Şimdi Ara

Üsküp - Priştine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şubat sonu veya mart sonu gibi 3-4 günlük ufak bir planımız var

Perşembe günü üsküpe gidip, pazar dönmeyi planlıyoruz (uçak ile)

perşembe sabahtan indiğimizde gün boyu üsküp, cuma günü ohrid günübirlik, cumartesi günü de günübirlik priştine bu aradaki yolculuklar otobüsle gidilecek

böyle birşey yapabilirmiyiz, bu mesefeler günübirlik gidilebilir mi, yorucu olması önemli değil, yeter ki, sabah ve akşam otobüs olsun

Teşekkürler.

• Yukarı
  • merhaba
    makedonya yazımızı okumanızı tavsiye ederiz
    http://www.evdeborek.com/gezi/haberler.asp?katID=27

Orijinalden alıntı: atroce

Merhaba arkadaşlar şubat sonu veya mart sonu gibi 3-4 günlük ufak bir planımız var

perşembe sabahtan indiğimizde gün boyu üsküp, cuma günü ohrid günübirlik, cumartesi günü de günübirlik priştine bu aradaki yolculuklar otobüsle gidilecek

böyle birşey yapabilirmiyiz, bu mesefeler günübirlik gidilebilir mi, yorucu olması önemli değil, yeter ki, sabah ve akşam otobüs olsun

Teşekkürler.

Bence Piriştine'yi hiç eklemeyin, diğer yerleri daha rahat tadını çıkararak gezin. Üsküp ve Ohrid dışında Üsküp'e çok çok yakın olan Kanyon Matka'yı mutlaka öneririm.

Piriştine dahil 4'ünün de gezi notları için blogumuza bakabilirsiniz;http://www.kesfetsene.com sol menüde şehirler var ülke altında.

Ara ulaşım otobüsle sağlanabilir ancak çok sık ve gelişmiş bir toplu taşıma ağı yok, saat sıkışıklığı nedeniyle rotanız biraz sıkışabilir, ben daha sakin ve yakın hatları tercih etmenizi öneririm. Piriştine turistik açıdan henüz çok zayıf bir şehir tekrar belirteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkk77

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Merhaba arkadaşlar şubat sonu veya mart sonu gibi 3-4 günlük ufak bir planımız var

Teşekkürler.

Bence Piriştine'yi hiç eklemeyin, diğer yerleri daha rahat tadını çıkararak gezin. Üsküp ve Ohrid dışında Üsküp'e çok çok yakın olan Kanyon Matka'yı mutlaka öneririm.

Piriştine dahil 4'ünün de gezi notları için blogumuza bakabilirsiniz;http://www.kesfetsene.com sol menüde şehirler var ülke altında.

Ara ulaşım otobüsle sağlanabilir ancak çok sık ve gelişmiş bir toplu taşıma ağı yok, saat sıkışıklığı nedeniyle rotanız biraz sıkışabilir, ben daha sakin ve yakın hatları tercih etmenizi öneririm. Piriştine turistik açıdan henüz çok zayıf bir şehir tekrar belirteyim.

anladım hocam teşekkürler, üsküp ile priştine arası yaklaşık 100km olmasından dolayı baya yakın yani, o yüzden orayı eklemiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosna Boşnak Börekçisi ''
    16 yıl önce açıldı
    BOSNA HERSEKTE MAHSUR KALDIM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.