Şimdi Ara

USA ve EU bölgelerinin seçimi konusunda kararsızım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi ben XBOX360 alıyorum ve malumunuz orjinal takılıcağım.
    Bu yüzden de LIVE üyelik alırken USA ve EU gibisinden bölgeler varmış.

Ben bu üyeliği alırken hangisini seçmemi önerirsiniz, yanında sebebiyle birlikte yazarsanız daha yardımcı olursunuz.
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 29 Mayıs 2012; 20:37:59 >

• Hadi beyler, cevapları görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 29 Mayıs 2012; 20:38:21 >
  • us bölgesini seç live fln daha ucuz
  • Japan
  • Fiyatlar daha uygun olduğu için US
  • Guney afrika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen US ve UK haricinde diyenlerin dediğine bakma live ya US alınır ya da UK ama bence US daha hesaplı benimki US ve gayet memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese teşekkürler arkadaşlar,
    Kararım daha mantıklı ve hesaplı olan USA 'dan yana olucak.

Herkese iyi forumlar.
  • ben hesabımı açarken almanya açtım ve us oldu ama almanyada satılan puanlar us değil.sebebi nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 poundun 2 dolardan daha pahalı olduğunu bilenlerdenim :D
  • US
  • Peki UK'tan US'a taşıma şansımız olabilir mi?
  • Taşıma gibi bir olay söz konusu değil. US fiyatlar konusundada çok mantıklı ve US kullanıyorum ama Microsoft Point satın alarak indirmek istediğim Resident Evil 4 HD gibi oyunlarda bölge takılmasına yakalandım. İllaki EU istiyor. Bununda çözümü var ama uğraşamam. Gerekirse 1 de EU kullanıcı açar oradan satın alırım.

Live'a girip online oyun oynayacaksan sadece US Hesap aç. Microsoft Point ile Live'dan alışveriş yaparım diyorsanda EU almalısın.
  • Online oyunda ne gibi farklılık oluyor ki? Accounta göre mi oyuncu buluyor ? UK kullanıyorum fakat aşağıdaki yorumları görünce merak ettim ondan sordum.. Yoksa sıkıntı yok.
  • Ben de UK kullanıyorum. Zamanında hiç merak etmeden seçmiştim ama US hesap da açtım sonradan. Bana göre herhangi bir farklılık yok. Türkiye'den kullanılamayan servisler UK olsun US olsun kullanılamıyor zaten
  • Accounta göre oyuncu filan bulmuyor. Tamamen tercih meselesi. İster EU ister US.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.