Şimdi Ara

Üretim Hatalı Tsi Motor ve D...... Oto'nun Rezaleti! (Son gelişmeler) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
979
Cevap
45
Favori
94.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: proteo

Geçmiş olsun umarım sonuç istediğiniz gibi olur. Bende 2008 golf sahibiyim aracın tavan döşemesi sarktı, durumu bu kış başında fark ettim. 2005-2007 arası üretilen golf, jetta, passat ve audi a3 araçlarda hatalı tavan döşemesi kullanılmış bu konuda şikayet varda yüzlerce konu var. Fakat bu adamlar mağduriyetlerin giderilmesinde keyfi hareket etmişler. Kiminin ücretsiz değiştirip kiminden benim gibi para istemiş. 4 yaşına gelmiş araçların bir çoğunu ücretsiz değiştirmişler ben kendileri ile görüştüğümde sizin aracınız 5 yaşına girmiş bu yüzden ancak iyi niyet indirimi yaparız diye saçma sapan bir öneri sundular. Kısaca üretim hatası bir parçayı değiştirmemek adına dansözlük yapmayı tercih ettiler. Tabi ki değiştirmedim öylece duruyor. Aracı bir müddet daha kullanıp sattıktan sonra doğuşun adını dahi duymak istemiyorum.

Oldum olası bu "İyi niyet İndirimi"ne sinir oldum. Bir nevi hata bizim ama sen uğraşırsın değmez bu kadar küçük masraflar için, ama dur sen şimdi şikayet edersin. bir imza alalım biraz indirim yapalım şikayet etme olasılığını kaldıralım. kendi imzaladı ödedi (İyi niyet gösterdi) bizde yaptık. demek bana göre...

malum otoya İyi Niyet göstermeyin iyice araştırınca farklı ne kadar uygulama olduğunu göreceksiniz

• Yeni tiguan alma arefesindeydim, hatta kaporayı da yatırdım, araç bekliyordum. İptal ettirip, Honda'ya yöneliyorum. En azından sorunsuz motor ve şanzuman + 6 yıl garanti.
  • vay arkadaş ya bu nasıl bir ticari ahlak...

3-5 kalıplı adamla gidip gözlerini korkutmak gerekiyor illa
  • arkadaşlar konuyu facebook da paylaştım herkes de paylaşşınki duymayan kalmasın,çevremizden....Allah korusun yarın birgün bizim de başımıza böyle bir olay gelebilir o nedenle tüketici olarak birlik olmalıyız
  • Bence vakit kaybetmeden VW genel merkezine mail atmanız lazım. İllaki Almanca, İngilizce vs. yazmanıza gerek yok Türkçe destekleri de mevcut. Buraya eklediğiniz resimleri, belgeleri, dava dilekçenizi ekleyerek yollayın. VW'ye duyduğunuz güveni ve bu güvenin yıkılma gerekçelerini kızgın değil kırgın bir ifadeyle mutlaka yazın oradan da mutlaka sonuç alacaksınız. Ayrıca açtığınız dava zaten sizin lehinize bu konuda da müsterih olun.

VW AG iletişim sayfası: VW

Basın ve medyada durumu dile getirmeniz söyleniyor ancak malum grubun medya yatırımları da bulunuyor buna müsaade edileceğine pek ihtimal vermiyorum ama denemekten zarar gelmez tabiki.

• Bu aralar herkes vw D otodan problem yasıyor.. cok gecmiş olsun..
  • bu forumu yıllardır takip ederim ama okuduğum hiçbir şey beni bukadar sinirlendirip cevap yazmamı sağlamamıştı.hakkınızı sonuna kadar arayın tabiri caizse eşşek gibi değiştirecekler.ben bu yazıları okurken ciddi ciddi benim başıma gelse naparım diye düşündüm ve o servisin müdürünü evinden aldırdığım gözümün önüne geldi okadar söyleyeyim siz anlayın.bu paralar ağaçtan toplanmıyor yapılabilecek her konuda takipteyim.
  • Kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm, geçmiş olsun umarım hakkınızı söke söke alacaksınız. Doğuş otodan nefret ettim, bu yazı linkini bravo forumunda gördüm umarım birçok oto formuna yayılır da rezil olurlar bu yaptıklarıyla!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partir

Kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm, geçmiş olsun umarım hakkınızı söke söke alacaksınız. Doğuş otodan nefret ettim, bu yazı linkini bravo forumunda gördüm umarım birçok oto formuna yayılır da rezil olurlar bu yaptıklarıyla!

ben paylaştım sürekli takip ettiğim bi forumdur.herkez benim gibi davranır bu olay bütün forumlarda duyulursa gelen tepkiler çok daha fazla olacaktır.bunu tekrarlamaya başkalarının canını yakmaya kimsenin gözü yemeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre9238 -- 10 Mayıs 2013; 15:15:14 >
  • Öncelikle çok geçmiş olsun... Bu tavır sanırım servisten servise değişiyor. İşyerinden arkadaşım geçen sene Polo GTi aldı... Araç 5-6 binde ama yağ yakma sorunu baş gösterdi... Adamlar öncelikle normal dedi, arkadaş bastırdı, normal değil dediler. Sonra motoru değiştirelim, 4 yıl da garanti verelim dediler. Arkadaş sizi mahkemeye veriyorum ne haliniz varsa görün deyince arabayı değiştirme kararı aldılar. Fakat Gti hazırda olmadığından Ağustosta teslim edecekler. O zamana kadar da ne olur ne olmaz diye motoru değiştiriyorlar... Doğuşun bir bayisi bunu yaparken başkasının yapmaması da enteresan doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiatClub

Öncelikle çok geçmiş olsun... Bu tavır sanırım servisten servise değişiyor. İşyerinden arkadaşım geçen sene Polo GTi aldı... Araç 5-6 binde ama yağ yakma sorunu baş gösterdi... Adamlar öncelikle normal dedi, arkadaş bastırdı, normal değil dediler. Sonra motoru değiştirelim, 4 yıl da garanti verelim dediler. Arkadaş sizi mahkemeye veriyorum ne haliniz varsa görün deyince arabayı değiştirme kararı aldılar. Fakat Gti hazırda olmadığından Ağustosta teslim edecekler. O zamana kadar da ne olur ne olmaz diye motoru değiştiriyorlar... Doğuşun bir bayisi bunu yaparken başkasının yapmaması da enteresan doğrusu...

Hangi bayi ismini özelden atarsanız arayıp danışmak bana neden böyle yapıldığını sormak isterim gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Arkadasimin caddy si var 1. Yilini doldurdugunda hem servis icin hemde arabadan gelen ugultu icin servise gitti. 12.000 km de duz sanziman komple degisti. Daha bunun gibi cevremdekilerin basina gelenler. Ama insan lar ilginc boyle sorunlara ragmen vw den vaz gecmiyorlar ve mutlular (sizi tenzih ediyorum).

İnsanlara tükürdüklerini yalamak zor geliyor çünkü, ama VWnin açıklamaları ve Türkiyedeki doğuş servisleri adamları haksız çıkarmak için herşeyi yapıyor
  • Bu arada mesajı yazdıktan sonra arkadaşa konuyu gösterdim, onun bayisi doğuş değilmiş. İzmir gaziemirdeki bayii... Ama sonuçta aracı getiren distribütör aynı, prosedürün de aynı olması gerekmez miydi acaba diye de düşünmeden edemiyorum...
  • Hani bir tabir vardır ya, "İKİNCİ EL ARABA ALMAM, NE OLDUĞU BELLİ DEĞİL" diye.

Volkswagen alacak olan arkadaşlara sesleniyorum:
    En az bir 20,000 kilometre yapmış bir araç alın ki motorunda bir hata olup olmadığı; pistonların ters takılıp takılmadığı konusunda içinize bir kurt düşmesin.

(DSG şanzıman zaten patlayacağı için VW alacak kişinin bunu hesap ettiğini varsayıyorum. Ben motor sorunu yaşamak istemeyen arkadaşlara sesleniyorum)

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam katil olur bu ne arkadaşım yaa...
    Ama mahkeme sizin lehinize karar verirse-ki verecektir siz bütün zararlarınızı o servise ödetirsiniz.
    Geçmiş olsun...
  • Sizin yerinizde olsam sevinirim sebebini biliyosunuz
    Kumarda tüm kozlar elinde ise ne yapılır?

• Bende onume gelene anlatiyorum. Ne kadar cok kisi duyarsa o kadar iyi.

• takipteyim valla rezillik bu nedir bende fordla böyle problem yaşadım
    dava açtım kazandım kararı uygulamıyorlar
    yargıtaya gitti dosya bekliyorum vall ne olacak diye
  • Bu kadar büyük firma yalnızca bir araba masrafına girmemek için kaçyüz kişinin kafasında olumsuz düşünce yarattı. Firmaların bunu düşünmemesi inanılır gibi değil.
  • İlk defa okudum ve takipteyim. Firma aracın sıfırını vermeyerek kar ettiğini sanıyor galiba. Ama bu konuyu kaç kişi okudu, kaç kişiye aktaracak ve daha kaç kişinin araba alırken fikrini değiştirecek farkındalar mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.