Şimdi Ara

USB'Den Format atılamaması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar 16gb sandisk markalı bir usbm var windows 7 isosunu usbye yazdırdım bilgisayarı yeniden başlatım deleteye basıp biosdan first boot device USB-CDROM seçiyorum sonra boot from cd yazısı geliyor usbyi okumuyor dvd yi taktığımda boot from cd yazıp önyükleme için herhangi bir tuşa basın yazısı çıkıyordu usbden böyle bir şey gelmiyor boot from cd yazıyor sonra normal windows başlıyor bu sorunu nasıl halledebilirim saygılar.

• İsoyu düzgün yazamamışsınızdır. Bir de flaş bellek cd rom olarak gözükmez. İsoyu rufusla yazdırın. Bilgisayar destekliyorsa açılışta ekranın altında yazar press f... to enter boot menu diye yazar. Flash bellek takılıyken boot menu tuşuna basıp elle boot ettirin.
    Olmuyorsa bir de başka marka flaş bellek varsa onunla da deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AdmGdk

İsoyu düzgün yazamamışsınızdır. Bir de flaş bellek cd rom olarak gözükmez. İsoyu rufusla yazdırın. Bilgisayar destekliyorsa açılışta ekranın altında yazar press f... to enter boot menu diye yazar. Flash bellek takılıyken boot menu tuşuna basıp elle boot ettirin.
    Olmuyorsa bir de başka marka flaş bellek varsa onunla da deneyin.

+1

Ayrıca usb hdd, usb zip tarzı da yazıyor olabilir. İşyeri pcsinde usb hdd ile kurulum başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biostan boot sıralamasını değiştirirseniz kurulum tekrar tekrar yeniden başlar.Bu nedenle boot menüyü açıp flash belleğinizi o listeden seçmelisiniz.Eğer belleğin adı görünmüyor ise USB-HDD olarak seçim yapacaksınız.

• Anakart marka ve modeli nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Anakart marka:Foxconn modeli:G31MXP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E9A5A8CC -- 10 Temmuz 2017; 21:23:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Wireless Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam biostan f8 yapıp oradan flash belleği seç genelde flash bellek markası ne ise biosta ismiyle gözükür olmassa boottan hard drive kısmından 2 sırada olur flash belleği seç kaydet veniden başlat
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.