Bildirim
USB DEN FORMAT NASIL ATILIR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba arkadşm çok kolay diyebilirim ama senin içinde umarım öyle olur açıklama yaparak sana söyliyim ;
1- USB belleğinizin ismini HPUSBFWexe olarak değiştirin ve belleği FAT dosya sistemi ile formatla
2- Tüm dosyalarınızı USB’de Bir Klasöre Taşı
Başlangıç:
1- Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın(unutma) :D
2- BIOS ayarlarından Boot Kısmını USB Seçin ve kuruluma geçin(bunu yaptıkdan sonra ztn iş bitmiş oluyor neredeyse)
Bu sayede çöken windowsları kurtarabilirsiniz xp,vista farketmez. CD için değildir usb bellek için
YALNIZ unutmaki bunun 1 programı 54MB kadar onu netden bulup indirmen lazım bulmanda kolaylık sağlamak içinde şunu yazabilirsin GOOGledan ; Windows XP Live USB 2009
Kolay gelsin
ÇOK SAGOL HOCAM DA BENİM LAPTOP UN BOOT KISMINDA USB SEÇENEGİ YOK FDD DİYE Bİ SEÇENEK VAR O ACEBA FLSH DİSK ANLAMINA MI GELİYOR _____________________________ Güvenilmeyecek kişiler: esen6530 ( ptt kargo ile kapıda ödemeli ürün istedi gönderdim ve ürünü kargodan almadı) -
hayır fdd flopy disk drive anlamına gelir senin cihazı usb den boot edemezsin bu olay senin için hayal olur _____________________________ Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir -
cihazın dvd rw ı arızalı bunu formatlama imkanım yokmu ozaman _____________________________ Güvenilmeyecek kişiler: esen6530 ( ptt kargo ile kapıda ödemeli ürün istedi gönderdim ve ürünü kargodan almadı) -
baska bır olasılık var tabiki harici cd yada dvd r-rw bul bi yerden. onu kullan. ama bana kalırsa garantin devam ediyorsa dvd rw nı tamır ettırı vakit geçmeden, eğer garantın devam etmıyosada dizüstü tamircilerine git bı fıyat sor belkı sana uygun gelır. _____________________________ -
erdem surme, arkadaşım Usb Biso'ta görünmüyorsa Boottable özelikli değidir. Usb'den format atabilmen için Flash beleğinizide Boottable özeliği olmalıdır. Boottable özeşiği mevcut olan flash belleklerde Boot menüsünde görünür olmayanlarda görünmez bu çok önemli. _____________________________ -
Linke Tıklayınız...
_____________________________ Electro House Music
19 year old Turkish DJ/Producer supported by all notable Electro House DJ's on this planet.
No Label -
çok teşekkürler arkadaşlar _____________________________ Güvenilmeyecek kişiler: esen6530 ( ptt kargo ile kapıda ödemeli ürün istedi gönderdim ve ürünü kargodan almadı) -
Arkadaşlar mrb benim elimde intel atom inside cd olmayan notebook lardan var. bir proje için gönderilmişti ama sonra anlaşmazlık oldu. karşı taraf ücret yollamadı bizde laptopları yollamadık. elimde kaldı. misafir oturumu açık admin girişinde parola var. format atim dedim. usb ile.. ama kullanıcı özelliklerinden usb veri akışını kapatmışlar. flashı takınca notebook görüyor ama izin verilmiyor diyor. misafir oturumundan girdiğim için onlarıda degiştiremiyorum. Ne yapabilirim? Nasıl format atarım ben buna? _____________________________ Sözümüz İmzamızdır!..
FACEBOOK DAKİ GRUBUMUZ
327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI
herkes üye olsun!.... -
yokmu kimse yaw? _____________________________ Sözümüz İmzamızdır!..
FACEBOOK DAKİ GRUBUMUZ
327. DÖNEM(Nisan 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI
herkes üye olsun!.... -
Nasıl bilgisayar kapalıyken biostan açınca usb ile yüklemiyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: erdem surme
çok teşekkürler arkadaşlar
format nasıl atılır
Bana göre USB'den format atmak CD'den format atmaktan daha güvenli._____________________________ -
s.a arkadakadaslar usb den format atmaya calısıyorum. usb boot lu dur. baska leptoba takdığımda wındows load kısmı acılıyor problem yok fakat benım leptoba takdığım zaman format sıransında ki wındows load kısmı acılmıyor sıyah ekranda kalıyor. anlamadım pc den bıseymı ayarlamak gerekiyor. bıostan usb seceneğını de sectım ama sorun aynı yardımcı olabılecek bır arkadas varsa cok sevınırım _____________________________ -
kardeşim bios girip boot ayarlarını değiştir 1. öncelik usb 2.öncelik cd-rw 3.hdd şeklinde örnek tanımla kaydedip çıkmadan önce flashı tak ardından kaydet çık dedikten sonra yeniden başlatınca boot edilebilir hale gelicek evdeki en eski makinem 7 senelik onda bile işliyor isterseniz tutoriallar var youtube da bakabilirsiniz _____________________________ no signitarue for empty paper
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler