Bildirim
USA'den Ugg
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
?? cevap vermiyor mu kimse ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maqq -- 9 Şubat 2009; 20:41:05 >_____________________________ -
ben adidas almıştım takılmamıştı...sanırım sadece elektronik ürünlerde oluyor takılma..ayrıca UGG ii değilki _____________________________ -
neden? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: Maqq
Merhaba. Amerikadan kendime UGG bot sipariş edicem ama gümrüğe takılma riski ne kadardır? 160$ + 35 $ da kargo parası ?
burda daha ucuza bulabiirsin ???_____________________________ İyi de o işler öyle olmuyor.. -
boşver alma bir yerde okumustum bunlar koyun derisi flan dilan oldugu için ayak yapısını bozabiliyormuş _____________________________ -
Burada Erkek olanları satılmıyor diye biliyorum... _____________________________ -
arkadaslar ben gecen haftawww.uggturkey.com adlı siteden classic tall chestnut aldım.sıtedekı ugglar hem orjınal hemde 210 ytl.turkıyede bır cok magazada satılanlar sahteymıs.sıtedne aldıgım ugglardan cok memnunum tavsıye ederımmm _____________________________ -
kimse kusura bakmasın ama zevkinize montla ...._____________________________
-
yüzde 95 diyim _____________________________ -
100 dolar üstü garanti gümrüğe takılır. hem boşa para verme o zevksiz botlara.. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: polat.seda
arkadaslar ben gecen haftawww.uggturkey.com adlı siteden classic tall chestnut aldım.sıtedekı ugglar hem orjınal hemde 210 ytl.turkıyede bır cok magazada satılanlar sahteymıs.sıtedne aldıgım ugglardan cok memnunum tavsıye ederımmm
Bu siteden aldığınızın orjinal olduğunu nerden biliyorsunuz? Bu site çakma bir site ve muhtemelen düşük kalite veya sahte satıyordur. 200 ytl bu ürün için cidden çok ucuz, kendi sitesinde bile bu kadar ucuz değil.
Türkiyede orjinal olarak satılan çok az yer var, gg de filan var ama çoğu orjinal değil 140 ytl bile satan var.
Bu arada bu botlar yurtdışında çok moda ve bence yakışan insana çok yakışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryu132 -- 16 Mart 2009; 0:47:31 >_____________________________
-
yukardaki 2 adama çok yakışmış yani? _____________________________
bang! bang! -
alacağın site faturayı 100dolar göstermeyi kabul ederse sorun olmaz.ama sanmam büyük firma uğraşmaz. _____________________________ Dacia Duster 4x4 Prestige-2018// Huawei P40 Pro 128gb// Apple Iphone 11 256GB//Sony PS 4 Pro 1TB// Xbox One S 1TB// Nintendo Switch// Bose soundwear Companion // Bose Quitecomfort Qc25 -
Neofly mağazalarında vardı internet sitelerine şu an girilmiyor sanırım geçici bi durum ayrıca forumda bi temsilcileri var ondan bilgi alabilirsin.
http://shop.neofly.com.tr_____________________________ -
bu botları giymek için tehdit altında olman lazım. polis çağıralım mı? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: acheron
yukardaki 2 adama çok yakışmış yani?
Yok erkekte hiç ama hiç görmedimki pek çok ülkeden çeşitli insan görüyorum her gün. Bayanlar için söylemiştim ben._____________________________ -
www.ebay.co.uk tan alsanıza en azından ürünler okyanusu aşmak zorunda kalmıyor. Tahminice senwww.ebay.com dan alacaksın. Git İngiltere sitesinden al. Kargo ücreti daha ucuz olur ama sterlin ayağına yatıyor oradakiler _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
erkek adam öyle bot giymez giyersede hakkında kötü düşünürüm _____________________________ Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır! -
Ryu132
"www.uggturkey.com adli sitede cok ucuz bunlar sahtedir demissin.".Turkiyedeki firmalar yurtdisindaki fiyatlari uygulacaktir diye bir kaide yoktur.Her firmanin her ulkeye gore bir satis stratejisi vardir.Ayrica Turkıye gelen UGG Botlar Amerikadan veya Avustralyadan degil UGG'IN DAGİTİM MERKEZİ olan Hongkok tan gelmektedir.Birseyi bilmeden etmeden konusmak senin cahilligindir.
Ayrica ben bu sitede satılan ugg lar gercektir diyorum.Sebebi ise, benim ilk UGG Botlarımı abim amerikada ugg australia'nın magazasından almıstı.İikinci ugg larımı Turkıyeden almaya karar verdim.Ama Homestore gıbı bazı magazalar bu botları FAHIŞ fiyata satiyorlar.Bnde internetten bu siteyi buldum ve classic tall gri aldım.Yurtdisidan gelen UGG ımla aynı ozellikleri tasıyor.Dıs dokusu,icindeki tuyleri ve tabanı.Ben kendin deneyip gordugum icin boyle bir seyi paylasmak istemistim.Tesekkurler._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X