Bildirim
Üşenmedim YouTube'a 1080P Video Yükledim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul
Yaklaşık 40dk sürdü upload.
Not: Duman'ı sevmem dinlemem. Gitar çalmayı bilmeyen kişilerden oluşan bir grup. Keşin teki o söyleyen herif de. Sırf kızlar çağırdı diye 2. kez gidişim bu Duman'a.
Bir dahakine metalcilerin konserinin videosun yüklersin
_____________________________ iyte kimya müh.
'89 Şahin
-
Keşke yüklemeseydin hesap makinesi ile bundan güzel çekerim.
Not: Duman'ı sevmem dinlemem. Gitar çalmayı bilmeyen kişilerden oluşan bir grup. Keşin teki o söyleyen herif de. Sırf kızlar çağırdı diye 2. kez gidişim bu Duman'a.
bide çevireydin videoyu iyiydi._____________________________ Kanalizasyondan bir saniyeliğine kafamı çıkarıyorum ve suratıma mıçıyorlar.-Git biraz uyu.Sen ne yapacaksın?-Yarın ofisine geleceğim bu işi nasıl halledicez?
-
hd çekim yapabiliyorum deyip yüklemiş adam bu ne böyle yamuk _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 4thScratch
quote:
bide çevireydin videoyu iyiydi.
Çevirdim şu an ayarlıyor youtube._____________________________
-
-
Tost makinesiyle mi çektin bu videoyu. _____________________________ PS 4-PSN:erbaa82
Oynadığım oyunlar : BF 4, BF1, FIFA 18, PES 2018 -
quote:
Orijinalden alıntı: Erbaa82
Tost makinesiyle mi çektin bu videoyu.
iPhone 4S ile çektim. O ışıklı ortamda düzgün çeken pek bir alet yok. Git dene bakalım._____________________________ -
duman'ı ben de sevmem -senden daha güzel şarkısı hariç,onu da sevdiren anadolu efes reklamıydı zaten
- arkadaşlar çağırmıştı gitmemiştim.güzel geçti mi?
_____________________________ -
BBAL Lise olan BBAL Mi _____________________________ -
duman'ı ben de sevmem -senden daha güzel şarkısı hariç,onu da sevdiren anadolu efes reklamıydı zaten
- arkadaşlar çağırmıştı gitmemiştim.güzel geçti mi?
Aynen ben de bir onu biraz severim gitarda da çıkarmıştım. Güzel geçti önce duman gelmeden baya bir yağmur yağdı çok kötü ıslandık sonra durdu yağmur.
quote:
Orijinalden alıntı: LostLanguage
BBAL Lise olan BBAL Mi
Evet._____________________________ -
Bunlar üniversite falan mı zannediyor kendini anlamadım gitti.Bir kaç arkadaşım var BBAL'e giden hepsinin d.tü kalkık.E okulda düzen disiplin diye bir şey yok ki. _____________________________ -
ulan önce bi sor hele bu memlekette kaç kişi youtubeden 1080p videoyu takılmadan izliyor
sinirlendim bak
internet hızım 8 mbit._____________________________ Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim -
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
ulan önce bi sor hele bu memlekette kaç kişi youtubeden 1080p videoyu takılmadan izliyor
sinirlendim bak
internet hızım 8 mbit.
ben ızlıyorum gardaş sorun mu vardı
_____________________________ ●Milka|●ÜlkerGolden|●Toblerone|●Nutella|●Godiva|●Frey|●Valonia|●Cocoas|●Mabel|●Elit|●Chocolat|●Bind -
istersen 2080p video yükle yamuk cekmışsın bı moka yaramaz 
_____________________________ - 22 Eylül 2009;DH Bir DH'Lİ OLDUM -
quote:
Orijinalden alıntı: CHoCoLaTErt
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
sinirlendim bak
internet hızım 8 mbit.
ben ızlıyorum gardaş sorun mu vardı
he var bi anlatta bizde izliyek
_____________________________ Benim Referansa ihtiyacım yok referansın kendisi benim
-
güzelmiş de koca çamaşır makinesini nasıl götürdün oraya? _____________________________
Benzer içerikler
- beneday kullananların yorumları
- saygısız insanlara nasıl davranmalı
- metabolizma yavaşlatma
- crp yüksekliği kadınlar kulübü
- yerde altın buldum ne yapmalıyım
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler