Şimdi Ara

Ustalar bu ses sistemi alınırmı 5+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok büyük bişi bass ı manyaq duruyo inceledim bi bakın alın derseniz alacam

http://www.cihanscenter.com/main/product_detail.asp?pro_ID=201&sub_cat_ID=106&cat_ID=72

• Forumda setin incelemesi var. Arama yaparak konuya ulşabilirsiniz. Söylenene göre, filmlerde idare eder bir set fakat müzik için yetersiz.
  • arkadaşım ben senin yerinde olsam uzak dururum evet daha önce hiç göremedim dinlemedim ama alltaki sistemlerden birini alsan emin ol hiç pişman olmassaın

microlab fc 860
    logitech x540

ayrıca dediğin üründe dts ve ac3 desteklerini göremedim buda alırsan hüsrana uğrama riskin çok demektir.
    dediğim ürünleri hızlıal.com da piyasaya göre biraz daha ucuza bulabilirsin
  • dediğin sistemi dinledim tek birşey diyorum uzak dur yaramaz bir sistem creative microlab logitechlere yönel
  • o set 100 lira bile etmez
    ikinci el gigaworks veya megaworks alabilirsin o fiyata
  • kisaca ustalar bu markayi tercih etmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

çok büyük bişi bass ı manyaq duruyo inceledim bi bakın alın derseniz alacam

http://www.cihanscenter.com/main/product_detail.asp?pro_ID=201&sub_cat_ID=106&cat_ID=72

Dışı hoş içi boş bir set diyebilirim rahatlıkla fakat dinlemekten ziyade oturup görüntüsünü izleyeceksen amenna....
    Bu arada senin tabirinle manyak olarak nitelendirdiğin subwofer müzik dinlerken süt dökmüş kediye dönüyor hatta sesi yarıdan fazla açmak dahi imkansız gibi pörtlemeden bass duymak biraz zor oluyor filmlerde ise fiyatına göre idare eder ama şunu unutmaki bu tür setler genelde arızası,problemi vs..boldur çok başını ağrıtır bunu almak yerine logitech,creative veya bu tür microlablar mevcut onları alman daha mantıklı ama son karar senin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolun arkadaşlarım yorumlarıniz için almakdan vazgeçdim logitech bakıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Dışı hoş içi boş bir set diyebilirim rahatlıkla fakat dinlemekten ziyade oturup görüntüsünü izleyeceksen amenna....
    Bu arada senin tabirinle manyak olarak nitelendirdiğin subwofer müzik dinlerken süt dökmüş kediye dönüyor hatta sesi yarıdan fazla açmak dahi imkansız gibi pörtlemeden bass duymak biraz zor oluyor filmlerde ise fiyatına göre idare eder ama şunu unutmaki bu tür setler genelde arızası,problemi vs..boldur çok başını ağrıtır bunu almak yerine logitech,creative veya bu tür microlablar mevcut onları alman daha mantıklı ama son karar senin...

Her şekilde pörtlemeden bass duyması imkansız logitechlerin x serisi ve creative t,a serileri ve microlap ses sistemlerinde bu dediğin mutlaka olacaktır...Setlerin en büyük sorunu basslarda olan distorsiyon bunun için illa z serisine mi yönelmek gerekiyor yok creative ep630 a mı doğrusu merak ediyorum audigy value ses kartım var x-fi moduyla beraber kullanıyorum fakat basslarda yoğun bir şekilde distorsiyon yaşıyorum yani en ufak bass sesinde pörtlüyor subwoofer.....

• quote:

Orjinalden alıntı: TheMatador2

quote:

Orjinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Her şekilde pörtlemeden bass duyması imkansız logitechlerin x serisi ve creative t,a serileri ve microlap ses sistemlerinde bu dediğin mutlaka olacaktır...Setlerin en büyük sorunu basslarda olan distorsiyon bunun için illa z serisine mi yönelmek gerekiyor yok creative ep630 a mı doğrusu merak ediyorum audigy value ses kartım var x-fi moduyla beraber kullanıyorum fakat basslarda yoğun bir şekilde distorsiyon yaşıyorum yani en ufak bass sesinde pörtlüyor subwoofer.....

Evet sana katılıyorum bu konuda hemen hemen tüm multimedya setlerde distortion olayı mevcut fakat arkadaşımızın göstermiş olduğu sette bu oran inanılmaz derecede hat safada öyle ki merakımdan bu setin içini açmıştım ve dev görünümlü canavarın içinden çıkan ufak subwooferi görünce hayal kırıklığına uğramıştım boyutunu geçtim reflexi de berbat vasat tabir ettiğimiz logitech veya creative setlerde dahi bassı fulleyip en azından %50 performans ile dinleyebiliyorsun fakat bunda bir kaç kademeyi geçemiyorsun ayrıca dijital paneli çok çabuk bozulabiliyor amfiside keza arıza yapmaya meyilli ve genelde sorunlu olan bir seri garanti olayıda muamma en azından logitech , creative gibi markalarda arızaya karşın servis garanti işlemlerini kolaylıkla halledebiliyorsun ve bunun gibi birçok etken bu seti almamak için yeterlidir bu arada aynı setin kawaii markası altında üretilmiş olanını uzun yıllar önce kullandım ve kişisel tecrübelerime binayen yazıyorum ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.