Şimdi Ara

Youtube, video özeti özelliğini test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Youtube, video özeti özelliğini test ediyor
    YouTube geliştiricileri, kullanıcıların belirli bir videoyu izleyip izlememeleri gerektiğini önceden anlamalarına yardımcı olmak için tasarlanmış yeni bir deneysel özelliğin başlatıldığını duyurdu. Bu amaçla, geliştirilen yapay zeka otomatik olarak videonun kısa bir açıklamasını oluşturacak.



    Ayrıca Bkz.Apple, iPhone ve iPad'lerdeki ebeveyn denetimleriyle ilgili hataları kabul etti



    Videonun içeriğinin anlaşılmasını sağlayacak



    Youtube geliştirici blogunda bu kısa özetlerin kullanıcılara videonun içeriği hakkında bir fikir vermesi gerektiği belirtiliyor. Bu, videonun talebi karşılayıp karşılamadığını görüntülemeden anlamayı mümkün kılacak ve faydalı olacak. Yeni işlev özellikle uzun videolar için çok faydalı olabilir.



    Youtube, video özeti özelliğini test ediyor
    Yapay zeka tarafından otomatik olarak oluşturulacak olan özetlerin, videonun sahibi tarafından bırakılan açıklamanın yerini alması amaçlanmıyor, ancak hem video sayfasında hem de arama akışında görünecek. Yeni özelliğin henüz deneysel olduğu için sınırlı sayıda videoda çalıştığını belirtelim. Şimdilik sadece İngilizce ve az sayıda kullanıcı tarafından kullanılabiliyor.




    Kaynak:https://support.google.com/youtube/thread/18138167







  • Günde 5 saatte 2x ile 10 saatlik video izlemekten beynim ve gözüm yoruldu. Adamlar konuşmuş olmak için bir videoda 1 saat 40 dakika konuşuyor. Özetini çıkar, haber okur gibi hemen oku ve kurtul. Yaşamaya vakit kalsın. Ben gideyim biraz daha seyredeyim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.