Binbaşı
09 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 54 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar selam... Yaşadığım ortadoğu bölgesinde gta5 yasak olduğu için geçen ay izne geldiğimde oyunu kutulu alıp bilgisayarıma kurmuştum... Biraz takıldıktan sonra telefonuma ifruit programını kurayım dedim, socialclub şifremi kabul etmedi, bi kaç kere de girince hesabı dondurdu... Neyse netten socialcluba girip hesabı resetledik, oyunu açtık, yeni şifreyi girdik ama o zaman da yeniden aktivasyon istedi oyuna... Elimdeki keyi girdim bu seferde bu önceden aktive olmuştur diyip kabul etmiyor... Heriflere mail attım oralı değiller... Şu anda oyuna giremiyorum, sinirden delirmiş durumdayım... Sizde bu durum başına gelen oldu mu? Ne yapmalıyım?
Selam arkadaslar. Bende ASUS N550JV laptop var. Uzerinde win8.1... Dune kadar en ufak bir sorunum yoktu. Dun bi guncelleme yapti, guncelleme sonrasi bilgisayari aciyorum, ilk ekran geliyor, tikliyorum, sifremi giriyorum hop siyah ekrana dusuyor, bi daha da acilmiyor... Ama siyah ekranda crtl+al+del yapinca o ekran aciliyor... Yani siyah ekranda kitlenip kalmiyor... Sistem geri yuklemesi yapayim dedim, hangi noktayi secersem seceyim hata verip geri yuklemeyi de yapmiyor... Format atmadan bu isi halledebilecegim bir yol yok mu yau? Boyle bi hata nasil olusur ki?
forumumuzda panda sahibi olan yok mu acaba?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.238
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.193 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 161 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.