Şimdi Ara

Usb Wireless adaptör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Everest ewn 740 usb wireless adaptör var. Pcye driverini kurdum herşey tamam ama niyeyse usb çıkarma sesi olurya habire o sesten çıkıyor ve dolayısıyla adaptörü kullanamıyorum. 2 pc ye kurdum 2sinde de düzgün çalıştı. Ben win7 ultimate kullanıyorum. Win 7 destekli cihaz. Pcnin kendi wireless driverini sildim onla mı çakışıyor diye yine düzelmedi. Ne yapmam lazım ? Lütfen acil yardım.

Edit: Usb portlarında sıkıntı yok. Hepsiyle denedim (2 tane 2.0, 2 tane 3.0)

Edit2: Art arda böyle oluyor;

http://i.hizliresim.com/VlNNYj.png
    http://i.hizliresim.com/nApprB.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrakanarya_94 -- 12 Mart 2015; 0:40:31 >

• Lütfen yardım edin. Kafayı yiyeceğim. :((((
  • adaptör ile sistem arasındaki bağlantı bi şekilde gidiyor.

cihaz sağlammı peki kıadevre filan olabilirmi.

usb girişinin içindeki metal bağlantı noktalarına bak hasar alan filan varmı

düzgün çalışan sistemlerin işletim sistemi nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 12 Mart 2015; 0:19:27 >
  • Sağlam. Hasar yok. Birisi Win 8 diğeri Win7 starter. Benim sistem ise Win7 Ultimate.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    @
    ultrakanarya_94
    Hacı bende de aynısı oluyor durumu çözdün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 11 Ocak 2016; 17:09:57 >
  • sedatistan kullanıcısına yanıt
    Usb uzatma kablosunu uzun kullanırsanız bu hatayı alırsınız. Lütfen daha kısa bir kablo ile deneyiniz.
  • Mocle kullanıcısına yanıt
    kardeş iyi güzel diyonda bu kablo buraya entegre başka bir çözümü yok mudur? bide uzunluktan olduğundan emin misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kablo 1,5m yi geçmemeli ayrıca cihazın soket kısmında temassızlık olabilir.. Bnde wifi adaptör kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım madem 1,5 metreyi geçmemeli kablo adamlar bu ürünü yaparken neden 10 metre kablo ile yapmışlar mantık ne yani ?
  • Kabloyla alakası yok. Alakası olsaydı eğer denediğim 3 pcde de çalışmaması lazımdı. Ben geri iade ettim hocam.

• ultrakanarya_94 kullanıcısına yanıt
    Dediğin şeyler aynen bende de oldu. Bende iade ettim aynısıyla değiştirdim kabloyu kısalttım aynı şeyler
  • bu durum arızalı olusundan kaynaklı kesınlıkle vakıt gecırmeden ıade gereklı
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    Hayır değil bende ilk öyle düşünmüştüm açılmamış bir kutuyla değişim yaptım aynı şeyler oldu.

Çözümü buldum 1 metreye düşürünce kabloyu herşey normale dönüyor.

Ama anlamadığım neden bu 10m kabloyla üretilmiş ,hiç mi denemeden piyasaya sürmüş bu mallar ürünü
  • Kablo uzadıkça sinyal ve güç azalır. 10 metre dediğine bakmayın bu tür mesafelerde sinyal güçlendiricisi olan usb kablolar kullanmak gerekir.

• aynı zamanda 10 mt usb kablosu kullanımı 5v ile calısan usb mantıgına ters dusuyor, kablonun uzamasıyla dırenc arttıgı ıcın voltaj düşüyor arada harıcı beslemelı usb hub olsa  Usb Wireless adaptör sorunu resımdeki gibi sıkıntı olmaz,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.