyor.

Utanmanı gerektirecek birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Bizim salonda bir adam var muhtemelen 50 kilo kol çevresi 15 cm vardır ya da yoktur.

15 cm mi? Naptın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

Bizim salonda bir adam var muhtemelen 50 kilo kol çevresi 15 cm vardır ya da yoktur.

15 cm mi? Naptın hocam.

Adamın kemiğin üstünde direk deri var

• quote:

quote:

quote:

15 cm mi? Naptın hocam.

belki de c.bale'nin o halini görüp sonra tekrar kaslandığı halini görünce gaza gelip yazılmıştır

• cevaplar için sağolun. iyi geldi ne yalan söyliyim. çevremde destek verecek kişi yok bu konuda bana. sabit fikirli insanlar çoğunlukta. body building hakkında urafeden öte gitmemiş bildiğimiz şeyleri söylüyorlar. tekrar saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

quote:

quote:

15 cm mi? Naptın hocam.

belki de c.bale'nin o halini görüp sonra tekrar kaslandığı halini görünce gaza gelip yazılmıştır

İşin komik tarafı adam benimle aynı (10 kiloluk dumbell) ile çalışıyor korkuyorum kolu çıt diye kırılacak diye

• benim spora basladıgımda arkamda özerk bir kütle vardı
    o kütleyle koşmam hele ki kızların oldugu bir salonda baya bir zordu
  • quote:

quote:

quote:

15 cm mi? Naptın hocam.

8 yasindaki kiz kardesimin kolu 20 cm civari

• uzun kollu bir şey giy o zaman iskelet olup daha ilk günden body giyenler var sen ne diyorsun
  • ben de aynı durumdaydım. bu korkumu yenene kadar aylar geçti. sonra anladım ki boş yere vakit kaybetmişim. oradakilerin de çoğu senin gibi insanlar. oturuyorsun sohbet ediyorsun, yardım alıyorsun, yardım ediyorsun. yeni insanlar tanıyorsun. başlangıçta korkarak gittiğim salona şu an sabırsızlıkla gidiyorum. başlayalı da henüz 3 hafta oldu. 3 hafta içerisinde gelişim olarak neysem oyum, sadece ısındım ağırlıklara. yani endişelerimin boş yere olduğunu anladım, gördüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.