Merhaba. Köprü modundaki modeme USB kablolu yazıcıyı bagladım. Sonra yazıcı ekleden yazıcıyı ekledim ama yazmıyor sebebi ne olabilir? Resimdeki gibi ana modem alınan ıp 192.168.2.191 bunu yazıcı ıp ekleme tarıyorum yazıcıyı ekliyor ama bir türlü yazmıyor yardım rica ederiz. ![]() ![]() ![]() |
Köprü modundaki modeme USB ile bağlı yazıcı yazmıyor

-
-
bilen yok mu beyler
şöyle ki ben alt katta ana modem var bir de usb kablolu yazıcı canon6030
yazıcı kablosunu direk modeme baglayıp 2 leptoptan modemin ıp ile yazıcı ekledim başarılı bir şekilde iki leptopda yazdırma yaptı.
aynı işlemi üstta denedim alt kattaki ana modemle üst kattaki köprü modeme ayarlarını yapıp eternet kablosu ile birbirne bagladıp ana modeme köprü modeme atadıgı ıp ile yazıcı ekle yaptım ama malesef yukardaki leptoplar çıktı alamadı.
-
Merhabalar, nasıl bağladınız acaba bana da anlatabilir misiniz? Bizde de HP 5810 yazıcı var USB kablosunu modeme bağlıyorum fakat bir türlü gerisini getiremedim. Yok mudur bunu bu şekilde doğrudan bağlamanın yolu?
-
Yeni gördüm
şöyleki normal wifi baglantılı leptobumuz vardı.
usb kablolu canon marka yazıcımız vardı
tabi modemde usb girişi olmak zorunda bizim modemde 1 tane boşta usb vardı oraya yazıcının usbni taktık.
yazıcıyı hazır hale getirdik
daha sonra modemin ıp numaresı neyse onu buluyorsun her modeminki farklı oluyor
o ıp bulunca yazıcı ekle kısmında tcp/ıp adresi ile yazıcı ekle bölümünden ıp no yazıp arattıyorsun ilgili yazıcı model seçip kurulumu bitiirnce yazması laızm
-
Yazıcı ekleme özelliği modemden mi yapılıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X