Şimdi Ara

Chrome üzerinden videoları tam ekran izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube ve bir çok siteden videoları tam ekran yaptığım zaman ekran siyah oluyor.

Gariptir ki bu sadece harici monitörde oluyor. Yani NVidia grafik kartıyla sanırım sıkıntı. Laptopun kendi monitöründe böyle bir sorun yok.
    Ve aynı şekilde harici monitörün çözünürlüğünü değiştirdiğim zaman yine full screen modda izlenebiliyor.
    Fakat 1920x1080 modda izlenmiyor. DDU ile ekran kartımı silip tekrar yükledim, flash player google chrome vb konuyla alakalı olabilecek herşeyi silip tekrar kurdum. Fakat asla düzelmiyor bu problem. Artık şeref meselesi haline gelmiş durumda. Böyle absürt bir sorunun kaynağı ne olabilir çözüm önerisi olan var mı ? Google da aratıp pepperflash.dll etkisizleştir falan demeyin lütfen :D onları da denedim hiçbiri olmuyor.
    Son çare burda bi abim vardır belki dedim.

Edit: Son olarak, nvidia sürücüsünü devre dışı bırakıp ardından etkinleştirdikten sonra yine izleniyor fakat bilgisayarı her açışımda bunu yapmak istemiyorum rahatsız edici bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxfreeze -- 9 Temmuz 2016; 22:41:23 >

• Yanlis anlamadiysam harici ekran tv gibi baglantilarda tam ekran yapinca goruntu gidiyorsa zaten kendinizde soylemissiniz ekran karti sorunu directx veya driver sorunu ddu ile intelin ve nvdia nin driverlerini silip sirayla tekrar kurabilirmisiniz.ayrica youtube icin su eklentiyi tavsiye ederim

https://chrome.google.com/webstore/detail/magic-actions-for-youtube/abjcfabbhafbcdfjoecdgepllmpfceif?hl=en

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yana yana aradım . haftalardır sonunda buldum..

chrome ayarlara girin.
    Açılan sayfada en alt bölümde gelişmiş ayarları göstere tıklayınız.

Sistem başlığı altında Kullanabilir olduğunda donanım ivmesini kullan kutucuğunu kaldırıp pasif hale getirin.

Chrome’u yeniden başlatın sorununuz giderilmiş olacaktır.
  • Tam ekran izlemezseniz bir sıkıntı kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.