Şimdi Ara

USB Vantilatör Ekran Kartını Soğutur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zamanında bimde satılıyordu mesela bunlardan, hatırlayan bilir.
    bu tür vantilatörlerden alıp ekran kartının üstüne yerleştirsem soğutur mu acaba? ekran kartım 100 dereceyi görüyor 1 saatten sonra. 60 derecede çalışsa kafi benim için.

• O kadar düşüremezsin. Ekran kartının fanını söküp termal macununu yenile. 1 tane egzoz fan üflet yeter.

Noctua
    Ic diamond 7
    Mx-4 mavi
    Bunlar iyi macunlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fanlar seni bile zor serinletir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benimde ısınıp kapanıyor kasanın üstüne buz koydum işe yaradı arada hava çıkışına falanda tutuyorum buzu
     USB Vantilatör Ekran Kartını Soğutur mu? USB Vantilatör Ekran Kartını Soğutur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 4 Ağustos 2015; 9:52:33 >

• dostum sogutucular genelde 3-4 derece civari oynatır en maximum 10-12 derece. olay sogutucuda degil. senin iyi bir fan temizliği, termal macunu değişimi yapman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandırıkçı

Hocam benimde ısınıp kapanıyor kasanın üstüne buz koydum işe yaradı arada hava çıkışına falanda tutuyorum buzu
     USB Vantilatör Ekran Kartını Soğutur mu? USB Vantilatör Ekran Kartını Soğutur mu?

yuh, kasa üstünden ekran kartına kadar soğuk geçişi oluyor mu yav

• termal macunu yenile ve kasa temziliği yap kablo dağınıklığı varsa düzelt 100 dereceyi görmez kolay kolay hiçbir ekran kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • makine mühendisi bir arkadaşım otomobilden çıkan klima parçaları ile kendine klima yapmıştı. 2 çıkışın birini kasa içine diğerinide pc başında kendine doğru kullanıyordu.
  • Ben direk Vantilatör ü dayiyorum yoksa bir isiniyor kasim kasim kasilmaya basliyor alet.

• quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Ben direk Vantilatör ü dayiyorum yoksa bir isiniyor kasim kasim kasilmaya basliyor alet.

istanbuldayken aynısını yapıyordum da şimdi başka şehire geçtim, yeni vantilatör almaya gerek var mı diye düşünüyordum. macun değişimi yapmak falan uzun iş geliyor bana. kaç wattlık bir vantilatör işimi görür hocam sizce?
  • Ben notebookta kullanıyorum usb vantilatörü. İnan bana, gram olumlu etkisi yok Miligram var Umut bağlama ona.

Ben niçin kullanıyorum: Notebookun üstü tamamen ıslak bir bezle kaplı (tabii ben ayrı klavye takıp kullanıyorum notebooku). Vantilatör de ıslak bezin sol üstünde (çünkü sol tarafı yanıyor). Sadece ıslak bez durunca da aynı etki. Bez olmayınca hiçbir etkisi yok Cayır cayır yanmaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Ben direk Vantilatör ü dayiyorum yoksa bir isiniyor kasim kasim kasilmaya basliyor alet.

istanbuldayken aynısını yapıyordum da şimdi başka şehire geçtim, yeni vantilatör almaya gerek var mı diye düşünüyordum. macun değişimi yapmak falan uzun iş geliyor bana. kaç wattlık bir vantilatör işimi görür hocam sizce?

2 dakika macun değişimi neresi uzun . Onu değiştirmeye üşeniyorsun, vantilatör almaya üşenmiyorsun.

• Bro bende öyle yapmıştım geçen sene e.kartında sıkıntılar çıkmaya başladı mavi ekran falan veriyodu arada fanı kapatınca düzeldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kandırıkçı

Hocam benimde ısınıp kapanıyor kasanın üstüne buz koydum işe yaradı arada hava çıkışına falanda tutuyorum buzu

kasaya buz koymayın. havadaki nem kasanın içinde yoğuşmaya başlar ve içindeki aygıtlarda hasar oluşturur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.