Şimdi Ara

Yurtdışı ile en ucuz nasıl konuşulur?Help!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet soru gayet açık beyler,yurtdışı ile 6 ay boyunca goruşmem gerekli gerek hergun gerek se 2 gunde bir en uygun goruşme nasıl olur hem gsm hemde normal telefondan bildiğiniz bir yol varmı,internet üzeridne olanları biliyorum,onun dışında kalan aram kartları olabilir yada yurtdışında aram kartı olabilir,birde sms olayı var tabi yardımlarınızı bekliyorum,yurt dışında 1 de türkcell hat götürdü arkadaşım uluslar arasını açtırarak bunu da ekleyeyim,görüşme olacak ülke İtalya...

• cepten aveada yurtdışı bir evi aramak 4 kontor.turkcelldede boyle.
    ama yurtdışındaki sabit hat. ülkelere göre farkediyor.
    aveaninkini burdan inceleyebilirsin.

faturalı hatlar
    http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticpage&filename=urunlervetarifeler/faturali/yurtdisi.html&menustate=1&pagemenu=faturali.yurtdisi

faturasız hatlar
    http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticpage&filename=urunlervetarifeler/faturasiz/yurtdisi.html&menustate=1&pagemenu=faturasiz.yurtdisi

• soyle birsey varmi internet ustunden bir program skype falan normalsabit telefon araniliyor mu ucret karsiliginda?
  • skype te kelimeyle mükemmel bu arada hangi ülkeyi arayacaksınnn söyle bakayımmm.
  • yukarıda da yazmıştım dostum italya
  • bende turkiye
  • valla aslında türkiyeden italyayı aramanın en ucuz yolu calling card vs ile 199 bintl ediyor,aslında pek de pahalı değil,ancak ben seste kalite istiyorum pürüz vs olmasın diyorsan,abi gideceksin bi telsim hat alacaksın ki öğrenci vs olursa daha iyi olur,1000 kontör yükleyeceksin sana 250 kontör 1000 yükledin diye gelecek birde yeni abonesin diye 20 kontör daha gelecek,şimdi şöyle bir bak 76 milyona 1270 kontörün oldu, böldüğün zaman birim başına düşen kontör tutarı 59 bin lira oluyor,buradan italyadaki bir sabit telefonu ararken bir dakikada yaklaşık olarak 3,7 kontör atıyor yani neredeyse 4 kontör,sonuc olarak cep telefonundan italyadaki bir sabit hattı arıyoruz ve bu görüşmemizin toplam bir dakikalık vergiler içinde tutarı 230 bin liraya geliyor,bana göre gerçekten cepten aramak için başka ucuz yolu yok.dersen ki ben ev telefonundan ev telefonunu arayacagım dersen bu calling cardlar iyi ancak kalitesine gelince hepsi beni deli ediyor.eğer türkiyeden italyadaki bir cep telefonunu arayacaksan en ucuz yol calling carddır benim telsim yolunu bir dene derim,yaklaşık 11 aydır sürekli olarak yurtdısıyla görüşüyorum,sürekli kazık yiye yiye son 7-8 aydır her şey yolunda gidiyor.ancak skype denilen program telefonda özgürlük diyor kardeş,kafana takılan yer olursa buyur sor derim.yurtdısından türkiye araması içinde bu calling cardlardan farklı bir alternatif göremiyorum ancak oranın tarifelerini bilemediğimden dolayı yönlendirmek yanlış olur.sonucta benim kaldıgım ülkelerde 0,9 dolar 1,1 euro gibi ücretlendirme alıyorlardı türkiye aramaları için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yurt dışı arama kartı kullanacaz anlaşuılan tabi ordan arayacak beni anca oyle olcak sanırım,bide bu arama esnasında 2 tarafada ucret yazma uhabbeti var offf off ya
  • arkadaşlar telekomun ttkart die bir arama kartı var bunların fiyatları sitelerinde yazıyor ücretlendirme ve dk /kontr olayı hakkında bilgisi olan varmı yani 100 kontrluk kart ile kaç dk ka konuşabilirm...
  • Merhaba arkadaşlar
    Şu anda sabancı telekom,süperonline telekom ve netlin gibi firmalar indirimli yurtdışı arama hizmeti veriyorlar.
    Bu firmalarla görüşmenizi öneririm.

TTelekom a gore % 80 daha ucuz olabiliyor.

ilk olarak bir kod ceviriyorsunuz telefonunuzdan.
    Cevir sesi geldikten sonra uluslararası numarayı ceviriyorsunuz.

Su anda coğu sirket bu tarz hizmetler vermeye başladı.

Googledan yurtdışı ucuz telefon die aratın bir cok firma ile karsılasırsınız.
    Ama aklınızda olsun dikkat etmeniz gereken 3 önemli nokta var:
    1) bazı firmalar ücretlendirmeyi dakika üzerinden yapıyor yani 1:01 lik bir gorusme bile 2 dakika olarak ücretlendiriliyor.
    o nedenle ücretlendirmeyi saniye üzerinden yapanları tercih edin.
    2) sabit ücret isteyen firmalar var. Hiç durmadan uzaklaşın :)
    3) kurulum ücreti isteyen firmalar var. Yine arkanıza bakmadan uzaklaşın.

Sabit ücreti,kurulum ücreti olmayan ve saniye üzerinden ücretlendirme yapan bir firma bulduğunuzda sırtınız yere gelmez :)

• INTERNET TELEFONU GIBI BISEY VAR HATTA SULTANAHMETTE GORMUSTUM CALLSHOP FALAN VAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fleshlord

Dostum bu ucuzluk varolan şebeke üzerinden arama yapıldığında yansıyan ücrete göre olan ucuzlukmu yoksa ttcart a gore oan ucuzlukmu,ttcart saniye üzerindenmi çalışıyordu beyler,birde sabancının ki sanırım bigalo idi...
  • telekomun yeni kontörlü smart kartı var o en uygunu...
  • Bu TT'nin standarthatt tarifesine göre olan ucuzluk.
    Detaylar içinhttp://www.superonlinetelekom.com/ veyawww.netlin.com.tr
    quote:

Orjinalden alıntı: athloon

quote:

Orjinalden alıntı: fleshlord

Dostum bu ucuzluk varolan şebeke üzerinden arama yapıldığında yansıyan ücrete göre olan ucuzlukmu yoksa ttcart a gore oan ucuzlukmu,ttcart saniye üzerindenmi çalışıyordu beyler,birde sabancının ki sanırım bigalo idi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.