Şimdi Ara

ÜRETİCİSİNDEN AFYON LOKUM VE KAYMAK ŞEKERİ 14.90 N.11 DE KAMPANYALI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
5.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Afyondan isteyen forumdaşımıza park afyondakinden alıp ptt kargo ile yollayabilirim eve yakın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r__kara kullanıcısına yanıt
    Hangi firma var orada lokum üzerine ?
  • Gece saat 10'da (Afyon için gece sayılır) açık olan bulduğum nadir yerlerden Tuğba Kuruyemişten almıştım güzeldi. Tabi araştırmadan aldım, ışığı görüp gittim o saatte. Gayette güzeldi. Tabi kıyaslama şansım yok.
  • [Deleted from big topics]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muitobom -- 29 Temmuz 2018; 22:19:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklamlari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her ne kadar burunlarından kılda aldırmasalar Yayla şekerleme ve diğerleri olarak özetleyebiliriz. uzun yıllardır ürünlerinde en ufak bir lezzet farkı yaşatmadan satış yapıyorlar. üstelik diğerleri 15tl iken yayla 16 tl değil. funda şekerleme kötü demek değildir tabi bu. ama ortada sıcak fırsatlık birşey göremedim, fiyatlar hep böyle zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muitobom

Memlekette 1000 tane lokumcu var hepsi icin konu mu acmak lazim alt tarafi 3. Sinif lokum fiyat normal amac reklam degilse bu kadar yaglayip ballamak neden?

Konuyu açan benim..
    Reklam amaçlı açmadım satıcıyla ilgim alakam yok.
    Kg Fiyat 15 TL İstanbul şartlarında uygun geldi.

Sorularım:
    1- Bu lokumun 3. sınıf olduğunu kendin yiyerek mi belirledin?
    2- Konu açıp açmama konusunda sana mı danışmamız gerekiyor.

Çok rahatsızsan bu konudan şikayet edersin admine onlar karar verir.

Hadi sağlıcakla..Konuya dönelim beyler...Kargo bugün geliyor..Tadına baktıktan sonra yorum yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r__kara

Afyondan isteyen forumdaşımıza park afyondakinden alıp ptt kargo ile yollayabilirim eve yakın:)

orda nerden alcaksınız lokum atölyesinden mi kaymaklı lokumu milletle öyle bir yazmış ki merak ettim ankaradan..
    gerçi bu forum çok yanıltıyor adamı ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi search in vain -- 8 Mart 2016; 10:01:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • search in vain kullanıcısına yanıt
    En alt katta kendilerinin yapıp sattıkları bi yer şuan için dükkanlarının adı aklıma gelmedi

• Ben Olokum'u çok beğeniyordum, afyonlu bir arkadaşım da hep onu önerirdi. Daha tecrübeliler bi söyleyiversin, Olokum nasıldır

• Dün öğleden sonra verdiğim 9 kg sipariş Afyondan istanbula adresimize az önce geldi (24 saatte sürat kargoyla)

Afyonlu olan damak tadına güvendiğimiz arkadaşımız ürün kalitesine deneyerek onay verdi. ben de beğendim. Lokumlar yumuşacık pamuk gibi. Kaymaklı şeker de çok taze yumuşak kıvamda kısaca tavsiye ederim.

NOT: Yanlış anlaşılmasın diye tekrar ediyorum. Firmayla bir yakınlığıum veya çıkarım yoktur.
    Bu mesaja eklenen görseller:

ÜRETİCİSİNDEN AFYON LOKUM VE KAYMAK ŞEKERİ 14.90 N.11 DE KAMPANYALI ÜRETİCİSİNDEN AFYON LOKUM VE KAYMAK ŞEKERİ 14.90 N.11 DE KAMPANYALI ÜRETİCİSİNDEN AFYON LOKUM VE KAYMAK ŞEKERİ 14.90 N.11 DE KAMPANYALI

• quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Dün öğleden sonra verdiğim 9 kg sipariş Afyondan istanbula adresimize az önce geldi (24 saatte sürat kargoyla)

Afyonlu olan damak tadına güvendiğimiz arkadaşımız ürün kalitesine deneyerek onay verdi. ben de beğendim. Lokumlar yumuşacık pamuk gibi. Kaymaklı şeker de çok taze yumuşak kıvamda kısaca tavsiye ederim.

NOT: Yanlış anlaşılmasın diye tekrar ediyorum. Firmayla bir yakınlığıum veya çıkarım yoktur.

Tavsiye ediyorsunuz da ne fiyat aynı fiyat ne de kargo bedava...
    Selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 8 Mart 2016; 15:05:42 >
  • Kargo bedava olacak ki insan alıp denesin.

Konuda bir sıcaklık göremedim ben
  • Haklısınız sıcak fırsat sona ermiş ama 75 ve üzeri kargo bedava

• izmire gelirken yol üstündeki lokumculara gittik bir kere, çok güzel kitlediler bize, üstüne ekmek kadayıfıda bayat çıktı.yerinde daha iyidir dedik ama hüsran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gskysk

izmire gelirken yol üstündeki lokumculara gittik bir kere, çok güzel kitlediler bize, üstüne ekmek kadayıfıda bayat çıktı.yerinde daha iyidir dedik ama hüsran.

yol üstünden almışsın hocam ne bekliyordun. heryerde 10 tl olan ürünü 20 tl ye satarlar öyle yerlerde bu sadece afyona özel değil. insanımızın karakteristik özelliğidir zorda kalanlara ve mecbur olanlara geç...mek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.