Şimdi Ara

Üsküdar>>İlke İki sitesi TürkNet Kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    TurkNet firmasına internetimi taşımayı planlıyorum lakin Üsküdar'da hatta İlke iki sitesinde ne kadar stabil bir internet sağlıyor onu merak ediyorum. Şu an kullandığım firma Türk Telekom, paketim 16 Mbps ama 12 Mbps civarı alıyorum. Upload değeri ise 30-50 kb/s civarında gidip geliyor. Bu civarlarda ikamet eden ve TürkNet deneyim etmiş birileri varsa ve beni bilgilendirebilirseniz çok mutlu olurum.



  • Merhaba. Halihazırdaki hattınızı VDSL2 yaptığınızda, alabileceğiniz maksimum hızı modem arayüzünde görebilirsiniz. Türknet'in kendi altyapısı yok ise, yapa dan faydalanamıyor iseniz, alabileceğiniz maksimum hız modem arayüzünde vdsl2 modunda göreceğiniz değer olacaktır.
  • Merhaba, dilerseniz altyapınızın desteklediği hızıhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ üzerinden kontrol edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Merhaba. Halihazırdaki hattınızı VDSL2 yaptığınızda, alabileceğiniz maksimum hızı modem arayüzünde görebilirsiniz. Türknet'in kendi altyapısı yok ise, yapa dan faydalanamıyor iseniz, alabileceğiniz maksimum hız modem arayüzünde vdsl2 modunda göreceğiniz değer olacaktır.
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Açıkçası Zyxel modem kullanıyorum ve kendi sisteminden VDSL2 hattına çevirmeyi bulamadım ama internetten şuan ki modelimin özelliklerine baktım ve 300 mbps kadar destekliyor zaten sıkıntı o değil, yeni modem de alırım. Benim merak ettiğim ne kadar hız verdiklerinden ziyade ne kadar stabil verebildikleri. Çünkü internetten sorguladığımda 75 mbps kadar hız temini yazıyor ama internet kopması veya yüksek ping değerleri ne sıklıkla oluyor.




  • Merhaba.
    Halihazırdaki işletmecinizi arayın. Vdsl2 aktif etmelerini söyleyin. Daha sonra modem arayüzünden vdsl2 seçin ve hat değerleri sayfanızı buraya eklerseniz bakabiliriz ne kadar hızı ne şekilde stabil kullanabileceğinize.

    Rica ederim her zaman. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 27 Ağustos 2020; 23:5:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.