Şimdi Ara

usb bellekten kayıpsız formatları dinleme için tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sn.Forum üyeleri iyi akşamlar dilerim.

    Usb flash bellek üzerine kayıtlı flac,ape vs kayıpsız formattaki müzik dosyalarını usb bellekten işleyip başkaca herhangi bir ara birime ihtiyaç duymadan kablo ve tos fiş ile direkt olarak stereo amplifikatöre aktarabilecek remote kontrollu cihaz araştırıyorum .(Pioneer bdp 180 modeli blueray ve smsl dp1 birer örnek)Bu cihaz içinde uçuk rakamlar harcamayı düşünmüyorum.Notebook veya telefondan müzik dinlemiyorum network player kullanmıyorum.Benim verdiğim örnekler dışında böyle bir cihaz kullanan yada bilgisi olanlar bunu paylaşırlarsa sevinirim....



  • saydıklarınız dışında tek seçenek raspberry pi3 gibi görünüyor eğer pc + usb dac ve network player kulllanmayacaksanız.
  • mustyblack kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim pi3 ü inceleyip zahmetli oluşundan dolayı elemiştim,900 tl lik tırıvırı bilgisayarda kurulu herhangi bir bedava yazılımın açabildiği formatları, 5000 tl civarında dolaşan cihazların dahi açamaması ilginç bir durum.Yamaha cd usb player ların incelediğim hiçbir modeli mp3 formatı nın üstünde çalışamıyor...
  • yalkinh Y kullanıcısına yanıt
    Benim de aklıma raspberry pi3 + dac gelmişti...
    Pahalı marka cihazların mp3 dışında bir format çalamaması konusunda bir yanlışınız olmasın? Belki mesela ape çalamıyor olabilir.
    Bildiğim kadarı ile hepsi wav ve 24/192 flac çalabiliyor.
    Emrahsnr arkadaşımız Onkyo NS-6130 almıştı. Gayet memnun... 11.2 MHz'ye kadar (quad rate) DSD dahi destekliyor.
    Sadece bildiğim kadarı ile SACD ISO desteklemiyor.
  • yalkinh Y kullanıcısına yanıt
    Galiba Pioneer bdp 180 blu-ray player gibi yanlış cihazlara bakıyorsunuz.
    Bakmanız gereken network audio player'lar. Mesela Pioneer N-30AE gibi...
    Video'ya da ilginiz varsa media player'lara bakabilirsiniz.
  • Cd player grubunda sadece yamahanın yeni serilerini inceledim 5000 küsür fiyatı olan dahi mp3 320 destekliyordu bu fiyata bu kadarsa destekleyeni nedir acaba diye meraklanmadım dahi.Ev sinema sistemleriyle hiç alakam yok bluray in entegre usb portundan tüm kayıpsız formatları desteklemesi hoşuma gitti review larını okudum birçok yabancı sitede audio kalitesi olarak iyi yorumlar aldığını gördüm.
    upscale görüntü yetenekleri hiç ilgimi çekmiyor tamamen analog sisteme bağımlıyım .30 küsur yıllık zamanının birer servet cihazları ile müzik dinliyorum sistemdeki en yeni cihaz bir A676 pioneer onunda ses karakterine 6 ayda alışabildim.Ben yine flac lardan cd yapıp dinleme yöntemime devam edeceğim sanki...
    Herkese teşekkür ederim....
  • http://www.denon.com.tr/tr/product/hifi/cdsacdplayer/dcd800ne

    Sanirim. BU cihaz sizin isinize yarayacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Link teki Denon u inceledim usb üzerinden flac alac destekliyor,istediğim şey tam olarak bu sadece folder ları ekranında görebiliyormuyum onu satıcıya telefonla soracağım .Pioneer bdp 180 i denedim çok dengeli bir ses üretiyor fakat mutlaka tv ye bağlı olması gerekiyor usb deki tüm folderları sadece tv üzerinden görebiliyorsunuz, bana tembel işi lazım tak kullan ...Link için teşekkürler.
  • yalkinh Y kullanıcısına yanıt
    Görürsünuz . Bu cihaz herhangi bir ekrana baglanmaz . Dolayisi ile islemleri kendi ekranindan yapabilmeniz gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Yavuz bey cihaza bayıldım fakat stoklarda sadece siyah var piyasada.Hızlı bir araştırma sonunda silver modelini bulgaristan dan aldırdım .Maliyet 1900 tl oldu.Ay sonunda gelen arkadaş yanında getirecek cihazı.Hedef odaklı iyi bir tavsiye oldu teşekkür ederim.
  • yalkinh Y kullanıcısına yanıt
    merhaba. Hayırlı olsun cihazınız...Bende de bu dplayerın 720 modeli var. USB üzerinden sadece mp3 ve wav (ya da wma tam hatırlamıyorum) çalabiliyor. Ama ekranında folder vs gösterme sistemi aynıdır diye düşünüyorum. Uzaktan kumanda ile folder seçmek, ileri-geri şarkıları bulmak vs kullanışlı değil. Cd player olarak gayet memnunum ama kumandadan, usbdeki şarkıları oynatmak efektif değil. Çok zorlandım kullanırken. Daha sonra, hem hi-res medyayı oynatabilmek hem de internet temelli stream (spotify, tidal) vs dinleyebilmek için bir de network player aldım. Netrwork playera, cep telefonu veya tablete indireceğiniz uygulama ile kumanda edebiliyorsunuz. HDD'deki şarkılar, klasör, dosya, şarkı bazında cep telefonu ekranınızda, hem de albümlerin görseli ile görüntüleniyor ve bu uygulama üzerinden dilediğiniz gibi klasörler, dosyalar arasında gezinebiliyorsunuz. Ve kullanımı, uzaktan kumadalı kullanıma göre çok ama çok kolay.
    Aldığınız cihazın bu tür bir kullanım zorluğu olacağını söylemek isterim. Ama "benim için önemli değl bu" derseniz, sorun yok zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 24 Şubat 2019; 21:37:48 >




  • yalkinh Y kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun . Bendede dcd 720 var . Olmasa muhtemelen bundan alirdim yurtdisinda yine
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Emrah bey cihazı kullandım folder görüyor cihaza yakın ol folder ı seç bas dinle uzakta oturuyorsanız parça atlatma yapabiliyor
    fazlası ile yeterli geldi bana,zaten genelde albüm dinlerim başlayıp bitiririm albümü.Fazla kurcalamam ileri geri.
  • Network player kullanmak bana ilave yer ilave kablo vs iş çıkaracak dün denon a yer açıp temizlik olsun diye tüm sistemi dağıttım toplamam 3 saat falan sürdü kablo yumakları yok makara teyp yok cassette vs vs yer kalmadı salonda iyi baskı plak bulamadığım için pikabı zaten kaldırmıştım,makara teyp ile cassette deck te kalktı dün,A676 yıda emekliye ayırmaya karar verdim.denon cd kalacak solid state bir ampli ve muhtemelen tek hoparlör çiftine döneceğim işin cılkı çıktı kendim rahatsızım karmaşadan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.