Şimdi Ara

usb wifi ile normal lan çakışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilğisayarın kendi lan çıkışı bir sisteme bağlı ve sabit ip si var 192.168.1.17 diye

bilgisayarda başka lan girişi olmadığı için usb wifi aldım internet vermek için.
    driverlarını tanıttım bağlandı ama internet bir türlü gelmiyordu
    sonra ev agı seçeneklerinden işaretledim hangisini seçtim hatırlamıyorum
    bu bilğisayar dogrudan internete bağlanır gibi bir iki seçenekle ev ağını kurunca internet
    geldi sayfalar açıldı

ama bu sefer sabit ip li normal lan ağ bağlantısı yok hatası verdi.
    bir biriyle çakıştı sanırım
    bu ikisini çakıştırmadan nasıl kurarız.
    saygılarımla

• forumsad F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bir bilgisayarda iki ağ geçidi olamaz. Eğer ip yapılandırmalarınızı yaparken her iki ethernete de ağ geçidi veriyorsanız sistem çalışmaz. Sabit ip kullanan lan bağlantınızdaki ağ geçidini kaldırın internet vereceğiniz wifi ağına ağ geçidi verin. Probleminiz çözülecektir.
  • ttnet modemin setup ip si 192.168.1.1

pc eternet kartının (pc lan) ip sini değiştiremiyorum özel program o ip üzerinden çalışıyor.

usb wifi ye aynı şekilde ip ler verdim ama sonuç aynı wifi modeme bağlanıyor ama veri akışı olmuyor
    usb wifi ye otomatik ip al desemde veya ek resimdeki gibi ip versemde sonuç değişmiyor.

usb wifi ile normal lan çakışması usb wifi ile normal lan çakışması usb wifi ile normal lan çakışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumsad -- 16 Aralık 2015; 13:13:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.