Şimdi Ara

ÜSTÜN İNSAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizce, size göre üstün olduğunu düşündüğünüz kişiler nasıl kişiler? Ne yapıyorlar? Hangi özelliklere sahipler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 2 Mart 2018; 21:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapıyorlar

• Üstün özelliklere sahipler

• Ben üstün bir insanım mesela çünkü zekam alışılmışın dışında bir keskinliğe sahip
  • Örnek aldığım insan imzamda.
  • Kesinlikle hazır cevap ve kibar olmalı. Bir lafı 2 kere söyletmemeli.Hemen hemen herseyden az çok anlar yapıda olmalı. Ve asıl önemli olan kızlara kan kusturacak bir tipi olmalı.

• Atatürk ve Celal şengör.

İkisi de bilimin yolundan giden insanlar ve ikisi de yüksek zekaya sahipler ve çok kitap okumuşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunun cevabı görecelidir. Benim görüşüm budur:

Üstün insan öncelikle kendine saygı duyan, değer veren insandır. Bir kere yaşanılan şu hayatta her alanda kendini geliştirip farkını ortaya koyandır. İnsanlarla iyi anlaşıp her yaşa hitap edendir. İyi günde, kötü günde dostlarının yanında olandır. Her zaman alttan alıp, tartışmadan uzak durandır. Kendisini sanat, spor, bilim, kültür, teknoloji alanlarında geliştirip her konuda fikir sahibi olandır. Vücuduna iyi bakıp her daim fit kalan ve kas kütlesini geliştirendir. Dövüş sanatlarında profesyonelleşip, bunu sadece kendini savunmak için kullanandır. En az 2 enstrümanda ustalaşıp, onları kolu gibi kullanandır. Yüzüne, saçına, giyimine önem veren dikkatleri üstüne çeken kadınlar için uğraş vermeyendir. Diksiyonu, mimikleri ve sesi ile büyüleyendir. Astonomi, fizik, kimya, felsefe dallarında en az genel kültür düzeyinda bilgisi olandır.

Üstün insan bana göre budur.

• bunu nietzsche ye sorsana delikanlı
  • Konuda Nietzsche'den bahsediliyordur diye girdim..
  • Üstün insan diye bir şey yoktur konu kilit üye ban

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Nietzsche sandım
  • Gereksiz ve hedeflerine zarar verme potansiyeli taşıyan her türlü duygularını kontrol eden, mantıklı yaşayan ve farkındalığı yüksek olan kişidir bence.

"Bütün varlıklar kendilerinden öte bir şey yaratmışlardır: peki biz bu büyük yükselişin inişi olmak ve onu alt edecek yerde hayvanlara dönmek mi istiyoruz? İnsana göre maymun gülünecek bir şeydir. İnsan da tıpkı böyle olmalı. Üstinsana göre: gülünecek bir şey, ya da acı bir utanç."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 3 Mart 2018; 0:3:9 >
  • şuan ülkeyi yönetiyor.
  • Ubermench mi diyorsun yoksa elit olmak, elitliğe ulaşmaktan mı?
  • zencilerdir dünyadaki bütün kadınlar bunlara hasta
  • pekbiumursanmaz kullanıcısına yanıt
    ubermensch deseydi belirli bir kişi istemezdi diye düşünüyorum, çünkü üstinsan daha çok bir aşama. maymun insana oranla ne ise, insan da üstinsana oranla o. daha çok toplumsal bir soru olmuş.

• üstün insan yoktur üstün görmek vardır. kendimizi ve kimseyi üstün görmemeli ya da kendimizi ve kimseyi alçak görmemeliyiz ortası iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saye de -- 3 Mart 2018; 1:22:46 >
  • Kesinlikle senin gibi burda konu açmıyorlar knk

• Kimseden yardım almadan maksimum guc para ve mutlulugu elde edenler

Egosunu yenebilen herkes (cevremdeki pislik torbalarinin isi gucu ego uzerinden kendinin bir altindaki insana psikolojik siddet uygulamak)

Kendini iyi ifade edebilen nerde ne yapmasi gerektiğini az bucuk bilen uslubu düzgün empati ve anlayisi yuksek insanlar

Sistemdeki aciklari bulup ordan yürüyenler

Sevdiğim bir kac iyi oyuncu yazar senarist ve Amerikan güreşçisi hatta direk bazi ünlüler diyeyim kisa yoldan

Yazdiklarimdan bazilari size basit gelebilir ama insanlardan benim kadar tiksindiginiz zaman beklentiyi cok dusurup yinede cevrenizin yuzde 99unun bunun altinda kaldigini gormek.... Dostum ben ne yasiyorum böyle?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.