Şimdi Ara

ÜRETİCİSİNDEN AFYON LOKUM VE KAYMAK ŞEKERİ 14.90 N.11 DE KAMPANYALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
4
Favori
5.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://urun.n11.com/lokum/afyonun-meshur-kaymak-sekeri-1-kg-P39249501

http://urun.n11.com/lokum/cevizli-sultan-afyon-lokumu-1-kg-P39247731

Biz arkadaşlarla 9 kg aldık. Orjinal Afyon kalitesi..Funda Şekerleme, Aile şirketi 1977 den beri üretim yapıyormuş..Afyonlu arkadaş varsa bilgi versin teyit etsin tanıyorsa...

http://www.n11.com/magaza/lezzetimafyon

yukarıdaki linke tıklayın %70 İndirimli ürünler var...... 14.90 tl kilosu 75 TL ve üzeri ücretsiz yaptırdık..Aynı gün kargoya verdi çok hızlı...

Arayın kargo ücretsizmiş deyin size özel ilan güncelliyorlar satın alıyorsunuz. Çekiniz varsa(55/11 veya 125/33) gayet uyguna gelir.

İşyeri sahibinin direkt telefonu 05064974871

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 7 Mart 2016; 18:02:19 >

• Kaymaklı lokum isteriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayla Şekerleme (Öztaylan) kaymaklı lokumunun üzerine tanımam
  • Fiyat kalite olarak önermem

• Kaymakli lokum olsa alirdim hacı

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Funda şekerleme tavsiye etmem evimin altında yapılıyor.

yayla da beni kaybetti, almak isteyene de aldırmıyorum. hala o küçücük dükkanda kuyruk oluyor, geçen hediye alacaktım eşe dosta, avuçlayarak özensiz düzensiz koydu, uyarmamın üzerine de sanırım kuyruğa ve müşterisine güvenerekten üste çıkarak napalım kalabalık almazsan alma gibi bir tavır sergilediler. onları da sildim.

uzun süredir altınaydan alıyorum. tavsiye ederim.

edit: park afyon avm'ye lokum atölyesi diye bir yer açılmış. çarşıda süt kaymaklı lokum 20 iken kendiler süt kaymaklıyı 16dan manda sütlüyü ile 20 liradan veriyor. taze, müşteri memnuniyeti hat safhada, her gittiğimde türk kahvesi dahi ikram ederler.
  • emirklyc kullanıcısına yanıt
    Valla hocam biz istanbuldayız..Kaliteyi sizin kadar bilemeyiz ama cazip geldi bana fiyatları. yarın gelince fotoğraf paylaşacağım buradan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 kg lokum 1 kg kaymak şekeri ekliyorum sepete 12.5 tl kargo istiyor yav, zaten kargo ücretsiz ürün var sepette bari kargo bedava olsun :)
  • emirklyc kullanıcısına yanıt
    Altınay sitesine baktımda fiyatlar yüksek değilmi hocam ? Yayla şekerleme güzel dediğiniz gibi burunlarından kıl aldırmıyorlar. Şikayet maili atmak lazım...
  • Bunların hepsine basmışlardır glukoz şurubunu ondan sonra ucuz satıyoruz diye kandırmaca
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Gecen haftasonu altinay çarşı subesinden kaymakli lokumu 20 tl den aldım. Ankaraya gelene kadar yarim kilosunu yedik eşimle :) çok kaliteli tavsiye ederim. Kilo almak istemeyenlere tavsiye etmem

• Şu Altınay lokumu bir de ben deneyim bakayım :)

• ben de mirimoğlundan alırım genelde çokta memnunum.

• Altınaydan alsak taze gelir mi kaymaklı lokum acaba ?

• yayla şekerlemeden afyona her gittiğimde 2 saat sıra bekleyerek alıyorum.başka marka denemedim.fiyat güzel ama
  • rebelpirate R kullanıcısına yanıt
    mirimoğlunun lezzeti ve ali abinin samimiyeti misafirperverliği üzerine tanımam

• tatil sezonunda hem giderken hem dönerken lokum aldyk buradan (Altynay), izzet-ikram da çok iyi, kaymakly lokum harika, tavsiye ederim...
  • kırka lokumcusu var birkaç kez gittim istanbuldan telefonla arayınca gönderiyor gayet güzel
  • Vay be ne lokum gurmekeri varmış forumda. Biz hala çifte kavrulmuş, fındıklı güllü

• Afyona Etçi Baba diye bir et lokantası açıldı yol üstünde ford buldan karşısı, etleri müthiş.
    altınay şekerleme lokumları satıyorlar 16 tl den aldım bilginize.Manda yoğurduda almayı ihmal etmeyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.